OCAK 2008 DE ALDIĞIM ACER BİLGİSAYARIMDA BAZI YERLERİNDE ÇATLAKLAR OLUŞTU.BUNLARDAN BİRTANESİNİ ;SOL DAKİ MENTEŞENİN MONİTÖRE BAĞLANTI OLAN KISMINDA OLAN ÇATLAĞI 1 AY ÖNCE FARKETTİĞİMDE ÇATLAK BELLİ BELİRSİZDİ ANCAK ŞUANDA DAHA BELİRGİN VE GİDEREK TE BÜYÜYOR. DİĞER ÇATLAĞA GELİNCE YİNE NKİNANIN SOL TARAFINDA FAN OLAN TARAF KÖŞEDE VE FAN IZGARALARINDA OLUŞTU .YALNIZ KESİNLİKLE KULLANIMDAN KAYNAKLANMADIĞINA EMİNİM.2500 YTL YE YAKIN PARA VERMİŞİM BİRDE HOR KULLANMAM BEKLENEMZ DEĞİL Mİ! BEN AŞIRI ISINMADAN (ÇÜNKÜ MAKİNA MÜTHİŞ ISINIYOR) KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.MAKİNAYI KIŞ ORTASINDA ALDIM VE GENELDE SOĞUK ORTAMDA KULLANDIM BAZI UYGULAMALRDA AŞIRI ISINAN MAKİNA UYGULAMA BİTTİKTEN SONRA ORTAMIN ISISIZYLA HIZLI BİR ŞEKİLDE SOĞUMAYA MARUZ KALDIĞI İÇİN ISI FARKINDAN ÇATKLAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. EVET ARKADAŞLAR BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞAN KİMSELER VARMI, NEYAPABİLİRİZ BU KONUDA .YANİ GARANTİ KONUSUNDA ACER NASIL BİR TAVIR TAKINIR FİKRİ OLAN VARMI.SONUÇTA SANMIYORUM K, BU ÇATLAKLARDA BİR TAMİR SÖZ KONUSU OLSUN.DEĞİŞİM VEYA İADE KABUL EDERLERMİ. (RESİM EKLEYECEKTİM ANCAK NASIL OLDUĞUNU BİLEMEDİĞİM İÇİN EKLEYEMEDİM..)
arkadaşım bende de 5720 g var 1 sene oldu alalı geçtiğimiz haziran ayında benim cihazdada 3 adet çatlak oluştu. birisi senin çatlakla aynı fakat sağ tarafta diğer ikisi ses çıkış hoparlorlerinin olduğu plastik kısım sağ tarafta(empowering tuşunun olduğu yer). servise yolladım.monitör çerçevesi komple değişti ücretsiz olarak garantiden,fakat ses paneli garantiye girmiyormuş o günün dolar kurundan 60 ytl ödedim. tpm teknoloji web sitesinden arıza bildirim formu gibi birşey dolduruluyor iki suret çıktı alıyorsun orjinal kutusuna laptopla beraber koyup yurt içi kargo ile karşıdan ödemeli yolluyorsun.sen yinede önce telefonla bi görüş kargo şirketi belki değişmiştir. bu çatlakların bende ısı farkından oluştuğunu düşünüyorum.bende üç kez arabanın içinde bırakmıştım (baya bi sıcak oluyordu içerisi) ondan sonra bu çatlaklar oluştu. geçmiş olsun umarım hepsi garantiden onarılır.
1ay önce Dell laptop kullanmak nasip oldu.. everest işlemci testi yaptırdım önce 60 dereceye kadar çıktı. sonra sanırım fan devreye girdi.. ( sanırım diyorum çünkü fan sesini duyamadım ) fan devreye girince 50 dereceye düştü ve 30 dk boyunca hiç değişmedi.. yani bütün laptoplar ısınıyor palavrasına inanmıyorum.. 95-100 derece nedir ya..