Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
0
Favori
50.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5102 peşin alırsan fiyatı 849$+kdv sanırım.. peşin almazsan 999+kdv diye biliyorum ben.
  • 5102 nin taksitli fiyatı 849 + kdv bonusa 15 taksit var
  • aa. iyiymiş ozman 5102
  • her iki modelde 64 bit
    tl-50 işlemcinin cache'i 2*256 yani çekirdek başına 256 kb cache çok düşük
    sonuçta bilgisayar tek bir işlem yaparken tek bir çekirdeği kullanabilecek 1,6 ghz 256 kb olan bir çekirdeği
    tl-52 ve üstü işlemcilerde 2*512 cache varken sadece tl-50 modelinde 2*256 var
    bu da bende çift çekirdek ismiyle satış yapabilmek için piyasaya sürülmüş ucuz bir işlemci izlenimi doğuruyor.
    genel performans olarak mk-36 dan üstün olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

aradakı 200dolar farka degermı sence?

valla hocam arada bide hdd farkı var mavinin fiyatı tabi kampanya oldugu icin daha cazip gibi duruyo suan icin ama bence sadece işlemci için degmez o kadar farka
  • 5101 piyasaya yerleşsınde bakalım, belkı baska kampanyalarda olur
  • ooff dell 1300 centrino alacaktim, iyi oldu hepsiburada da bu acer amdyi gormem .. 32 bit islemci alacam diye uzuluyordum.. yasasin amd ve onun 64 bitcikleri.. yihuuu ..
  • amd 64den aşşagısı alınmaz artık. centrınolar güzel fakat almısken 64lüyü aynı fiyata almak daha iyi
  • yalnız arkadaşlar önemli bi nokta hakkında sizi uyarmalıyım.dikkat ederseniz 5102 çıkalı daha çok olmadı ve 999 dolardan satılmakta piyasa genelinde...yalnız mavi aynı msı m635 lerde yaptığı gibi bi oyun yapıp bu 849 dolarlık 5102 yide kendi özel ürettirmiş olabilir, diyeceksinizki sonuçta aynı model değilmi ne fark eder?bence gerçekten farkediyo çünkü maviden msi m635 te aldık, ve bi arkadaşımızada msı m635 in 1.6 olan önceki bi modelini aldık başka bir yerden, inanın kasa kalitesi arasında dağlar kadar fark var mavi daha çok kar etmek için kaliteyi düşük tutmuş m635 te kesinlikle...düşüncem o ki bu 849 dolara satacağı 5102 de de belirgin farklar olabilir bu şüphelerimin sebebi ise henüz ürün elinde yok yani üretimdeve diğer ilginç bi nokta ise piyasada 5102 yi maviden başka kimse şu anda bu fiyattan satacağını taahhüt etmiyor bu ürünün fiyatının ise ancak 1 ay sonra mavinin bugün satacağı 800-850 usd aralığına düşeceği söylentileri piyasada dolaşmakta.bu kadar pinpiriklide olunmaz diyeceksiniz belkiama günde aralıksız 10 saatini donanım forumlarında geçiren ve bilgisayar piyasası ile haşır-neşir birisi için çokta anormal değildir yaşananlar ışığında bence bu şüpheler...
    belki birinin kulağına küpe olur diye yazıyorum bunları bizden söylemesi,isteyen dinler istemeyeninde paşa gönlü bilir.ya bu donanım piyasasını incelediğim kadar,derslerime düşseydim zamanında, nasaya astronot olurdum herhalde bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Eylül 2006; 18:30:41 >

• Benim 5102 yerine 5101 tercih etme sebeblerimden biriside bu aslında
    sadece mavide satılıyor olması ve benimde ankaraya gidip alma şansım olmaması.
    laptop alırken gözümle görüp deneyerek ölü piksel kontrolü yaparak almak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: historical

yalnız arkadaşlar önemli bi nokta hakkında sizi uyarmalıyım.dikkat ederseniz 5102 çıkalı daha çok olmadı ve 999 dolardan satılmakta piyasa genelinde...yalnız mavi aynı msı m635 lerde yaptığı gibi bi oyun yapıp bu 849 dolarlık 5102 yide kendi özel ürettirmiş olabilir, diyeceksinizki sonuçta aynı model değilmi ne fark eder?bence gerçekten farkediyo çünkü maviden msi m635 te aldık, ve bi arkadaşımızada msı m635 in 1.6 olan önceki bi modelini aldık başka bir yerden, inanın kasa kalitesi arasında dağlar kadar fark var mavi daha çok kar etmek için kaliteyi düşük tutmuş m635 te kesinlikle...düşüncem o ki bu 849 dolara satacağı 5102 de de belirgin farklar olabilir bu şüphelerimin sebebi ise henüz ürün elinde yok yani üretimdeve diğer ilginç bi nokta ise piyasada 5102 yi maviden başka kimse şu anda bu fiyattan satacağını taahhüt etmiyor bu ürünün fiyatının ise ancak 1 ay sonra mavinin bugün satacağı 800-850 usd aralığına düşeceği söylentileri piyasada dolaşmakta.bu kadar pinpiriklide olunmaz diyeceksiniz belkiama günde aralıksız 10 saatini donanım forumlarında geçiren ve bilgisayar piyasası ile haşır-neşir birisi için çokta anormal değildir yaşananlar ışığında bence bu şüpheler...
    belki birinin kulağına küpe olur diye yazıyorum bunları bizden söylemesi,isteyen dinler istemeyeninde paşa gönlü bilir.ya bu donanım piyasasını incelediğim kadar,derslerime düşseydim zamanında, nasaya astronot olurdum herhalde bee

kardes inan aynı sey benimde aklıma geldi çünkü butip bilgisayarlar genelde sabit konfigrasyonlu oluyo mavinin sattıgında 100gb hdd ye bide fiyatı görünce dedim bu iste m635 e döner

• aklın yolu birdir arkadaşlar
  • en iyisi 5103'ü beklemek zuahha
  • arkadaslar bu cihazı novabilgsayarda ozellıklerını yanlısmı yazmıslar yoksa dogrumu.. yoksa ekran kartını 256mı satıolar?

EKRAN KARTI: 256 MB ATI Radeon X1100 paylaşımlı max. 512MB entegre

benım bildigim128di

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1643
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

arkadaslar bu cihazı novabilgsayarda ozellıklerını yanlısmı yazmıslar yoksa dogrumu.. yoksa ekran kartını 256mı satıolar?

EKRAN KARTI: 256 MB ATI Radeon X1100 paylaşımlı max. 512MB entegre

benım bildigim128di

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1643

128 kardes yanlıs yazmışlar heralde
  • ben anlamam sipariş verelim 256demişse 256 yollasınlar bana ehueuhe
  • benim de tuhafıma gitti ama demek ki 256 mb lık olanları da var.
  • ben de amd islemcili bi laptop almayı düsünüyorum ama 5102 mi 5101 mi ?
    bluetooth cok işlevsel bi özellikmi aparatlar işimi görür sanırım ama olmasada olur sanki nerde kullanacagım..
    118 dolar 5102 ye deger mi cidden bi kac gün içerisinde almayı düsünüyorum artık bi alet 2. ellerde bile bu fiyatları istiyolar 2 3 aydır kafayı yedim alayım kurtulayım azcık daha bekleyim dedikce alamıycam sanırım bu işin sonu yok:)
    bir de kullanılan kasa aynı deniyo ama 5102 nin bi tane baglantı cıkısı var ama 5101 de mesela tv out oldugunu gördüm 5102 de de var mı acaba?
    bir de cok hosuma giden bi özellik laptop kapalıyken müzik dinleme özelligi ve ön panelde olmasını arzu ettigim media tusları yok benim acımdan bi eksiklik..
  • Arkadaşlar bi açıklama yapayım herkesin içi rahat olsun,

1. Bu üründen piyadada 2 çeşit var (Her zaman olduğu gibi, milletin kafansını karıştırıp yanlış yönlendirme yapmak çok hoşlarına gidiyor olmalı..) , KONT ve INFRONIC.

INFRONIC in getirdiği:
    AMD Turion™ 64 X2 Mobile Teknolojili
    AMD Turion™ MK 36 (2.0Ghz) işlemci
    ATI Radeon® Xpress 1100 chipset
    Acer InviLink™ 802.11b/g kablosuz ağ kartı
    Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    15.4" WXGA CrystalBrite parlak geniş LCD(16ms tepki süresi)
    1280×800 çözünürlük
    512MB DDR-II 667Mhz bellek, 60GB sabit disk
    256MB ATI Radeon® Xpress 1100 entegre 3D ekran kartı
    DVD SuperMulti optik sürücü
    Acer InviLink 802.11b/g WLAN ağ desteği, Wi-Fi®
    MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör ve mikrofon
    56K faks-modem, LAN ve 802.11b/g kablosuz LAN
    Bütünleşik Acer Orbicam kamera
    Beşli (SD, MMC,xD,MS,MS Pro) kart okuyucu
    Türkçe Q klavye, touchpad scroll mouse
    6 cell Li-Ion pil, 2.82kg ağırlık
    2 yıl garantili

http://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=106571&CID=3583&PID=3582&Last=0

KONT:
    ACER 5101 WLMİ
    İşlemci AMD Turion 64 MK 36 (2.0 GHz/ 1MB Cache)
    Chipset Amd Trion 64 Çekirdek
    Memory 512MB (1x 512) MB DDR2 533 MHz
    Ext. 3 x USB 2.0,
    Harddisk 60 GB Sabit disk
    Optik DVD-RW Super Multi çift katman sürücü
    Ekran 15,4" WXGA Widescreen 16:10 CrystalBrite TFT- 1280 x 800
    VGA ATI Mobility™ Radeon® 1100 128MB HyperMemory
    KART 5li kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD
    Ethernet 10/100 Ethernet
    Kamera Acer OrbiCam™ 225-derece dönen entegre 1.3 megapixel
    Agırlık 2.8kg
    LİNUX
    Batarya 6-cell pil
    Fax
    56k
    Kablosuz İletişim Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
    Garanti Süresi 2 yıl

2. KOÇPA 749$ a sattğı bu ürünün özelliğini yanlış yamış,yani LINUX yazıcana XP home yazmış, aslında sayfanın kopyasını alıp şu an sipariş verseniz adamlar XP home lu vermek zorunda.

3. SONUÇ İTİBARI İLE PİYASADA 2 ÇEŞİT ÜRÜN VAR.

• INFRONIC in getirdiği daha iyi değili? ekran kartı 256
    AMD Turion™ 64 X2 yazıyor diğerinde İşlemci AMD Turion 64 MK 36

ayrıca
    infronic'in ramleri 512MB DDR-II 667Mhz

kont'un 512MB MB DDR2 533 MHz

yani alıcaksanız infronicden alınmalı fakat fiyatı 849$+kdv 5102ile aynı fiyat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.