Bildirim
acer aspire 5024 fan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
notebook hardware control programını kullan. -
sisteme yük bindiğinde fanın sesli çalışması normal aşırı ses çıkıyorsa o başka ama noramalde çok sesli çalışmayan bir fan sisteme yük bindiğinde biraz gürültülü çalışabilir normaldir -
bende acer aspire 1520 vardı bi zamanlar. onda da aynı problem yaşamıştım. işyerinin yakınlarında belediyenin kazı çalışmalarından dolayı 2 haftada laptopun içi toz dolmuştu. servise götürdüm iki dakikaada hallettiler saolsunlar.
Granti bitmişse veya umrunda değilse de çözüm yöntemi kısaca: laptopun arka kısmında işlemcinin göründüğü yerdeki vidaları sökersin. sonrada açınca zaten içerdeki fanı ve kablosunu görürsün. daha sonra onlara zarar vermeden yavaşça çıkarırsın ve üflersin yada süpürge makinesinin ters tarafıyla hava üflersin. biraz da yuvasına üfle olay tamamdır. sonra tak geri herşeyi yerli yerine vidalara dikkat et yanlış takma. olay bu kadar basit serviste de aynı şeyi yaparlar tahmin ediyorum.
bu arada unutmadan söyleyim laptop kullanırken yumuşak yere koyma. çünkü fan alt taraftan hava alamazsa döngü olmaz ve fan zorlanır ses yapar. bu da başka çözüm yolu...
kolay gelsin...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- network stack nedir
- ntfs mi fat32 mi
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- laptopta fare imleci gözükmüyor
- vram nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- root nasıl kaldırılır
- komut istemi
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X