Şimdi Ara

Acer aldım yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlarr laptop alcaktım baya bi arştrdım aklımda hiç acer yoktu aslında ama oraya gittiğime bu makinanın özellikleri 1800 tlye çok cazip geldi aynı özellikler bir asus yada toshibada olsa eminim fiyat 2500 tlden aşşğı olmiyck . Ama o paraya acer aldığım içinde pişmanım aslında bu ilk gün ve laptopu daha yeni kullnıyorum a tuşu tutukluluk yapıyo tam bsmıyo bn bu laptopu değiştirebilirmiyim bşk bir marka albilirmiyim vatncomputerda acaba direk değişrirme olmasa bile hemn koşuluz başka acer verirlerimi hemn a tuşu felç olmş bildiğiniz. bu ilk gün laptopun . Sizce izin verirlerse bu mkinenin özelikleri bu fiyata iyimi yoksa bşk bir makineylemi değiştirmliym lütfen yradımlrınızı bekliyorum . Ve bu lptop zamanında vatanda 1400 tlye satılmş indirimle tabi bn bunu sonrdan fark ettim lütfen ne ypmlıyım yrdım edin . 400 tl zarar da kötü bişey a tuşud bozukken değiştirmek istiyrm ilk 15 günde

ACER V3-571G NOTEBOOK
    İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
    İşlemci Hızı 2.6 GHz
    İşlemci Numarası 3230M
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 12 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT730M
    Ekran Kartı Hafızası 4 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
    Çözünürlük 1366 x 768
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera
    Monitör Tipi LED

• Bu sisteme çok para vermişsin sıkıntı yaşamadan önce buradan öneri isteseydiniz daha iyi olmaz mıydı?Senin gibi mağdur olupta forumlardan bilgi isteyen çok,geri verin
  • bu sisteme çok para dediğiniz sadece acer olduğu içinmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.