Şimdi Ara

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.107
Cevap
3
Favori
282.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: gerkorol

İzmirden 5101 i uygun fiyatla ve 12 ay vadeyle nerden bulabilirim...
    İzmirden almış arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse çok sevinirim...

http://www.kont.com.tr/tr/bayilistesi.asp bu adresten izmiri seç, listedeki bayileri ara ve fiyat al, uygun fiyat derlerse kaçırma:) yetkili bayii bunlar.

Teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Colin McRea Rally 2'den yüksek çözünürlüklü kareler: (üzerine tıklayıp büyük halini görün!)

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.)

BENDEKİ GORUNTU BU, PEKİ NASIL

• quote:

Orjinalden alıntı: nameistanbul

BENDEKİ GORUNTU BU, PEKİ NASIL

normal, görüntünde takılma oluyor mu? detayları artırmayı denedin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

arkadaslar benim bir sorum olacak ben 5102 yi almayi dusunuyordum fakat maviden baska yerde yok bu benim icin sorun olusturdu

asil sorum 5101 ile x2 1.6 li bir model arasinda secim yapamiyorum
    sizce 64 bit olmasinin bir avantaji olur mu?vista olayi yani yoksa ne gerek var canim diyebilirmiyiz yarin karar verecegim yardim ederseniz sevinirim

bir kaç sene kullanır sonra başka bi tane alırım diyosan 64 bitin fazla bi esprisi olmaz, zira yazılım dünyası henüz 64 bite tamamen geçmiş değil. ileriye yönelik düşünüyorsan 64 bit avantaj getirebilir. öte yandan şu an 64 bitlik işletim sistemi kurmak pek mantıklı gelmiyor bana. gelgelelim gerek 5101, gerekse 5102 64 bitlik işlemcilere sahip zaten. 5102 çift çekirdekli yalnız. çoklu uygulamalarda çift çekirdekli olan avantajlıdır elbette, ama atıyorum tek bir program çalışırken, 2.0'lık işlemci daha hızlıdır 1.6'lığa göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: MiNiK

arkadaşlar ben bu makineye vista kurmak istersem hangi sürümünü kurmamı önerirsiniz(512 rem taktırdım). ayrıca driver problemi oluyormu? bilgisayar la gelen driver cd ile vista driver tanıtmasını yapabilirmiyim.

şu an en günceli rc2, onu kur derim. (tavsiyem şimdilik 32 bit).
    ben rc1 kurdum 32 bitlik, sürücü sorunu yaşamadım. vista donanımları kendisi tanıyor; ancak acer'in cd'sindeki sürücüleri yükleyerek daha iyi performans alınabilir belki, denemedim daha. kamerayı otomatik tanımıyor vista, fakat sürücüyü internetten bul yükle dediğinde bi şekilde bulup yüklüyor bison cam olaraktan.
  • arkadaşlar

benim bilgisayarda video izlediğimde 15.4 inç yani tam ekran göstermiyor. 15 inç gösteriyor. Acaba bu video dan mı yoksa bilgisayarın bi ayarımı var. Ben ati nin programından ayarlara girdim. baktım orda video ayarlarından sinema ekranı falan yaptım. Değişen bi şey yok acaba filmin çekimi mi 15 inç lik? yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: turklucky

arkadaşlar

benim bilgisayarda video izlediğimde 15.4 inç yani tam ekran göstermiyor. 15 inç gösteriyor. Acaba bu video dan mı yoksa bilgisayarın bi ayarımı var. Ben ati nin programından ayarlara girdim. baktım orda video ayarlarından sinema ekranı falan yaptım. Değişen bi şey yok acaba filmin çekimi mi 15 inç lik? yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar

arkadaşım o videonun en boy oranından kaynaklanır, windows media playerda değiştiremessin ama PowerDVD fln kur ondan izle videolarını. Orda en boy oranını koru fln değip tam olarak ekrana sığdırabilirsin fln. o videolardan kaynaklı yani donanımsal bi hata yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turklucky

arkadaşlar

Selamlar

Arkadaşım açtığın programla alakalı video yu bs player ile aç shift+2 ye bas bak nasıl oluyor
    shift+1 ile de orjinal haline geliyor
    yaw şu garanti olayını halen anlamadım.alırken koçpa dan kutuyu ben açtım garanti kağıdı faln çıkmadı sadece fatura kestiler.bir de kutunun içinde global warranty diye bir kitapçık çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hubey -- 11 Ekim 2006; 22:22:37 >
  • Garantiden Türkiyede faydalanmak istediğinizde garanti belgesi olarak faturayı kullanmanız gerekiyor ve 2 yıl geçerli.
    Eğer yurtdışında yararlanmak isterseniz kutudan çıkan traveller's warranty (ya da global warranty) belgesini kullanmanız gerekiyor 1 yıl geçerli.
  • Arkadaşlar,

Ankara'da 5101 alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Mavi'de bitmiş.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar, gene ben,

İstanbul'da pcdepo'da peşin 1280 Lira'ya buldum ama Ankara'da bir yer olursa benim için daha rahat olacak.
    Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akdeveli

Arkadaşlar, gene ben,

İstanbul'da pcdepo'da peşin 1280 Lira'ya buldum ama Ankara'da bir yer olursa benim için daha rahat olacak.
    Tekrar teşekkürler.

http://www.kont.com.tr/tr/bayilistesi.asp bunlar linxulu 5101 satan yetklili Acer bayiileri. Ankarayı seç ordaki yerleri ara fiyat al, biri uygun fiyat verecektir elbet. Pc Depo ya DonanımHaber den olduğunu söylersen, Sinan beyle görüşüp, ücretsiz çanta, optik mouse, 3 aylık internet paketi gibi hediyelerde kazanıcaksın. Bilgine.

• selam arkadaşlar u diz üstü konusunda acemi biri olarak burada ıspartada bir adet acer aspire 5100 buldum 1338 ytl peşinde 1270 ytl falan bırakacak çoklu işlem desteğine ihtiyacım yok o yüzden çif çekirdek düşünmedim falan acer aspire 5100 ün 5101 den farkı nedir? direk xp lisans var üstünde farkı bu olabilir mi? çift çekirdek bir 5102 ye 1700 ytl vereceğime 5100 e 2048 ram takmak benim gibi çoklu işlem desteği ihtiyacı olmayan biri için daha mantıklı değil midir?

bu arada şu ana kadar (k5 ten bu yana) hep amd işlemci kullandım heleki bir amd k6II-350 işlemcim vardı zamanın p3 450 lerine takla attırırıdı şu an athlon64 3200+ kullanıyorum turion bizi üzmez değil mi sonuçta diz üstü ile masa üstü teknolojisi biraz farklı ?? çok ağır olmyan oyunları oynuyorum (2-d strateji bazen bfme1 generals falan) çok büyük zorlama olur mu? sonuçta bir üni öğrencisi için kendi biriktirdiği 1300 ytl değerli ince eleyip sık dokumak lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksoylem -- 12 Ekim 2006; 21:54:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ksoylem

selam arkadaşlar u diz üstü konusunda acemi biri olarak burada ıspartada bir adet acer aspire 5100 buldum 1338 ytl peşinde 1270 ytl falan bırakacak çoklu işlem desteğine ihtiyacım yok o yüzden çif çekirdek düşünmedim falan acer aspire 5100 ün 5101 den farkı nedir? direk xp lisans var üstünde farkı bu olabilir mi? çift çekirdek bir 5102 ye 1700 ytl vereceğime 5100 e 2048 ram takmak benim gibi çoklu işlem desteği ihtiyacı olmayan biri için daha mantıklı değil midir?

bu arada şu ana kadar (k5 ten bu yana) hep amd işlemci kullandım heleki bir amd k6II-350 işlemcim vardı zamanın p3 450 lerine takla attırırıdı şu an athlon64 3200+ kullanıyorum turion bizi üzmez değil mi sonuçta diz üstü ile masa üstü teknolojisi biraz farklı ?? çok ağır olmyan oyunları oynuyorum (2-d strateji bazen bfme1 generals falan) çok büyük zorlama olur mu? sonuçta bir üni öğrencisi için kendi biriktirdiği 1300 ytl değerli ince eleyip sık dokumak lazım :D

o sanırım 5101 hocam, kasalar aynı çünkü 5100 kasası yani. Xp varsa Xpli 5101dir, Turion 2.0 Ghz işlemcili olması lazım. 5101 harika bi makine, senin işini fazlasıyla görür merak etme. 2048 ram takarsan da harika bişi olur. Alınca bilgilerini bizimle paylaşırsan seviniriz.

• kasada 5100 yazıyor :) (ekranın sağ altında aspire 5100) ama sanırım bu serisini belirtiyor yarın iyice incelerim bir iki gün sonra bende aranıza katılıyorum demektir :)
  • arkadaşlar

bende acer 5101 var. Yalnız explorer ı açtığımda araç çubuğunun olduğu gri zeminde bi lekelenme bi gölgelenme var. Bu sizde de oluyormu? Ama bunun dışındaki renklerde olmuyor. sadece explorerdayken var. Bu neden olabilir?

Selamlar
  • beyler izmirde nerde var şu makina lütfen biri yazsın ya verdiğinizwww.kont.com.tr çalışmıyo 2 gündür kafayı kıracam hadi lütfen bekliyorum izmirli arkadaşlar nerden aldınız canyurdakurban@hotmail.com bi yardım pls
  • Tavsiyenize teşekkür ederim.
    Kont'un sayfasından Ankara'da 1.300 Lira'ya 5101 buldum. Gerçi çanta vermeyiz diyorlar ama ne yapalım. İstanbul'dan kargoyla getirtmekten çekindim; birazdan buradan (Ankara'dan) alacağım.
  • 1245 peşin izmirden acer 5101 aldım.istiyene adres verebiirim evet canta yok. artı windowsu kuramıyorum yarım istiyorum lütfennnnnn. orjinal xp var cd atıyorum ama otomotik çalışmıyor bilen bi kardeş yardım edversin şimdiden teşkür
  • arkadaslar ben yaklasık 3 aydır arastıryorum gerçekten core2duo almaktan vazgeçmek üzereyim kendi kendime değermi diye soruyorum çakarım 2 gb rami 5101 makina uçar ama benim takıntılı oyunlarım var mesela age ofempires3normal de olsa çalıştırırmı teklemesin yeter çok grafiğe yüklenmiyorum cm tarzı oyunlar genelde net için kullanacağım age of oynayabilen birisi varsa bana bi görüntü gönderirse memnun olurum belli mi olur bende size katılırım belki..!!! arkadaslar birde 2.1 creative ses sistemim var onu sorunsus çalıştırırmı ses kartı ve kendi haporlörleri ne durumda ve camerası nasıl memnunmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.