Şimdi Ara

acer aspire 5100 BIOS problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aspire 5100 laptop uma bios guncellemesi yapıyordum pc kilitlendi ve pc açıyorum açılmıyor fn + esc ile flash diske bios guncellemesini atıp recoveri yapmaya çalıştım amma yemedi buna nasıl bir çözüm getirebilirim bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevindirir şimdiden çok teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: okanbilgisayar

merhaba arkadaşlar aspire 5100 laptop uma bios guncellemesi yapıyordum pc kilitlendi ve pc açıyorum açılmıyor fn + esc ile flash diske bios guncellemesini atıp recoveri yapmaya çalıştım amma yemedi buna nasıl bir çözüm getirebilirim bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevindirir şimdiden çok teşekürler

görüntü hiç gelmiyorsa yanlı bios kurmuş olabilirsin
  • bak uste dikatli okursan kurarken pc dondu yani klitlendi kendi bios guncellemesini yaparken klitlenme problemi vardı zaten pc de biosu guncellerken kilitlendiği için bios içindeki yazılım zarar gordu problem bu ben bunu nasıl kurabilirim fn+esc ile denedim olmadı
  • büyük ihtimal kurtaramassın bios işlemi sırasında bu tip olaylar olursa o bios gider veya anakart komple gider. tek deneyeceğin şey eski biosuna downgrade deneyeceksin update ettiğin şekilde olmuyorsa sor bilgisayarcıya bios çipini(pil değil) değiştirmek yeterli gelirmi diye bu durumda gelmezse yeni anakart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.