Merhabalar, Bilgisayarımda durduk yere görüntü gelmemeye başladı ve servise götürdüğümde anakartta sorun var dediler. Tamiri için de 450tl civarı fiyat söylediler. Sizce Acer 5520G'nin anakartı bu kadar eder mi arkadaşlar, lütfen yardım edin, kazıklanmayayım? Bir de bilgisayarı açınca harddisk ışığı falan yanmıyordu, öyleyse sorun anakartta mıdır muhtemelen?
arkadaşım bence sen o bilgisyarı hurdaya cıkar 500 tl fiyatla satarsın üstüne bi miktarda para bırak git kendine sıfır bi cihaz al bence ugraşma 5520g serisi özellikle 83 ile başlayanlar sorun yinede bi anakarata 450tl verilmez :D
Bilgisayar serviste şu an. İnşallah benim de anakartım yanmamıştır.
Lanet olsun bu 5520 g ye benim de anakart değişecekmiş servis söledi ve 450 euro istediler. Oha dedim arkadaş bu ne ya?
anakartlar için birde servis dışında bi bilgisayar tamircisinden fiyat alın eminimki çok daha uygun olacaktır..hatta yarı yarıya bile farkederde şaşırmam:DD
ebay dan 180 dolara alınabiliyor. boşuna o kadar para vermeyin. rating i yüksek ve çok satışı olan satıcılardan alın sorunsuz kullanırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: tukyam
Lanet olsun bu 5520 g ye benim de anakart değişecekmiş servis söledi ve 450 euro istediler. Oha dedim arkadaş bu ne ya?
Birinde 450 tl birinde 450 euro nasıl oluyor, fiyat veren arkadaşın euro kurundan haberi yok galiba.
daha önce kurcalatmadıysan getir, 130$ a tamir edip verelim. pm atarsan yardımcı oluruz.
Acer 5520 kulanıcısı arkadaşlar ....abartı servis ücretlerinden ve sorumluluk alamayan zihniyetlerden kurtulmanın en basit yolu: ürününüzü sağlam bir koli içerisinde tarafımıza göndermeniz halinde ister anakart üzerinde yapılacak tamiratla isterseniz komple anakartınızı değiştirerek sorununuzu gideriyoruz hem kargo ücreti ödemiyorsunuz hemde ürün arkasına yapıştırılan garanti etiketi ile içiniz rahat oluyor.www.teknolife.com.tr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme