Şimdi Ara

<<<ACER ASPIRE 5634-5635 KULLANANLAR BURAYA>>> (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
54.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üstte yazdığım gibi acer 5635 mi toshiba a100-847 mi karar veremedim lütfen bana bu konuda yardımcı olun. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiNiK

arkadaşlar acer 5635 modelinde tek parça 1024 mü yoksa 2*512 mi rem var? bilgi verirseniz sevinirim.

acer genelde ramlerini 2* xxx şeklinde koyuyo, bu modelde öyledir sanıyorum ama kesin bilgim yok..
    ---------------------------------

az önce pcdepodan 5635e baktım 1 slota takılı yazmışlar, yani 1x1024.. iyisi mi mağazaya sormak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_ege -- 20 Ocak 2007; 12:59:28 >
  • Bende ACER Aspire 5634WLMİ aldım.Bir aydır kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım fiyat,özellik ve kasa tasarımı alarak ideal bence.Mediewal II Total War oyununu çalıştıdı ama oyunu çok fazla bilemediğimden oynadıkca ne olur bilemem gene de oynadığım süre zarfında fena değil.
  • arkadaşlar bende acer 5634 kullanıyorum vede oldukça memnunum ancak ekran kartı 256 paylaşımsız 512 hypermemory diye aldım farklı versiyonları varmıki bu makinanın ayrıca RAM hızı 533 mhz 667 olan modellere göre performansı çok değişirmi? asıl önemli konu ise driverlar alır almaz yedekleme dvdsi kurdum ama sorun çıktı dvd de şimdi tekrar nasıl oluşturcam çünkü bilgisayar açılırken çıkan uyarı çıkmıyor artık bilgisi olan arkadaşlar bir yol göstersin birde acer resmi sitesine girdim ne bu modelden nede driverlarından bahsediyor yokmu bu makinanın driver ı bu konu hakında da bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
  • Ekimden beri 5634WLMi kullanıyorum gerçekten iyi makina tasarımı ve tusları gayet güzel
    Hitman oyununu ve Fifa2007 manager,Newyork City Tycoon,Ship Simulator 2006 ,Flight Simulator X gibi oyunları oynadım hicbir kasılma olmadı.Bu arada makine 512x2 ram olarak geliyor.

Sabaha kadar günde 20 küsür saat açık kalıyor ısınma problemi olmadı.Oda sıcaklıgı sıcaksa bile fan sesi rahatsız etmeyecek seviyelerde..
  • 5634 kullanıcılarının başlığımıza ilgi göstermelerinden ötürü teşekkür ediyorum.

@unforgiven06

ekran kartı 512 mb hypermemory doğru. ancak touchpadin yanında up to 256 mb turbocache diyor. bildiğim kadarıyla 256 ve 512ye ram desteği ile çıkıyor. 512mb a çıkması için 2 gb ram takılı olmalı dendi bana. ram hızına gelince üstündekiler 533 lük ama 667yi destekliyor. çok fark olmayacağını okudum. yedeklemeye gelince açılıştaki uyarı ilk dvd yi yazana kadar çıkıyor. şimdi yapman gereken empowering technology ye girerek acer e recovery management a girmek ve aşamaları takip ederek yeni bir dvd oluşturmak. istersen d sürücüne de yedek alabilirsin. yada acronis true image programını kurup onla da yedek alabilirsin. sitesinde birtakım driverlar var. ancak güncel olmadıkları söyleniyor. ekran kartının driverını nvidia nın sitesinde bulamadım açıkcası ben de merak ediyorum.

• vallaha hocam ben wlmi 5635 acer modelınde gozum var keske dıyorum parmak izi ozellıgı koysasaldı dıyorum istanbuldayım kadıkoye her ındıgımde acer wlmi 5635 hasretle bakıyorum bu ay sonuna dogru alıcam bakalım
  • Arkadaşlarhttp://www.kont.com.tr/tr/index.asp adresinde destek bölümünde acer ürün kurtarma yöntemlerinden bahsedilmiş.Yazının bir kopyasını aşağıya ekledim. Ayrıca empowering technology ye girerek acer e recovery management da sistem datalarının yedeğini aldıktan sonra 2. seçenekteki driver ların da ayrıca yedeğini almayı unutmayın, yoksa bulmakta zorlanabilirsiniz. Empowering technology ye girdikten sonra 1. seçenek o anda kullandığınız durumuyla yedekliyor 2. seçenekle fabrika çıkış ayarlarına göre yedekleme yapmak için Burn İmage to Diski seçin, burda iki seçenek var 1. Sistem dataları (Factory Default Image) 2.Driverler(Aplication CD) İki seçeneğide mutlaka Backup layın. Saygılar...

Değerli müşterimiz,

Ürün kurtarma CD’ si ve yeniden yükleme alternatif yöntemleri aşağıda sıralanmıştır.

Bir Recovery (Kurtarma) CD si oluşturmak: Windows ortamında masaüstünde yer alan Acer eManager kısayolu tıklanarak açılan menüden Acer eRecovery seçeneği yardımı ile geri yükleme CD leri oluşturulabilir. İşletim sistemini ve sürücüleri yeniden yüklemek gerektiğinde bu CD kullanılarak sistem hard diski imaj alındığı konumuna geri döndürülebilir.

eRecovery yardımı ile System Recovery yapmak: Fdisk ve benzer uygulamalar ile hard diskteki bölümler silinmemiş ise, boot (açılış) esnasında ALT+F10 (ALT ve F10) tuşlarına beraberce basılıp Recovery menüsüne ulaşılarak System Recovery (sistem geri yükleme) işlemi yapılabilir.

İşletim sistemi kurup destek sitesinden sürücüleri indirmek: Notebookun altında yer alan Lisans Key yardımı ile herhangi bir Windows kurulum CD ‘sinden işletim sistemi kurularakhttp://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html sitesinden indirilen aygıt sürücüleri yüklenebilir.

NOT: Bu işlemler yapılırken karşılaşılan tüm Şifre (Password) değerleri şayet kullanıcı tarafından değiştirilmemiş ise “000000” (altı adet sıfır) dır.

Soru ve sorunlarınız için Problem Bildirim Formu’nu doldurabilir, Çağrı Merkezimizi 444 KONT (56 68) arayabilirsiniz.

• Benim makinamın 3dMark2006 sonucu 674
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan830

Arkadaşlarhttp://www.kont.com.tr/tr/index.asp adresinde destek bölümünde acer ürün kurtarma yöntemlerinden bahsedilmiş.Yazının bir kopyasını aşağıya ekledim. Ayrıca empowering technology ye girerek acer e recovery management da sistem datalarının yedeğini aldıktan sonra 2. seçenekteki driver ların da ayrıca yedeğini almayı unutmayın, yoksa bulmakta zorlanabilirsiniz. Empowering technology ye girdikten sonra 1. seçenek o anda kullandığınız durumuyla yedekliyor 2. seçenekle fabrika çıkış ayarlarına göre yedekleme yapmak için Burn İmage to Diski seçin, burda iki seçenek var 1. Sistem dataları (Factory Default Image) 2.Driverler(Aplication CD) İki seçeneğide mutlaka Backup layın. Saygılar...

Değerli müşterimiz,

Ürün kurtarma CD’ si ve yeniden yükleme alternatif yöntemleri aşağıda sıralanmıştır.

Bir Recovery (Kurtarma) CD si oluşturmak: Windows ortamında masaüstünde yer alan Acer eManager kısayolu tıklanarak açılan menüden Acer eRecovery seçeneği yardımı ile geri yükleme CD leri oluşturulabilir. İşletim sistemini ve sürücüleri yeniden yüklemek gerektiğinde bu CD kullanılarak sistem hard diski imaj alındığı konumuna geri döndürülebilir.

eRecovery yardımı ile System Recovery yapmak: Fdisk ve benzer uygulamalar ile hard diskteki bölümler silinmemiş ise, boot (açılış) esnasında ALT+F10 (ALT ve F10) tuşlarına beraberce basılıp Recovery menüsüne ulaşılarak System Recovery (sistem geri yükleme) işlemi yapılabilir.

İşletim sistemi kurup destek sitesinden sürücüleri indirmek: Notebookun altında yer alan Lisans Key yardımı ile herhangi bir Windows kurulum CD ‘sinden işletim sistemi kurularakhttp://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html sitesinden indirilen aygıt sürücüleri yüklenebilir.

NOT: Bu işlemler yapılırken karşılaşılan tüm Şifre (Password) değerleri şayet kullanıcı tarafından değiştirilmemiş ise “000000” (altı adet sıfır) dır.

Soru ve sorunlarınız için Problem Bildirim Formu’nu doldurabilir, Çağrı Merkezimizi 444 KONT (56 68) arayabilirsiniz.

sistem datalarının yedeğini almıştım ama driverları oluşturmamışım. factory default image i oluşturmak yeterli sanıyordum. uyarın için teşekkürler. geri yükleme yaparken bu iki cd yi de kullanacak mıyız?

• Ben de henüz geri yükleme yapmadım. İhtiyaç duymadım ama application cd nin içindeki programları görebiliyorsun, programlarda sorun olursa bu cd veya dvd den istediğin programı tekrar install edebilirsin.
  • arkadaşlar 5634WLMI makinemdeki bu acer eNet Management uygulaması ile ilgili bi hata mesajı alıyorum... olay eNet Management penceresindeki "close" tuşuna basmamla bir uyarı kutucuğunun çıkması ile oluyor. Kutucukta şunlar yazıyor;

"Acer eNet Management.exe - Uygulama Hatası
    0x73e38c30 adresindeki yönerge, 0x0425d3a8 bellek adresine başvurdu.Bellek read olamadı.Programı sonlandırmak için Tamam'a basın."

bunun nasıl bir çözümü war acaba??? yardımlarınızı bekliyorum...
  • aynı hatayı bende de verdi nedenini bilemiyorum
  • Bilgisayarı ilk aldığımda bende de vermişti, şu an denedim aynı hatayı veriyor, bence programda bir uyuşmazlık var, şu anda bir çözümü yok gibi görünüyor.Belki ilerde yeni sürümü çıkarsa düzelir. Bu hatanın programın çalışmasına da bir etkisi yok gibi...
  • @dogan830

test ettiğin oyunlar var mı nasıl performans gösterdi paylaşırmısın? ben güncel oyunları oynama fırsatı bulamadım merak ediyorum.
  • arkadaşlar acer 5634 aldım.fakat alırken 4gb a kdr yükseltilir diye aldım kafar acer esetting-system informationdan belleklere baktım orda maksimum 2 gb yazıordu sizdede böylemii bakarmısınız lütfen acil bekliorum daha bugün aldım yaaa :( ayrıca product name ini 5630 olarak görüyor ya nie böle oldu ki şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evangelion -- 25 Ocak 2007; 17:11:19 >
  • ben de max 4 gb diye duymuştum ama max 2 gb mış çok fazla önemi yok bence 5634 göstermemesinin nedeni de 5630 serisinden olması diye biliyorum yoksa klavyenin yanında 5634 yazıyor.
  • gereksiz programlar arkadaşlar sadece bilgisayarı kasıyo acerın programları kaldırın gitsin
  • ram için 2 slot var. vatan bilgisayarda hatta biçok yerde max 4 gb yazıyorlar yanlış bilgilendiriyorlar.
  • 2*2 gb lık takarsan olur bence..5601 lerde de max 4gb destekliyor rami büyük ihtimal 5634 lerde de böyledir durum..ama tabi şu anda tek 2 gblık ram var mı o ayri bi sorun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.