Şimdi Ara

ACER 6530G DERNEĞİ (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
5
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konudan çok iyi anlayan arkadaşlar var burada, o konuda yetersiz kalabilirim ama benim aklıma da öyle olabileceği gelmişti, umarım en kısa sürede sorununa çare bulursun
    quote:

Orijinalden alıntı: aristo1530

quote:

Orijinalden alıntı: iced90

bilgisayarı alalı bir yıldan fazla oldu iki tane işletim sistemi kullandım ama hiç kapanma sorunu yaşamadım

quote:

Orijinalden alıntı: aristo1530

quote:

Orijinalden alıntı: M K V

http://www.pcdepo.com/asp/product/52306/ACER-AS5739G-663G32MN-T6600-3G-320-15-6-LNX-GT130M

arkadaşlar bunu tavsiye edermisiniz ,

bazı arkadaşlar acerden uzak dur diyor neden anlamadım bunun fiyatı bana iyi geldi HD film izleyecegim tv baglayarak ve basit tasarım işleri msn HD film indirme olay bu işimi görürmü tv baglayarak FULL HD film izlemek için bu gün almam lazım

pc genel anlamda guzel fakat bırcok kısı nvıdıa ıle hd fılm ızlemekten sıkayetcı hd fılm ızlerken ekran kartınn cogu yuku cpu ya attıgını soyluyorlar ati hd kullananlar daha memnun gıbı.Ekran kartını pek arastırmadım acıkcası nvıdıa-hd fılm olayı uzerıne bırz dussen ıyı olur.Gel gelelım kı eger nvdıa kartlar denıldıgı gıbı ıslemcıyı yoruyorsa acer pc lerde genel bır ısınma sorunu var performans sorunu yasabılırsn...

kolay gelsn

bu arada kapanma sorunu yasayan varmı dıe sormustum ama ??

pc herhangı bır ıslemde ne oldugu farketmıyor sankı butun enerjı gıtmıs gıbı kapanıyor dısk seslerı eslıgınde...butun hersey gıdıyor.2-3 sanıye sonra sarj lambası yandıgında bılgısayarı acabılıorm...uzun suredr var bu...onceden ısınmadan oldugunu dusundum fakat bu aralar orta sıcaklıklarda da bunu yapıor sımdı sorunun donanımsal oldgndan emınım ..=)

• 6530G ile PES veya FPS oyunu deneyen oldu mu LCDtv'ye hdmi ile cikis yapip? nasil performans?
    fullHD Mkv ciler vardi sanirim zaten?
    3.soru da su; Optik digitsal cikis var miydi bu modelde? yoksa sadece analog5+1 ( 3 stereo ciks) mi var standart. ses performansi nasil 5+1 ev ses sistemine cikis yapilsa?
  • ben 3 çıkışla 5.1e bağladım birkaç tane de dts indirdim ses çok güzel. lcd'ye hdmi ile bağlayıp nfs prostreet, cod6 oynadım görüntü süpper ama win7 kullandığımdan ati catalystin ekran klonlama kısmını baya zor bulmuştum.. 2012'yi izledim fullhd+5.1 yine çok iyiydi.. tek sorunum var ses sistemim ayrı dvd playerim ayrı, yani bilgisayarı hdmi ile tv'ye çıkışla da ses sistemien bağlıyorum ilerde komple ev sinema sistemialdığımda o sorun olmayacak inşallah
    quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

• quote:

ben 3 çıkışla 5.1e bağladım birkaç tane de dts indirdim ses çok güzel. lcd'ye hdmi ile bağlayıp nfs prostreet, cod6 oynadım görüntü süpper ama win7 kullandığımdan ati catalystin ekran klonlama kısmını baya zor bulmuştum.. 2012'yi izledim fullhd+5.1 yine çok iyiydi.. tek sorunum var ses sistemim ayrı dvd playerim ayrı, yani bilgisayarı hdmi ile tv'ye çıkışla da ses sistemien bağlıyorum ilerde komple ev sinema sistemialdığımda o sorun olmayacak inşallah
    quote:

bende win7 kullaniyorum, Ati catalyst yuklu degil bende sanirim, bulmak zor mu ? nerededir? napmam lazim?

bu arada
    anladigim kadariyla ses sisteminiz pc ler icin olanlardan 3stereo ile 5+1 girisi var. dvdplayerlarda ise 6 mono kanal ile cikislar var.

• ati'nin sitesinden bulabilirsinhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx bu linkte ATI Radeon™ Video Card Drivers bölümüne tıkla altta sçenekler açılacak oradan işletim sistemine uygun olanı seçip kurarsın. mod'lama işlemi var onu burada anlatıyor bir bak istersen http://forum.donanimhaber.com/m_24703376/tm.htm ben modlama yapmadım win7 de kurduğum şekilde kullanıyorum vistada bazı avantajlarını gördüm ama win 7ye geçtikten sonra performans sorunum hiç olmadığı için modlama gereği duymadım

pc için ses sitemi kullanıyorum markası microlab, sesi yetiyor lojmanda kaldığım için son sesi daha deneyemedim ama dvd entegre sinema sistemi olmadığı için 5.1 biraz karışık oluyor (daha doğrusu bir sürü kablo oluyor) bakalım bi lg ht953 alabilirsem ilerde o dertten kurtulabilirim

quote:

quote:

ben 3 çıkışla 5.1e bağladım birkaç tane de dts indirdim ses çok güzel. lcd'ye hdmi ile bağlayıp nfs prostreet, cod6 oynadım görüntü süpper ama win7 kullandığımdan ati catalystin ekran klonlama kısmını baya zor bulmuştum.. 2012'yi izledim fullhd+5.1 yine çok iyiydi.. tek sorunum var ses sistemim ayrı dvd playerim ayrı, yani bilgisayarı hdmi ile tv'ye çıkışla da ses sistemien bağlıyorum ilerde komple ev sinema sistemialdığımda o sorun olmayacak inşallah
    quote:

bende win7 kullaniyorum, Ati catalyst yuklu degil bende sanirim, bulmak zor mu ? nerededir? napmam lazim?

bu arada
    anladigim kadariyla ses sisteminiz pc ler icin olanlardan 3stereo ile 5+1 girisi var. dvdplayerlarda ise 6 mono kanal ile cikislar var.

• bu linke girdim, ama ben sadece CATALYSti yukleyecegi mdegil mi? benim laptopumda icin ilgili Driver zaten var su an icinde..
    bana driver degil sofware lazim degil mi? yani; o siteden su alttaki koyu olani mi indiricem acaba sadece?? driverli olani indirirsem sorun yasamazmiyim? LAptoptan laptopa degisiklik olabilir sanki

ATI Radeon™ Video Card Drivers

*
    ATI CrossFireX™ Application Profiles
    o All Operating Systems
    *
    Full Catalyst Software Suite (Recommended) (?) (?)
    o Windows 7 32-bit
    o Windows Vista 32-bit
    o Windows XP 32-bit
    o Windows 7 64-bit
    o Windows Vista 64-bit
    o Windows XP 64-bit
    *
    Individual Catalyst Components (?) (?)
    o Windows 7 32-bit

o Windows Vista 32-bit
    o Windows XP 32-bit
    o Windows 7 64-bit
    o Windows Vista 64-bit
    o Windows XP 64-bit
    *
    Optional Downloads (?) (?)
    o Windows Vista 32-bit
    o Windows 7 32-bit
    o Windows XP 32-bit
    o Windows Vista 64-bit
    o Windows 7 64-bit
    o Windows XP 64-bit
    *
    Mass Effect 2 Hotfix Driver
    o Hotfix KB Article
    *
    Catalyst AGP Hotfix (?) (?)
    o Hotfix KB Article

quote:

ati'nin sitesinden bulabilirsinhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx bu linkte ATI Radeon�Video Card Drivers bölümüne tıkla altta sçenekler açılacak oradan işletim sistemine uygun olanı seçip kurarsın. mod'lama işlemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 12 Nisan 2010; 20:17:40 >

• önce yazacaktım ama unutuşum kusura bakma, masaüstünde sağ tıkladığında en üst seçenekte catalyst control center seçeneği varsa yüklüdür.. eğer yoksa full catalyst software suite yükleyin, en son sürüm catalyst mi sizdeki kontrol edin, eğer zaten laptopu aldıktan sonra hiç güncellemediysen son sürüm değildir ve daha önemlisi "mod"lamak DH forumda verdiğim linki inceleyip modlamak baya işine yarar diye düşünüyorum klasik catalyst arayüzünde olmayan bazı yerlere girip ayar yapılabiliyor (vistada öyleydi, win7 denemediğim için bilmiyorum)

bu linke girdim, ama ben sadece CATALYSti yukleyecegi mdegil mi? benim laptopumda icin ilgili Driver zaten var su an icinde..
    bana driver degil sofware lazim degil mi? yani; o siteden su alttaki koyu olani mi indiricem acaba sadece?? driverli olani indirirsem sorun yasamazmiyim? LAptoptan laptopa degisiklik olabilir sanki

ATI Radeon™ Video Card Drivers

*
    ATI CrossFireX™ Application Profiles
    o All Operating Systems
    *
    Full Catalyst Software Suite (Recommended) (?) (?)
    o Windows 7 32-bit
    o Windows Vista 32-bit
    o Windows XP 32-bit
    o Windows 7 64-bit
    o Windows Vista 64-bit
    o Windows XP 64-bit
    *
    Individual Catalyst Components (?) (?)
    o Windows 7 32-bit

o Windows Vista 32-bit
    o Windows XP 32-bit
    o Windows 7 64-bit
    o Windows Vista 64-bit
    o Windows XP 64-bit
    *
    Optional Downloads (?) (?)
    o Windows Vista 32-bit
    o Windows 7 32-bit
    o Windows XP 32-bit
    o Windows Vista 64-bit
    o Windows 7 64-bit
    o Windows XP 64-bit
    *
    Mass Effect 2 Hotfix Driver
    o Hotfix KB Article
    *
    Catalyst AGP Hotfix (?) (?)
    o Hotfix KB Article

ati'nin sitesinden bulabilirsinhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx bu linkte ATI Radeon�Video Card Drivers bölümüne tıkla altta sçenekler açılacak oradan işletim sistemine uygun olanı seçip kurarsın. mod'lama işlemi var

• Full Catalyst Software Suite (Recommended) (?) (?)
    o Windows 7 32-bit

bunu yukledım az once
    ama yok, atı catalyst cıkmıyor yok yıne,
    kafayı yıycem su ccc yi bi goremedim
    napmam lazim
  • arkadaslar,

hd4570 ekran kartlı laptopumdan ( atı catalyst de var) 40w5500 tv ye cıkıs yaptım.
    cıkıs ayarlarından 1920x1080 dıye cozunurlugu ayarladım 40W5500 un tum ekranını kaplamıyor??
    13** x 7** luk bır alanını kaplıyor? ama ekran cıkıs ayarlarında 1920x1080 cıkıs gorunuyor, tv de 1080p yım dıyor bılgıye bakınca

nedendır ?
    soyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Nisan 2010; 15:11:23 >

• tv'nin görüntü ayarlarından ayarlayamıyor musun? bende philips 8... serisi var tam ekran oluyor. görüntü formatını 16:9 veya geniş ekrana aldığında tam oturması lazım

quote:

arkadaslar,

hd4570 ekran kartlı laptopumdan ( atı catalyst de var) 40w5500 tv ye cıkıs yaptım.
    cıkıs ayarlarından 1920x1080 dıye cozunurlugu ayarladım 40W5500 un tum ekranını kaplamıyor??
    13** x 7** luk bır alanını kaplıyor? ama ekran cıkıs ayarlarında 1920x1080 cıkıs gorunuyor, tv de 1080p yım dıyor bılgıye bakınca

nedendır ?
    soyle:

• @iced90
    ok, 40w5500 sony var, onun modlarından buldum
    saol
  • Selamlar,

Geçen ay Win 7 Ultimate 32 bite geçtim. Genel olarak performans hoş ancak tek sıkıntım fanın hiç susmaması. Örneğin işlemci 35 derece bile olsa fan hiç durmuyor. Bilgisayarın başında çalışmak gerçekten işkence. Vista Home Pre.' de iken arada fan kesiliyordu. İşletim sistemini tekrar değiştireceğim ancak fan sesinin en az olduğu bir işletim sistemi tercih edeceğim. Bana ne tavsiye edersiniz?

Vakit ayırıp cevap yazarsanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar ben bu cihazı 1 yıldır kullanıyorum.Ama su son 3 aydır beni delirtiyor. Önceleri pes 2009 2010 yada diğer oyunları rahat bir şekilde oynamamı sağlıyordu.Fakat sımdı en ufak bı oyun bıle oynasam her 30 sanıye de bı fan sesli çalışıyor ve kasmaya başlıyor. Windows vista yüklü. xp ye çevirsem bi fayda edermi?
  • Vista Home Premium 64 bitten memnun olan var mı? Bunu denemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem.yumurtaci

Arkadaşlar ben bu cihazı 1 yıldır kullanıyorum.Ama su son 3 aydır beni delirtiyor. Önceleri pes 2009 2010 yada diğer oyunları rahat bir şekilde oynamamı sağlıyordu.Fakat sımdı en ufak bı oyun bıle oynasam her 30 sanıye de bı fan sesli çalışıyor ve kasmaya başlıyor. Windows vista yüklü. xp ye çevirsem bi fayda edermi?

Windows 7 64 Bitten başka birşey kurma uçuyor cihazzz
  • 64 bit Vista home pre. yi kurdum. Fark edilir bir şekilde performans artışı var ve makine oldukça serin çalışıyor.
  • kerdeşler 1 seneyi geçkin bu makinayı kullanmaktayım bugün kendi kendine kapandı açmaya çalıştım windows uzun süre başlamadı. sonra onarım yapaıp başladı ne yapmam gerekir. dersane öğretmeniyim bana laptop çok gerekli...
  • kendi saçmalamamdan olmuş notebook standı ayakları kapalı kullanmışım doğal olarak hav akımı olmayınca ısınıp kapanmış!
  • Arkadaşlar acil bir sorum olucak vistayı komple silip win 7 64 bit ultimate yükledim fakat vistaya geri döndürmek istiyorum recovery cdleri yapmıştım cd1 i taktım ama formatlama moduna geçtikten sora %1 olmadan önce hata veriyo tekrar başlat dio benim cdlerde bi problemmi var dedim başka bi arkadaşımdada aynı recovery cdleri var ondan aldım denedim aynı şey oldu ne yapmalıyım nası halledicem yada garantiye kendi win7 yükleyip gönderen ve sorun yaşamayan oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DouAch -- 18 Mayıs 2010; 23:00:37 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.