Şimdi Ara

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.107
Cevap
3
Favori
282.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ölene kadar aspire 5106 uzun zamandır bu pc yi kullanıyorum kasasında bı kac leke dısında hıc bı sorununu gormedım suanda xp kurulu x1300 128 ekran kartı en buyuk eksığıydı ama tabıkı bu pclerın ömürleri bitti artık sadece internet ortamında kullanılabılen bır pc ama ılgınctırkı oyun oynayabılmekteyız hala D:
  • aspire 5100 var bende hardiski gormuyor bu yuzdende acilmiyor formatta atamiyorum ne yapabilrim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirsTHurT

aspire 5100 var bende hardiski gormuyor bu yuzdende acilmiyor formatta atamiyorum ne yapabilrim ?

sata driverlerini bulamadim internetten baktgma gore onlari bulup tanitmam grkiyormus bi bakarsaniz svinirm brmen mobildn griyorm pc olmadgi icn bi yrdm edn ltfn

• quote:

quote:

aspire 5100 var bende hardiski gormuyor bu yuzdende acilmiyor formatta atamiyorum ne yapabilrim ?

sata driverlerini bulamadim internetten baktgma gore onlari bulup tanitmam grkiyormus bi bakarsaniz svinirm brmen mobildn griyorm pc olmadgi icn bi yrdm edn ltfn

kimse cvp vermedi ama olsn ben cozdum sorunu basina gelen varsa ben

usbnin icine win xp cdsinin kopyasini attim ve pc takip calistrdm direk eski sistem acildi ve eskisinden daha hizli

• quote:

quote:

kimse cvp vermedi ama olsn ben cozdum sorunu basina gelen varsa ben

usbnin icine win xp cdsinin kopyasini attim ve pc takip calistrdm direk eski sistem acildi ve eskisinden daha hizli

• Arkadaşlar laptopu yenilemek istiyorum eski göz ağrım acer aspire 5100 laptopumu satacağım ama nekadar eder acaba ?
    Laptopta herhangi bir problem yok kırık yok sadece pilinin ömrü bitti nekadar fiyata satabilirim piyasayıda bilmiyorum ?

Teşekkürler ...
  • Bende Acer Aspire 5102 WLMİ var1 gb ram yetmemeye başladı bende 4 gb ram siparişi verdim oyun oynamadığım için sadece internet için kullandığımdan bana şimdilik yetiyor. Bunun işlemcisi CPU: AMD Turion 64x2 TL 50 1,6GHz çift çekirdek işlemci acaba cpu değişimi yapsam cihaz biraz daha toparlarmı yada buna hangi işlemci uyar bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.