Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu vatan yakında böyle bir kampanya yapmazmı acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: casual

bu vatan yakında böyle bir kampanya yapmazmı acaba ?

aralıklı takip etmek lazım...
  • ara ara bilgisayarda oturumu kapat diyince vista kapanıyor, bilgisayar kapanıyor, fan susuyor...
    ama kasadali ledlerden biri yanmaya devam ediyor.
    sonra da bilgisayar açılmıyor.
    neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 11 Şubat 2008; 21:03:01 >
  • bende batarya biterken yapıyo onu...

wistada 10 dakka kaldı diyo. sonra kapatıyo...

mawi led turuncu olup yanıp sönüyo...

ondan olmasın_?
  • yok ondan degil.
    forumda bir yerlerde daha önce aynı sorunu okumuştum.
    ama nerede oldugunu bulamadım.
  • ARKADAŞLAR EVEREST PROGRAMINI KURDUM SICAKLIK DEĞERLERİ CPU 66 CİVARINDA ACABA BUNUN NORMALLERİ NEDİR..GRAFİK 65 DERECE...BANA FAZLA GİBİ GELDİ ÇÜNKÜ SADECE İNTERNETE GİRİYORUM BİRDE MEDİA PLAYER KULLANIYORUM...VİSTA YÜKLÜ BİRDE...
  • Bir yerlerde bi gariplik var ama nerde.

trkkrsy saga, sola, aşağı, yukarı kaydırma işlemini ben o tuşa basmadan da yapabilyorum zaten. Bu nasıl oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

o tuşta; tuşa basılı tutup pedde elini oynattıkça oynattığın yöne sayfayı kaydırıyo... yukaru - aşağı w.s.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    benden size bi soru... kaç saat şarjda tutuyosunuz_? batarya kaç saat gidiyo süreli deneyen oldumu_?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu forumda denk gelmiştim... bi arkadaş 5920 sinde (t7500 mü emin değilim) bataryanın takıldığı yerin altında sim kart takma yeri war acaba ne girişi bu demişti... benimkinde öle bi yer war fakat siyah bant war... sizlerde durum nedir_??? açıkmı_? kapalımı sizde de_?
    (bu arada pes 2008 (full detailsde) we nfs pro street takılmadan oynatıyo...)

• quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Bir yerlerde bi gariplik var ama nerde.

trkkrsy saga, sola, aşağı, yukarı kaydırma işlemini ben o tuşa basmadan da yapabilyorum zaten. Bu nasıl oluyor.

quote:

o tuşta; tuşa basılı tutup pedde elini oynattıkça oynattığın yöne sayfayı kaydırıyo... yukaru - aşağı w.s.
    benden size bi soru... kaç saat şarjda tutuyosunuz_? batarya kaç saat gidiyo süreli deneyen oldumu_?
    bu forumda denk gelmiştim... bi arkadaş 5920 sinde (t7500 mü emin değilim) bataryanın takıldığı yerin altında sim kart takma yeri war acaba ne girişi bu demişti... benimkinde öle bi yer war fakat siyah bant war... sizlerde durum nedir_??? açıkmı_? kapalımı sizde de_?
    (bu arada pes 2008 (full detailsde) we nfs pro street takılmadan oynatıyo...)

bende de o tuşa basmadan kaydırma yapıyor weya o tuşa basarakta yapıyor...

• Laptopu Fabrika Ayarlarına döndürmek istiyorum. Açılışta Alt + F10 tuşuna basıp Acer Geri yükleme programı çalışıyor. Burda fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman bana PAROLA soruyor. Acer Empowering Tenchnology Parolası nedir acaba bilen varmı, Birde Fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman Laptop FREE DOS mu olacak yoksa Vistanın ilk yüklendiği hali gibi olacak ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

Acer 5920'ler için XP Driverlerı:
    http://www.albideburdanyak.com/2008/01/26/acer-5920-windows-xp-driver/

linkin ucu çıkmaza girmiş... bu dediklerini bulabileceğim başka bi yer warmı bildiğin_?

birde bu everest programını ilacıyla upload edebilecek yokmu_? 3 tane indirdim seriali okeyletemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 12 Şubat 2008; 11:20:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yunusdemir

Laptopu Fabrika Ayarlarına döndürmek istiyorum. Açılışta Alt + F10 tuşuna basıp Acer Geri yükleme programı çalışıyor. Burda fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman bana PAROLA soruyor. Acer Empowering Tenchnology Parolası nedir acaba bilen varmı, Birde Fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman Laptop FREE DOS mu olacak yoksa Vistanın ilk yüklendiği hali gibi olacak ?

Yokmu bilgisi olan ?

• quote:

quote:

Laptopu Fabrika Ayarlarına döndürmek istiyorum. Açılışta Alt + F10 tuşuna basıp Acer Geri yükleme programı çalışıyor. Burda fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman bana PAROLA soruyor. Acer Empowering Tenchnology Parolası nedir acaba bilen varmı, Birde Fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman Laptop FREE DOS mu olacak yoksa Vistanın ilk yüklendiği hali gibi olacak ?

Yokmu bilgisi olan ?

denemedim ben dahaca...
  • quote:

quote:

Yokmu bilgisi olan ?

kıtapcıgı okursanız orda yazıyor

+ fab. ayarı vıstayı bastan kurar
  • Yanlış deilsin usta :D ben açıom mp3ümü net sayfamı msnimi güç tasarrufunda 4 saati gösterio falla ekranıda biraz kıstıkmı aynen oyle.. dengeli de de aynı şeyleri fazlasyla yapıorum 3 30 falan oluo ama kullanıma bağlı full ayarlarda oyun 1-1:30 falan ama şarj bitmeden şarja takmayın we dolunca çıkarın çıkarmak istemiosanz bataryayı kenara koyun fişte dewam özellikle oyunlarda;).. altta dizime doru gelen fanıo hiç sewmedim :s oyunda falan ii olmuo gerçi kışın i oluo ama :D istemeden kapatıorz onu :S ama gayet memnunm ürnümden..
    quote:

bu gece şarja taktım bakalım... sabaha kadar bekletip sabah deneyeceğim. dengeli modda ne kadar kalacak bakalım.

bu gün 1 saat 19 dakka gösterdi.

ama açılan uygulama ilede alakalı değilmi şarjın gitmesi_

atıyorum sen açarsın auto cad kullanırsın. işlemci ram çalışır yakar... ben açarım pes, fifa v.s. işlemci ram ... yakar...

öbürü açar mp3 dinler, nette takılır. v.s. az yakar... bunlarda etkiler bence... yanlışmıyım_?

• he bide hala xp yuklemeye korkuyorum:S :) çok karmaşık gözüküyor we kolay olmadığı ortada :D açıkcası servisinide gidip para werip yaptrmak hiç işime gelmior.. en iiyisi biraz daha dewam vista bozuntusuna..
  • yaa bu laptopun xp driwerlerini nerden bulacağız_???

touchpadidir, yandaki dokunmatik tuşlarıdır w.s._???

sata driweri lazımmış bide o war... o sata driwerini cd ye değilde flash diskle falan yükleyemezmiyiz_???

Bu arada bir kaç sorum olacak :
    1- Empowering Technology xp de çalışıyor mu?
    2- Acer 'ın orjinal programlarını (NTI-CD MAKER,Acer VCM,Orion,Acer Arcede Deluxe) programlarını da xp ye uyumlu olarak bulabilecek miyim?
    3- Bilgisayarı açmadan multimedia tuşuna basarak film,müzik,resim izleme,dinleme özelliği xp de çalışacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 14 Şubat 2008; 0:29:28 >
  • benım suan xp de bu alette calıstıramadıgım tek tus yok :)

herkes hazır linkler arıyor oysaki acer hepsini size sunuyor biraz araştırmacı olalım
  • Arkadaşlar bu laptopu 2 gün önce aldım. 12 saat ilk şarjı ve 3DVD recovery oluşturma işlemini yaptım. Her şey süper de hoparlörden ses gelmiyor. Touchpad'in hemen altındaki scroll'le açtım yok, denetim masası-ses'e girdim her şey normal gözüküyor. Var mı ek bir ayarı yoksa aldığım yere götürecem.
  • saatin yanındaki hoparlor simgesine sag tıklayıp kayıt aygıtları bolumunu sec. Oradan hoparlor yazan bolumu aktive et. uzerinde yesil renkli ok yazısı cıkması lazım. Benimde oylydi ve bu islem sonucunda sorun duzeldi. donanımsal bir durum yok. ayarlarla ilgili bir sey
  • fabrika ayarlı digital output seçili geliyor... sen hoparlörler yapıp warsayılan yap diyeceksin wede müzik uygulamasını yeniden başlatacaksın...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.