Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
0
Favori
50.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu nasıl yanlış yazabiliyorlar anlamıyorum kamera pek önemli degil ama cache i 512 kb ile 1mb arasında olmasının performans olarak pek farkı olur mu?
    Bir de bu üründen alan bir arkadaş bizi bilgilendirirse sevinrim çünkü sitelere pek güvenilmiyor bir sitede de ekran kartı 256 olarka görünüyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hubey

Bunu nasıl yanlış yazabiliyorlar anlamıyorum kamera pek önemli degil ama cache i 512 kb ile 1mb arasında olmasının performans olarak pek farkı olur mu?
    Bir de bu üründen alan bir arkadaş bizi bilgilendirirse sevinrim çünkü sitelere pek güvenilmiyor bir sitede de ekran kartı 256 olarka görünüyordu

quote:

cache i 512 kb ile 1mb arasında olmasının performans olarak pek farkı olur mu?

tabikide fark olur işlem yapma hızı artar sıralama hızlanır yani
  • Arkadaşlar 5101ler fix aynıymış. Kontun teknik servisle ilgili sorunlar çıkıyormuş bu aralar. Konttaki linuxlu version, infroniğinkide XP Home lu sistem miş. tek farkları bu.

Çift çekirdeğin kasayla aynıymış fireware ve tv out yokmuş iki modelde. Bluetooth u sallayın zaten o 20 YTLye usbden halledilebilir. Ama yinede 5101 alıcam ben.

hepsiburada da 1308 ytl, pc depo da XP Home ve Donanımhaber.com üyelerine özel taşıma çantası hediyesiyle 1416 ytl mi ne.

Ramler 533mhz miş, konuştum 533lük 512MB rami iade alıp 2x512 667mhz ram de takıcaklar, fiyat farkını yarın öğrenicem. Detay dökerim yine. Şuanda bu şartlarda 1900 YTL civarındaki Çift çekirdek Acer 5602 1.73lük 1 GB ramli sistem hariç alınabilecek tek dizüstü bende. Bütçe daha da küçükse CEleronlar alınabilir.
  • eger xp home 5101 alacaksan sana tavsiyem linuxlu 5102alman arada pek fiyat farkı yok gibi. xpyi zaten kurarsın. ilerde vista kuracaksın zaten xp home gerek kalmayacak.
    ama hangisini alırsan hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

eger xp home 5101 alacaksan sana tavsiyem linuxlu 5102alman arada pek fiyat farkı yok gibi. xpyi zaten kurarsın. ilerde vista kuracaksın zaten xp home gerek kalmayacak.
    ama hangisini alırsan hayırlı olsun.

abi işte kafamı hep bu karıştırdı. Çift çekirdekte çok iyi olabilir ama benm kullandığım şeyler genelde tek çekirdek hızının hızlı olmasına bağlı ve 1GB 667 lik ramler olucak, 2 yıl kadar işimi görsün yeter bana. 2 Yıl soora taş gibi çift çekirdeğini de 64 bitini de alırım zaten. Şimdiden fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ki diceksin bunların fiyat farkı yok, ama cache ler aynı yani 5102 nin cache i düşük, çift çekirdek alıpta soora mutsuz olmak istemem açıkçası, çift çekirdek diye kasıcaksam 5602 alırdım süper bi ürün çok az üretildi ama 1900 YTL ye o kadar harika bi dizüstü görmedim ben.

• bu iki model kafa karıstırıyo hep teknolojı cok cabuk ilerliyo belki bundan 2ay sonra cıft cekırdege uygun programlar cogalabılır. vistadan sonra bi devrim olabilir. bi yandanda piyasada okadar tek cekırdek varken bunun
    bukadar kolay olamayacagınıda düşünmek lazım. o yüzden bişey diyemeyecegım
  • bende 5102 yi alıcam inş.512 daha ram attırıncamakina baya güzel olur.illki çift çekirek olsun da ne olursa olsun da demiyorum.Çift çekirdegin kullanımda naısl farkını görebiliriz ki?
  • Evet kont teknik serviste problem çıkarıyor infronic garantisi olan tercih edilmeli
  • Arkadaşlar dün Eskişehirde ACER Yetkili Bayii ile görüştüm, Kont'un Linux'lu Acer 5101'i indirimli 719$+KDV TL olarak ise 1250 YTL.
    CArdFinans'a 15 ay vadede 89YTL taksitle toplam tutar 1337 YTL ye geliyor. Çanta da hediye. Diğer kartlara da çok uygun taksitler var. 6 ay peşin fiyatına fln da vardı.

Mailorder ile satış yapılıor, isteyen alacak olan olursa yardımcı olurum, bende 2 güne kadar alıcam karar verdim.

Bu arada kont'un bilgi sayfasında önbellek 1MB gözüküyor 5101'in.

Ayrıca Kont'un teknik servisinde sorun çıkmıcak ve ben bilg.ı inceleyerek alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 19 Eylül 2006; 14:05:52 >
  • arkadaşlar acer 5101 modelinde dual kanal olayı varmı? ek rem almak istersek 512 mi almamız gerekecek ?
  • dual deilde hypertransport mu ne öyle bi olay var, ben 533 lük 512 rami satıp 2x512MB 667mhz ram alıcam şahsen.
  • dual de var, 2 slot var, 667 mhz'e kadar destekliyor, 4 gb'a kadar, üstünde gelen ram 1 tane 533 mhz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 19 Eylül 2006; 22:45:54 >
  • An itibari ile aldim bende 5101imi, yarin ondan girip yazicam.. Hayirlisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Arkadaşlar dün Eskişehirde ACER Yetkili Bayii ile görüştüm, Kont'un Linux'lu Acer 5101'i indirimli 719$+KDV TL olarak ise 1250 YTL.
    CArdFinans'a 15 ay vadede 89YTL taksitle toplam tutar 1337 YTL ye geliyor. Çanta da hediye. Diğer kartlara da çok uygun taksitler var. 6 ay peşin fiyatına fln da vardı.

Mailorder ile satış yapılıor, isteyen alacak olan olursa yardımcı olurum, bende 2 güne kadar alıcam karar verdim.

Bu arada kont'un bilgi sayfasında önbellek 1MB gözüküyor 5101'in.

Ayrıca Kont'un teknik servisinde sorun çıkmıcak ve ben bilg.ı inceleyerek alıcam.

Alacak olan varsa sen nasıl yardımcı oluyorsun? Direk istenin linki varsa ver de millet yararlansın.
    Birde kontun hangi sitesinden baktın link varmı? ben ne zaman baksam yapım aşamasında yazıyor.

• Evet alan arkadaşım bizimnle izlenimlerini ve nerden kaça nasıl aldığını paylaşırsan iyi olur
  • Arkadaşım ben 1375 YTL'ye 12 ay world carda taksitle Kont'un sattığı linuxlı olan 5101 den aldım bugün. Ama pcdepo.com'a baktığımda 1400 YTL ye win xp home lusunu gördüm. yeni düşmüş fiyat. içime oturdu azıcık. Ama yarın görücem pc mi en azından kontrol edip öyle alıcam. Eskişehir Acer bayisinden aldım.www.acer.com.tr de bayii listesi var.

Ben aldığım yerden de, pcdepo dan da donanimhaber.com dan gidicek arkadaşlar için ücretsiz çanta hediyesi ayarlamıştım o yüzden kolaylık sağlanabilir dedim. Eskişehir bayiisinden bilg.ı 719$+KDV ye ayarladım. 30$ 30$dır. Yaptığımız özel fiyatla da 1 GB DDR2 667mhz ram de eklediğimizde (üzerindeki 512mb 533lük ram de durmak koşulunda) çanta ile beraber ürüne 1545 YTL den anlaştım donanımhaberden alacaklar için.
    Alacak varsa bana özel msj atsın yardımcı olayım.

Kontun sayfasından kastım, bayiide baktığımız bayyi arayüzüydü. Çok şaşırdım. Yarın ürünü alınca bakıcam cache ne kadar.

Bi sürü test yapıp sonuçlarını bizzat yazıcam.

quote:

Orjinalden alıntı: serpantin
    Alacak olan varsa sen nasıl yardımcı oluyorsun? Direk istenin linki varsa ver de millet yararlansın.
    Birde kontun hangi sitesinden baktın link varmı? ben ne zaman baksam yapım aşamasında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 20 Eylül 2006; 21:10:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

An itibari ile aldim bende 5101imi, yarin ondan girip yazicam.. Hayirlisi.

hayırlı olsun kardes testlerini bekliyoruz
  • ben de bugün kadıköy koçpa'dan 1290 ytlye 15 taksit aldım card finansla
    www.kocpa.com
    sitesinde dolar kurunu yüksek almışlar gidip pazarlık yapınca düşürüyorlar biraz.
    xp kurdum, gerekli bütün driverlar bir cd içinde kutusunda var kurulum çok kolay problemsiz oldu.
    ilk izlenimlerim çok iyi. kasa çok şık ve kaliteli. hiç takılmadan kasılmadan herşeyi çalıştırıyor ama oyun oynamadım.
    xp kurulurken fanı çok sıcak hava üflüyordu çok korktum ısınma problemi var diye ama xpyi kurup ati ve amd driverlarını
    yükleyince hiç sıcaklık kalmadı serin üflemeye başladı. amd ısınma problemini gerçekten çözmüş bu işlemciyle.
    Herkese tavsiye ederim.

• hayırlı olsun melihtash kardeş, izlenimlerinizi bekliyoruz
  • hayırlı olsun kardeş acaba nakite kaç liraya verirler bi fikrin var mı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.