Şimdi Ara

ACER AS5920 Mİ YOKSA PACKERD BELL MB85 Mİ NE DERSİNİZ.... SANTAROSALI İKİSİDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU İKİ BİLGİSAYAR ARASINDA TEK FARK EKRAN KARTI ACER DE GO8600GT PB DE GO8600GS KULLANILMIŞ AMA ACER YOK BU PB BULUNUYOR VE GİRİŞ ÖZELLİKLERİ VEDE EKRAN KALİTESİ DAHA İYİ BENCE BAKALIM SİZCE HANGİSİ ALINIR.......

BEKLENİP ACER MI YOKSA HEMEN PB Mİ.....

BEN OYUN DA OYNUYORUM SON ÇIKAN OYUNLARIDA.....

HADİ CEVAPALRINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.....

• Sern zaten packard bell mb85 almamış mıydın ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_16645281/tm.htm
  • bir bu yazını okudum bir de sonsuzz verdiği linkteki yazılarını şaşırdım kaldım. Amacın nedir?
  • Hakikaten kardeş aldıysan paylaş bizimlede yoksa gerimi verdin veya aldında doğru bir seçimmi yaptım diye araştırmamı yapıyosun
  • arkadaşalr ben acer almak için gitmiştim vatana ama pb aldım geldim ama halan aceba yanlışmı yaptım diyorum bu formuda sırf buyüzden açtım eğer yanlış ve kural dışı birşey yaptıysam herkesten özür dilerim...

amacım sırf budur.....
    teşekkürler
  • Ben bildim Kardeş bilgisayarın güzel güle güle kullan ihtiyaçlarına uygunsa niye yanlış tercih yapmış olasınki
  • ben acaba geri mi verdin diye düşündüm
    içine sinmesi önemli...
    zaten acer ne zaman stoklara girer tam belli değil
    @ok1907 dediği gibi eğer işini görüyorsa yeterlidir
  • evet bana yetiyor ama forumda vah eyvah falan dediler gs için bende şüpheye düştüm bu forumu açım daha oyun oynamak kısmet olmadı hiç oyunum yok almayı düşünüyorum sizce hangi oyunla iyi denenir bu makina bir fikir lütfen

teşekkürler......
  • kardeş bir kaç oyun yükle dene beğenmezsen memnun kalmadım de geri ver acer de bulamadığına göre dell 1520 al derim ben
  • bende pek oyun oynayamadım ama oynayan ve bilgi sahibi arkadaşlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.