Bildirim
Acer Aspire 5102
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
siz tam olarak neyin sürücüsünü arıyorsunuz ? -
ben bilgisayarı aldığımda bana windows xp sürücülerini içeren bir cd vermişlerdi bu cd deki sürücüler acerın sitesinde var bana verdikleri cdlern içinde yer alana driverların 64x2 için olanını arıyorum ben... Biraz karışık anlattım ama idare edin artık:) -
siz böyle bir driver ın olduguna nerden kanaat getirdiniz? AMD Turion 64 X2 TL-50 işlemci modelinizdir bunun ayrıca bir driver ı olmaz -
nasıl yani şimdi ben windows xp x64 for amd, bir işletim sistemi kursam hiç bir drivera ihtiyacım olmayacak mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: sirin_baba
nasıl yani şimdi ben windows xp x64 for amd, bir işletim sistemi kursam hiç bir drivera ihtiyacım olmayacak mı?
gerekli driverlarınız size verilen cd de bulunmaktadır ayrıca bir driver yoktur bahsettiginiz işlemcinizdir örnegin core2duo veya pentium işlemcinizde olsa aynı driverları kuracakdınız işlemciye göre işletim sistemi olmaz -
ama bazı bir kaç marka için 64x2 sürücüleri çıkarmışlar...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- bilgisayar kasası açılmıyor
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- komut istemi
- ekran kartı resetleme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X