merhabalar acer5101 i daha yeni aldım ve ilk açtığımda tüm driverlerini ve windows activasyon işlemlerini kendisi otomatik olarak kurdu... fakat ben bunu kaldırdım ve yeniden kurdum... bana bu laptopu alırken dedikleri windows cd si vermiyoruz zaten boot unda var!!! fakat ben bunun nerde olduğunu bulamadım ve elimdeki diğer cd den windos u kurdum haliyle bazı driverler yüklenmedi ve ben internet sitesinden alarak yükledim...sorum şuki cd den değilde dedikleri gibi windows boot taysa ordan kurulumu nasıl başlatabilirim...sevgilerrrr
içinde image diye bi klasor yokmu yada bi dosya?
hayır yok ama kurulum sırasında birşey dikkatimi çekti c: var d: var birde farklı bir bölüm var ama ne olduğunu bilmiyorum
bilgisayarda şuan ayrılmış bir bölüm var C ve D haricinde fakat oraya ulaşamıyorum ordan kurulum yapmam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum birde format atıp kurduktan sonra bilgisayarım üzerine gelio sağ tıkladıktan snra özellikler diyorum ve destekleyen firma olarak fufitsu simens çıkıyor eskiden ACER yazardı bana bunlarla ilgili yardım ederseniz sevinirim....