Şimdi Ara

Acer Aspire 4710G Açılırken kilitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer Aspire 4710G model bir laptopum var. Sorunum açılış esnasında kilitlenmesi. Bazen ms-dos da bazen boot esnasında bazense tam işletim sisteminin boot olduğu sırada (Windows Başlatılıyor...) kilitleniyor. RAM, HDD kontrollerini yaptım hepsi çalışır durumda. Isınma gibi bir problem yok en başta soğukken de yapıyor. Termal macunları yeni tazeledim. Ekran kartının chipsetine BGA cihazı ile ısıl işlem uyguladım. Sonuç yine aynı. Sanırım incelemediğim bir tek anakart kaldı. Acaba sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,

MisterDodo.

• Eger sadece boot ekraninda donuyorsa sorun hddden kaynaklaniyor hddden calismasi sorun degil ne kadar performansli calismasi onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    HDD' yi bilgisayardan ayırdığımda, boot kısmına geldiğinde normalde işletim sistemi ya da sabit disk ile ilgili bir hata vermesi gerekmez mi? HDD'yi demonte ettiğimde de sıkıntı devam ediyor. bios ayarlarına dahi girilmiyor.
  • Hddyi cikartip biosa girdiginizde de donuyorsa sorun teskil Eden olay ya anakart yada islemcidir hddden kaynaklanmadigina eminseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.