Merhaba arkadaşlar, Benim bilgisayarım Acer 5920.Haftalar oldu araştırıyorum ama hala daha net bir çözüm yolu bulamadım benim sorunum şudur yardımlarınızı çok acil şekilde beklemekteyim yoksa sinirden bu laptop'u parçalıyacagım.
En başından başlamak gerekirse garantisinin bitmesine son 1 ay kalaya kadar çok sağlam bir laptoptu ama son 1 ay içerisinde ekran kartı yandı eski ekran kartı neydi bilmıyorum ama ben servise verdikten sonra takılan ekran kartı Nvdia GeForce 8600M GS.Servisten geldikten 1 ya da 2 hafta içersinde aynı sorunla tekrar karşılaştım.Vista karşılama ekranı geldikten sonra siyah ekranda kalıyordu bilgisayar sonra Xp'ye çevirdim bütün driverlarını güncel bir şekilde yükledim.1 hafta dolmadan xp karşılama ekranı geldikten sonra mavi ekran hatası almaya başladım.Güvenli modda açıp ekran kartı driverını kaldırdıktan sonra pc normal olarak açılıyor ama ekran kartı driverını kurarsam açılmıyor bu sorundan dolayı bir süre daha açmadım bilgisayarı şimdilerde Win7 kurdum ve güncel doğru driverlarını yükledim oyuna girdim çıktım ve aynı sorun burdada başladı mavi ekran hatası vermıyor ama Win7 hoşgeldiniz yazısından sonrası ilerlemıyor..Bu sorunu nasıl çözebilirim fıttırmak,kafayı yemek üzereyim ne denediysem olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Güncelll
Eğer kart değiştikten sonra da aynı sorunla karşılaştıysan ekran kartının bağlı olduğu bölgede problem var demektir yada çok şansızsın ekran kartını üst üste 2 kere yakmışsın. Garantisi devam ediyorsa direk servise götür anakartın değişmesi gerekecek büyük olasılıkla. Garantisi bittiyse laptopun mevcut parçalarını sat yeni bir tane al.