Şimdi Ara

Acer 6935g fan çalışmıyor aşırı ısınıyor ve kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamın acer 6935g notebooku fanı tozlanma yaptığı için alt kapak kısmını açıp fanı temizledim.daha sonra yerine takıp cihazı açtığımda klavye kısmı ateş gibi ısındı ve yaklaşık 10 dk sonra kendi kendine kapandı. Birkaç kez denemeden sonra aynı şey oldu.Bu arada çok özenli bir sekilde temizlemiştim. Hiçbir sekilde hasar olduğunu sanmıyorum.sizce ne olabilir cevap verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerth

Arkadaşlar babamın acer 6935g notebooku fanı tozlanma yaptığı için alt kapak kısmını açıp fanı temizledim.daha sonra yerine takıp cihazı açtığımda klavye kısmı ateş gibi ısındı ve yaklaşık 10 dk sonra kendi kendine kapandı. Birkaç kez denemeden sonra aynı şey oldu.Bu arada çok özenli bir sekilde temizlemiştim. Hiçbir sekilde hasar olduğunu sanmıyorum.sizce ne olabilir cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Soğutma bloğu işlemciye değmiyor olabilir çünkü makina ben de de var ve aynı sorunla karşılaştım sonradan farkettim ki üstten geçmesi gereken bir kabloyu alttan geçirmişim takarken..

Bilgisayarı tekrar sökün ve bloğu dikkatlice işlemcinin üzerine tam oturacak şekilde yerleştirin ve bloğun altında kablo bırakmamaya dikkat edin.

• Cevabınız için çok tesekkur ederim.deneyeceğim dediğiniz sekilde. saygilar
  • Dediğiniz şekilde uyguladım ama çalışmadı. Meğer sorun fandaymış.Sıfır buldum ve taktım sorunda çözüldü.
  • yeni fanı nereden buldunuz kaç lira öğrenebilirmiyim benim makinanın da dfanı dönüyor ama ısıdan dolayı kapanıyor makinayı fazla zorladımmı.
    fanı değiştirsem sorun çözülürmü? yardım edebilirmisiniz?
  • benimde 6930G model laptobum var bende de çok ısınma problemi oluyor fakat ben fanı çıkaramıyorum.Kapağı çıkardığımda fanın yarısı yine kasanın içinda kalıyor.Nasıl sökebilirim acaba yardım edermisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.