Şimdi Ara

ACER 9424 Canavarları Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar acer kullanıcılarını özellikle 9424 kullanıcılarını buraya bekliyorum.
    sorunları ve yeni buluşlarımızı paylaşalım

bu arada bimekste babalar günü sebebiyle kdv siz satışlar başladı
    pazar gününe kadar devam edecek
    fırsatı ben değerlendirdim
    23 nisan da öğrencilere kdv siz iken ben aldım
    dün de arkadaşıma bir tane aldık kdv siz
    makina bence iyi f/p oranı en iyi notebook diyebilirim
    kdv siz alırsanız tabi

• ACER AS9424 C2 1.83 1GB 17 160 GEF GO 7200 XMS
    Intel Core 2 Duo T5600 (2 MB L2 cache, 1.83GHz, 667 MHz)
    Ekran Boyu(Inch) 17"
    Ekran Tipi WXGA+ TFT HIGH-BRIGHTNESS CRYSTALBRITE, 1440 x 900 16ms tepki süresi
    Ekran Kartı Nvidia Geforce Go 7300 128/256 MB turbo
    Bellek(MB) 1024MB
    Bellek Tipi DDR2 MAX: 4GB
    Sabit Disk 160 GB
    Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW
    Faks-modem 56k
    Ses MS Sound uyumlu S/PDIF ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    Network Gigabit Ethernet, Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g
    Port 4 x USB 2.0 port, VGA port, S-video/TV-out (NTSC/PAL) port, Kulaklık, Hoparlör, Mikrofon Port (S/PDIF)
    Pil Ömrü 6 cell Li-Ion pil 2 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 3,68 kg
    Yazılım Windows Vista Home Premium
    Ek Özellikler 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    Intel® 945PM Express yongaseti, Acer Video Konferans, Ses ve Video destekli Internet Protokol (VVoIP) ile Acer OrbiCam Entegre 1.3MP CMOS kamera 225° ergonomik dönüş

• kimse yokmu bu modeli kullanan
  • neden kimse ilgilenmiyor acer ile
  • Fiyatı nedir? Ayrıca bana göre çok büyük ve go 7300 yetersiz bir kart.
  • fiyat şu an bimeks te 1399 usd
    + kdv si yok
    kampanya pazar gününe kadar
    go 7300 ayrıca yeterli bir kart
    her oyunu oynatıyor
  • canavar yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,

ben de acer 9424 kullanıyorum. ben de bimeksten aynı kampanya ile aldım. ben daha çok evde kullanıyorum. çok taşımıyorum. o yüzden 17 inç aldım. zaten fyatı çok uygundu. memnunum. film izlerken süper oluyor.

esas excelde çalışırken acayip bir rahatlık sağlıyor. numpad ayrı bir güzellik. onun haricinde fanın sağda olması bazen elimi hafifi de olsa ısıtıyor. mouse o tarafta olduğu içindir.

ben 1 gb ram aldım ayrıca. şu an 2 gb kullanıyorum. zaten vista maksimum 3 destekliyor.

tek sorun çıkardı o da realtek'in driver'ı idi. internetten driver güncelledim. sorun kalmadı.

17 inç i gören bu ne diyor önce ama sonra ekrana bakınca fikirleri değişiyor. tek sıkıntısı çanta. sırt çantası bulunmuyor. bulunsa bile 3,7 kg az değil :)

kamerayı kullanmıyorum. orada öylece duruyor. hoparlörlerden memnunum.

• Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bir sitede bulduğum Go 7300 için olan ForceWave 163,44 sürücüsünü yükledim. Bu işlemden sonra şu anda ekran kartı 895 mb olarak gözüküyor. Vista derecelendirmede de bir nokta 3,0 değerinden 3,6 ya çıktı. Ancak diğer bir nokta ( 3d, oyun ile ilgili bir yerdi ) 3,1 den 3,0 a geriledi. Normalde g0 7300 (bendeki ) 128 harici +256 ram . Bu yüklemeden sonra paylaşılan sistem belleği 767 mb olarak gözüküyor. Gerçi halen bu durumun negatif etkisi olurmu diye kaygılarım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 12 Kasım 2007; 3:36:30 >
  • merak etme bende de öyle. performans istediğin zaman(oyun gibi) gereksiz tüm programları kapat. side bar, aero gibi.
  • arkadaşım bu konu nerdeyse 1 sene önce açıldı..birçok konu ile tartışıldı tüm bilgiler burda;

http://forum.donanimhaber.com/m_10955329/mpage_1/key_//tm.htm#10955329
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.