Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni gelen arkadaşlarda eklenmiş bulunmakta... aramıza hoş gelmişler... güle güle kullansınlar laplaplarınıda...

(anlatım işini hazırlıyorum... )
  • Selam arkadaşlar. Kulübe beni de eklerseniz sevinirim. Bu arada benim de ilk laptopum.
    Bi sorum var. Cihazı fişe takılı kullanırken şarj çıkarmamız mı lazım yoksa ben mi yanlış anladım? :)
  • Bir arkadaş lütfen bu soruları cevaplarsa ben de çok sevineceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: senco

nasıl yani,
    devamlı pille kullanıp bitmesinimi beklicez sonra da tekrar şarja takıp şarj edicez?
    peki devamlı elektriğe bağlı kullanmak istersek laptopun pilini çıkartıp öyle mi kullanacaz demek istiyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Bir arkadaş lütfen bu soruları cevaplarsa ben de çok sevineceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: senco

nasıl yani,
    devamlı pille kullanıp bitmesinimi beklicez sonra da tekrar şarja takıp şarj edicez?
    peki devamlı elektriğe bağlı kullanmak istersek laptopun pilini çıkartıp öyle mi kullanacaz demek istiyorsun?

arkadaşlar bende pili çıkartıp kullanmayı tavsiye ediyordum, ta ki elektrikler gidipte laptop çat diye kapanana kadar :) laptop ınızın zarar görmemesi için size tavsiyem pilin ömründen %1 yemeyi göze alarak pil takılı iken elektriğe takın. pilin ömrünü uzatıcam diye 1000$ lık laptop ınızdan olmak istemiyorsanız tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevaps -- 9 Şubat 2008; 0:03:46 >

• Oyun performansı nasıl laptopumuzun arkadaşlar? Crysis oynayabilir miyiz acaba?
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 2 aydır 5920G kullanıyorum.Bilgisayarı aldığımın ertei günü vistaya güle güle diyip formatlayıp xp kurdum.Kurduğum zamanlada ben driverleri bulmak için oldukça uğraşmıştım.Hatta birkaç sorun ve sorunlu driverla karşılaşmıştım, ama halettim ve şu anda gayet mutlu bir şekilde xp olarak kullanıyorum bilgisayarımı.Tek sorun var sağ taraftaki multimeyda tuşları xp de çalışmıyor.Özllikle winamp ta çalışmasını isterdim ama araştırmama ve birkaç öneri denememe rağmen çözüm bulamadım.Şimdilik bu kadar kusur kadı kızında da olur diyerek geçiyorum.Ama araştırmaya devam ediyorum.Bulursam buraya da yazarım.Ben kendi kullandığım driverleri upload edip linkini de buaraya ekleyeceğim.Çünkü özellikle ekran kartının driveri beni çok uğraştırmıştı.Diğer xp kuracak arkadaşlara kolaylık olur en azından.

Sevgi&Saygı
  • ARKADAŞLAR işlemci ekran kartı sıcaklığını nasıl ögrenebilirim acerin böyle bir programı warmı
  • s.a arkadaşlar... Bende Aspire 5920G var.. Ve Xp ye çevirmek istiyorum... Sata dahil Xp kurulum cd si, Service Pack 2, 5920 driverları falan her bişeyi hazır format atmak için... Sadece CD yle başlatamadım.. BIOS ayarlarından BOOT ta First Device a CD-ROM u seçin falan die anlatılıo her yerde.. Denedim ama bende First Device diye bi seçenek yok :S .. Belki CMOS a da girmiş olabilirim F2 ye bastım açılırken... Bu işin doğrusu nasıl yapılıyor? CD' yle başlama olayı? Bilen biri varsa acil açıklayabilir mi? Fıtık oldum burda her şey tam bi onu yapamadım :(:( Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Oyun performansı nasıl laptopumuzun arkadaşlar? Crysis oynayabilir miyiz acaba?

bu sorunun cevabını bende merak ettim oyun performansı nasıl bu makinanın
  • Arkadaslar meraba ben de vatandan 979+kdv ye aldım.Xp yukledım sorunsuz herseyı tanıdı fakat hıc bır ıslem yapmazken bılgısayardan tik gıbı bırses gelıyor sanırım hard dıskden sankı saat tikler gibi arada yapıo bu normalmidir yada bı tek bende mı var..bılgılerınızı beklıyorum tesekkur ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: agarwaen

Arkadaşlar bende yaklaşık 2 aydır 5920G kullanıyorum.Bilgisayarı aldığımın ertei günü vistaya güle güle diyip formatlayıp xp kurdum.Kurduğum zamanlada ben driverleri bulmak için oldukça uğraşmıştım.Hatta birkaç sorun ve sorunlu driverla karşılaşmıştım, ama halettim ve şu anda gayet mutlu bir şekilde xp olarak kullanıyorum bilgisayarımı.Tek sorun var sağ taraftaki multimeyda tuşları xp de çalışmıyor.Özllikle winamp ta çalışmasını isterdim ama araştırmama ve birkaç öneri denememe rağmen çözüm bulamadım.Şimdilik bu kadar kusur kadı kızında da olur diyerek geçiyorum.Ama araştırmaya devam ediyorum.Bulursam buraya da yazarım.Ben kendi kullandığım driverleri upload edip linkini de buaraya ekleyeceğim.Çünkü özellikle ekran kartının driveri beni çok uğraştırmıştı.Diğer xp kuracak arkadaşlara kolaylık olur en azından.

Sevgi&Saygı

tüm driver ve utilities leri internette topladım. şuan format sonrası yalnızca 1 driver eksik görünüyor onuda windows update kendisi kuruyor, sanırım klavyeyle ilgili birşey. sağ ve sol tuşların kullanımı ise xp uyumlu utilities lerde mevcut, yalnızca winamp'ta çalışmıyor. eğer istersen tüm utilities leri upload edebilirim fakat driverlar 180mb civarında. o yüzden driverları daha sonra ekleyebilirim ancak :)

• recovery yapma... (kusur olursa affola )

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

1. i seçersek 2 dvd tutar full yedek alır...
    2. yi seçersek sadece programların driwerlerin yedeğini alır...

bu resim ilk seçeneğin menüsü...

buda sadece driwer yedekleme seçeneği...

anlatılacak pek fazla bişii yok... dvd tak dedi takıyoz, çıkar dedi çıkarıyoz...

• bu yazdığımda ışık yanmıyor. acaba sizde de böylemi_? (basınca cd yazdırma programını açıyo)

• evet bizdede yanmıyor merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumaniaDo

Ben de bugün vatandan indirimLe as5920g 602... modeLini aLmış buLunmaktayım fakat aldığım gibi 1. saniyede bi sorunla karşılaştım . . . aleti kutusundan çıkarttım , kabLoLarı adaptöre taktım , adaptörü laptop a taktım , adaptörün diğer ucunu fişe taktım ... şarj olmaya başladı , 10-15 dk geçmeden birden şalterler attı ve şu an adaptörü fişe taktığımda adaptörün üzerindeki yanması gereken şarj ışığı yanmıyor , laptop da doğal olarak şarj olmuyor

aciL yardımLarınızı bekliorm arkadaşLar...

arkadaşlar sabah vatan bilgisayara teknik servise götürdüm aleti , 25 dakikalık bir incelemeden sonra aletin SIFIRIYLA değişim yaptılar ve kurulumunu yaptılar , şu an 14 saatlik şarj süresinin bitmesini bekLiyorum...

aynı tarzda sorun yaşayabilcek arkadaşLar için aydınLatıcı oLur umarım...

• kardeş ben bu 14 saatlik şarz süresini yapmadım ve aldığım günden beri kullanıyorum herhangi bir sorun olurmu ?
  • Arkadaşlar sorular soruyoruz sürekli ama cevaplanmıyor malesef Yakında kulübümüz ağlama duvarına dönecek
  • crysis yükeldim ama tatmin etmedi
    orta ayarda kasıyo oynayamadım en düşük ayarda kasmadı ama grafikler berbat oldu tüm efekler kapalı durumda.
    yanımda amd 4600x2 , ekran kartı x1950gt ramde 1gb yüksek ayarlarda kasmadan çalıştırdı. keyfim kaçtı :(
  • Medium oynayabilsek iyi olacaktı Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_izmr

crysis yükeldim ama tatmin etmedi
    orta ayarda kasıyo oynayamadım en düşük ayarda kasmadı ama grafikler berbat oldu tüm efekler kapalı durumda.
    yanımda amd 4600x2 , ekran kartı x1950gt ramde 1gb yüksek ayarlarda kasmadan çalıştırdı. keyfim kaçtı :(
  • Arkadaslar meraba ben de vatandan 979+kdv ye aldım.Xp yukledım sorunsuz herseyı tanıdı fakat hıc bır ıslem yapmazken bılgısayardan tik gıbı bırses gelıyor sanırım hard dıskden sankı saat tikler gibi arada yapıo bu normalmidir yada bı tek bende mı var..bılgılerınızı beklıyorum tesekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.