Şimdi Ara

acer 6530g ekran değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba acer 6530g laptobum var lcd ekranı kırıldı fakat üstünde bulundurdugu ekran çok pahalı ltn160at01 var bunun yerine ltn160at02 yada ltn160at06 takılabilirmi yardım ederseniz sevinirim

• bendede acer aspire 6530g var sen sorununu nasıl cözdün yaptırdın mı ekranı?
  • LTN160AT01 ve LTN160AT02 kodlu panellerde aydınlatma sisteminde floresan kullanılmıştır. Yaklaşık 2 yıl önce 16.0 floresan aydınlatmalı ekranların üretimleri bittiği için bu tür ekranların yerine LTN160AT06 kodlu LED aydınlatmalı ekran kullanılmaktadır. Yani floresan ekran LED ekrana dönüştürülmektedir. Bu dönüştürme işlemini ve buna göre özel bir kabloyu Türkiyeye ilk getiren firmada DİOS NOTEBOOK servisidir. (www.dios.com.tr ) Toptan Laptop lcd ekran ithalatı yapan bir firma ayrıca laptop ekranlarını pc ye bağlama, laptop ekranını güvenlik kamerasına ve HDMI çıkışı olan bütün cihazlara bağlayabilmekle ilgili bütün yedek parçalar bu firmada mevcuttur. İhtiyacı olanlar için...

Dünyada bu zamana kadar üretilmiş bütün laptop marka ve modellerinin hangi lcd ekranı kullandığına dair bütün bilgiler bu sitede mevcut ;www.laptop-lcd-ekran.com

Firmanın sitesinden alıntıdır.
    http://laptop-lcd-ekran.com/UrunDetay.aspx?UrunId=258

Üretici (Manufacturer): SAMSUNG

LCD Parça Kodu (Part No): LTN160AT01

Çözünürlük (Resolution): 1366*768 WXGA

LCD Tipi (LCD Type): FLORESAN

Durumu (Condition): Yeni, Ambalajında

Garanti (Warranty): 1 Yıl, Ücretsiz montaj imkanı

Aydınlatma: FLORESAN

16" FLORESAN EKRAN KULLANAN CİHAZLARA ÖZEL DÖNÜŞRÜRÜCÜ İLE BİRLİKTE LED EKRAN TAKILMAKTADIR. İNVERTÖR DEVRESİ ORTADAN KALKACAĞI İÇİN , İNVERTÖR DERVRESİNE GİREN KABLONUN DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÜZERİNDEKİ YERİNE TAKILMASI GEREKMEKTEDİR. BU İŞLEMİN ELEKTRONİK BİLGİSİ VE TECRÜBESİ OLMAYAN KİŞİLER TARAFINDAN YAPILMASI SON DERECE TEHLİKELİDİR. TOSHİBANIN BAZI MODELLERİ İÇİNDE AYRICA EK BİR İNVERTÖR KARTA İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR. ÇÜNKÜ LED DEVREYE GELEN VOLTAJ BU MODELLERDE 5 VOLT TUR. 5 VOLT İLEDE LED DEVRESİ ÇALIŞMAMAKTADIR. SERVİSİMİZDE BÜTÜN 16" FLORESAN EKRAN KULLANAN CİHAZLARA %100 GARANTİ İLE 16.0 LED EKRAN UYGULAMASI YAPILMAKTADIR

• Elimde Fujitsu Siemens Amilo Pro V2065 dizüstü bilgisayar var. İnvertörü arızalandı, ben de yenisin satın almaktansa Led aydınlatmalı ekranla değiştirmek istiyorum.
    Ekran boyutu 15,4". Herhangi bir 15,4" LED ekran satın alsam kasasına uyar mı? (En-Boy olarak)
  • Elimde amilo pro v2065 bilgisayar var,ekran kartı arızalandı,
    sağlam olan ekran ve diğer parçalarını satıyorum. almak isterseniz görüşebiliriz.
    İzmit'de elden teslim alabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Acer 6930G Ekran Kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.