Şimdi Ara

Acer Aspire 5100 Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 1 yıldır kullandığım acer aspire 5100 marka laptop'uma yavaşlama problemleri için format attım(recovery). ancak formattan sonra bir türlü kendine gelemedi alet. bilgisayarı açtıktan yaklaşık 10dk. sonra donup kalıyor. bu 10dk. içerisinde de acayip yavaş çalışıyor. acaba bu problemler neyden kaynaklanır?

bir de henüz garantisi dolmuş değil, servise yollasam nasıl olur? acer servisi nasıldır, ne kadar sürede geri gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurqX -- 1 Haziran 2008; 20:30:06 >

• Sadece servis ile ilgili soruna cevap vericem...

Arkadaşın laptopunu servise vermiştik. Heryerden servise verilmiyor fakat. Kendi ellerinle servise götürüyorsun ve yine gidip servisten alıyorsun. Serviste Ümraniye'de dışında hatta biraz. ÇOk sinir etmişti bu durum beni. Servis süreside 7 günü geçmemişti sanırım. (anlattım ama tabii İStanbul'da isen)
  • servislik bi işi olduğunu düşünmüyorum
    fanını temizleme imkanın varsa açıp fanını bi temizle buyuk ihtimalle ısınma problemi vardır
    istersen everest programından da bakabilirsin sıcaklık değerlerine
    (acer epowermanagement yazılımını kurmadıysan onu da kurmanı tavsiye ederim belki o da sorunu çözebilir)
  • fanı falan herşeyi temizledim ancak sorun çözülmedi. mouse bile donup kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.