Şimdi Ara

ACER 5920G DOSYA DRİVER PAYLAŞIM KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
57.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu foruma bayılıyorum! İki günümü as5920 laptop'ın Bluetooth Peripherial (sanırım) yüklemesi için driver arayarak geçirdim, Acer'in kendi iğrenç destek ftp'siyle boğuşurken karşıma tam driver listesi çıktı burda. Süpersiniz, ellerinize sağlık!
  • eyvallah, sende saolasın.. konuyu sabitleseler herkez de faydalanabilir.
  • arkadaşlar bende 5920 ailesine yeni katıldım 5920g T7500 işlemcili laptopum var vistayı silip xp kurmak istiyorum ancak driver larını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar biraz araştırma yapın lütfen, daha 1 hafta önce son sürüm driver & utilities paketini yayınladım yalnızca 3-4 konu altta...

http://forum.donanimhaber.com/m_21290982/tm.htm
  • arkadaşlar ben vistadan xp ye geçmek istiyorum vistadayken recovery sini olusturdum (2dvd) xp ye geçmeden once başka yedeklemem gereken bişeyler varmı? yardım edin
  • arkadaslar sonunda vistadan xp ye geciş yaptım xp ye nti backup programını nasıl yukleyeblirm? paylasım için saolun
  • http://www.exa.com.tr/shop/product.asp? ... 3&pid=4541

Bu canavar 2.5 için de aynı xp driverlarını kurmamız uygunmudur, donanımdır yazılımdır sorun yaşarmıyız yoxa 5920 için standartmıdır bu driverlar??? mesela en belirgin farklardan bir tanesi ekran kartının, linkini verdiğim makinada "gt" serisi oluşu...nvidia sitesinde yayımlamışmıdır bu artın xp driverini...bildiğim kadarıyla mobil teknolojiler için driverlar farklılık göstermekte???
  • Arkadaşlar driverlerin hepsi uyar fakat sadece wireless kartı driverları uymaz geri kalan herşey uyar arkadaşlar
    5920g (t7500)-----3945ABG
    5920g (t7700)-----4965AGN
  • merhaba bende 5920 g kullanıcısıyım
    xp ye geçisi nasıl yapabilirim
    recovery yedek ledim 2 dvd oldu.simdi yapmam gerekn sey nedir.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
  • Beim de planlarım arasında Xp ye geçmek var ama vistadaki performansı nasıl değişir, Xp ye geçip memnun kalırsam .. yeni çıkacak windows7 ye geçerek olayı tamamlarım
  • merhaba
    bendede aynı makinadan var xp ye cevirmek istiyorum nasıl yapabilirim
    sen nasıl yaptın
  • merhaba bende acer kullanıcısıyım 5920g modeli t7100 xp ye gecmek istiorum nasıl yapabilirim.bana yardımcı olurmusunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: banderas3588

arkadaslar sonunda vistadan xp ye geciş yaptım xp ye nti backup programını nasıl yukleyeblirm? paylasım için saolun
  • selamlar bende 5920G var. bundan birkac gün önce laptop vista kapatiliyor diyordu ve kapanmiyordu bir seferinde bekledim tam 30 dakika ama hala kapamadi. manuel kapattim. yani acilis tusuna basili tutup kapattim. tekrar actim güvenli modda acti yeniden baslat dedim vista acildi.
    sonra sistemi geri yükleme noktasindan geri yükledim iki gün problem yoktu bu arada vista updateteleri falan yaptim
    simdide vista acilmiyor . baslat tusuna basili tutup pc kapatip tekrar actigimda hata taramasi yapip vistayi aciyor. fakat problem cözülmüyor her acildiginda ayni durum.
    bu hataya rastlayan varmi ? ne bigi bir cözüm buldu yada cözüm yolu nedir bilen gören yasayan var ise cevap lütfen .tesekkürler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skurunc -- 7 Mart 2008; 21:49:01 >
  • Kullandığın herhangi bir program vistada sistem arızasına neden olabilir.en kötü ihtimal ile hdd de bir arıza vardır.
  • Arkadaşlar bu intel robson driver ı yükleyince intel turbo memory özelliği kullanılabiliyor mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: eCoLL

Kullandığın herhangi bir program vistada sistem arızasına neden olabilir.en kötü ihtimal ile hdd de bir arıza vardır.

sistemi fabrika ayarlarina yani baslangic ayarina geri yükledim. sonra tekrar vistayi kurdu. simdilik problem var yok gibi birsey. ara sira yine acilmamazlik yapiyor. japon malindan baskasi hikaye. satacagim bunu . cin mali hic isim isinmadi. donanim özellikleri yüksek fiat düsük . performans uyum sifir.
    T7700 2.4 Ghz hizdan ucmasi lazimken basit bir cd yazarken baska islem yapilmiyor.
    1200€ aldim 1100€ satip baska alayim en iyisi zaten 17.1.08 de aldim eve internet gelene kadar yaklasik 1.5 ay kutusunda bekledi . fazla kullanilmamis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşlar bu intel robson driver ı yükleyince intel turbo memory özelliği kullanılabiliyor mu???

Bilgisayarın üzerinde İntel Turbo Memory varsa çalıştıra bilirsin yoksa yüklemene gerek yok. İstersen yükle programı çalıştır bi olup olmadığını görürsün. Eğer varsa Zaten 1 gb der altta ikitane çentik işareti var onları tıkla aktif yap böylece turbo memory devreye girer.
  • arkadaşlar ben bi kaç gün önce 5920-933 laptop aldım daha yedekleme yapmadan bi sorunla karşılaştım eDatasecurity (yazılımının kurulumunda sorunlarla karşılaşıldı yazılımı tekrar yükleyin) hatası verdi nerden ve nasıl hatayı düzeltebilirim birde yedeklemeleri nasıl yapmıcam yardım edrebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşlar bu intel robson driver ı yükleyince intel turbo memory özelliği kullanılabiliyor mu???

zaten ekran karti 512Mb arti Ramdan kullandigi sharedmemory 768 yani 512+768 ki bu 768 2gb ramdan kullaniyor.
    ayrica vistanin hizli acilmasini kapanmasini saglayan ram ektradan karta takiliyor biliyorum ben. ana karta olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam. ben normal ramlardan kullanilmiyor biliyorum.
  • selamlar..
    arkadaşlar..
    konunun yeri burası olduğundan tekrardan topik açmayayımdedim .
    bugün bir akradaşım laptopunu bıraktı .
    marka ve modeli ACER ASPİRE 5920G T7100

vista türkçe 32 bit kurulu ..

ve Windows XP ye geçmek istiyor.

masa üstü bilgisayarı olsa .. hemen yapardım .. ama laptopları .. fazla sevmem ..

bilgisayarına ait hiçbir CD ( sürücü cd leri yok ) , Acer programı cd felan hiçbirşey yok ..

sizlere sormak istediğim ..

1. xp yi kurarken masa üstündeki bilgisayarlar gibi setupdan sürücü seçilecek mi .

2. Xp y ikurmak için Vİstayı kaldırmak mı gerek .

* yoksa her 2 sistemde çalışır mı ..

3. Xp yi kurduktan sonra hangi program ve sürücülerini kurmamız gerekiyor. sıralama yapabilirmisiniz.

4. ekran kartının sürücüsünü güncelleştirmemiz gerekir mi .. nvida olan ekran kartının sürücüsü için son çıkan sürücüyü mü kuralım.

teşşekür ederim saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 26 Mart 2008; 14:23:56 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.