Şimdi Ara

<<<ACER ASPIRE 5634-5635 KULLANANLAR BURAYA>>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
54.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU 5635 modelini kullananlar hoparlör performansı ve ses kalitesi ile ilgili bilgiler verebilir mi?
  • acerlarda kasa hep aynı oldugu için başka modellere dayanarak çok yüksek olmadıgını söyleyebilirim! ama yeterli gibi..
  • bilgisayar alıcaksanız acer 5635 alın bence çünkü ram slotlarından biri boş yani tek 1gb ram takmışlar eğer 1gb daha takarsanız ekran kartı 512mb a çıkıyor bi de bilgisayar cd olmadan format atılıyor yani her bakıdan süper makina
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

acerlarda kasa hep aynı oldugu için başka modellere dayanarak çok yüksek olmadıgını söyleyebilirim! ama yeterli gibi..

Evet bendede 9424 var. Ses fazla çıkmıyor. Akadaşın dell inspiron 6400 ü baya daha fazla ses veriyor. Ama bazı arkadaşlar benim için fazla bile dedi yani bu kişiye göre değişiyor.Bana göre az çıkıyor.Ama öyle duyulmuycak kadarda değil sesi rahatlıkla duyabiliyorsun.
  • evet arkadaşlar sonunda 5635 i aldım. aldım ama daha kullanamadım. akraba istanbul vatandan aldı 2080 ytl ye. süper fiyat. akrabaya sordum nasıl falan. öncelikle ekranı çok canlıymış. dediğine göre çok acayip şekilde hızlıymış. portların ikisi solda ikisi arkadaymış. 3 deil 4 port varmış. (öyle dedi:D) eee daha sonra şekli falan çok güzelmiş. mikrofonuda varmış. çok hızlı açılıyormuş...
    şimdilik bukadar...:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefta -- 1 Şubat 2007; 1:56:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mefta

evet arkadaşlar sonunda 5635 i aldım. aldım ama daha kullanamadım. akraba istanbul vatandan aldı 2080 ytl ye. süper fiyat. akrabaya sordum nasıl falan. öncelikle ekranı çok canlıymış. dediğine göre çok acayip şekilde hızlıymış. portların ikisi solda ikisi arkadaymış. 3 deil 4 port varmış. (öyle dedi:D) eee daha sonra şekli falan çok güzelmiş. mikrofonuda varmış. çok hızlı açılıyormuş...

2080 YTL çok ii fiyat ya nasıl bi taksit seçenegiyle aldınız??Hayırlı olsun!! Darısı Başıma

• arkadaslar bendede acer aspıre 5634 var.goruntuyu tv ye aktaramıyorum.normalde aygıt yonetıcısınde ekran bagdastırıcılarında 2 tan gozukmesı gerekıyo bende tek gozukuo.ondan olabılır mı acaba ondan sa nasıl duzeltebılrıım bu sorunu.Bi de acer ın sıteden ekran kartının son surumunu ındırdım donanımınızla uyusmuyor dıe yuklemıo ındırdıgım surucu 7 serısı ıcın olmasına ragmen???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

quote:

evet arkadaşlar sonunda 5635 i aldım. aldım ama daha kullanamadım. akraba istanbul vatandan aldı 2080 ytl ye. süper fiyat. akrabaya sordum nasıl falan. öncelikle ekranı çok canlıymış. dediğine göre çok acayip şekilde hızlıymış. portların ikisi solda ikisi arkadaymış. 3 deil 4 port varmış. (öyle dedi:D) eee daha sonra şekli falan çok güzelmiş. mikrofonuda varmış. çok hızlı açılıyormuş...

2080 YTL çok ii fiyat ya nasıl bi taksit seçenegiyle aldınız??Hayırlı olsun!! Darısı Başıma

4 taksit. kart finansla ama. başka kartlarda olmuyor. çantasınıda hemen verdiler...
    darısı başına

• BU 5634 olmasın? çünkü daha dün vatana gittim 1399$+ KDV idi. Bu da yaklaşık olarak 2300 YTL yapıyor. 2080 YTL oldukça düşük bir fiyat. Eğer gerçekten bu fiyata bu modeli aldıysan hangi vatandan aldın söyle de hiç kaçırmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: motdecle

BU 5634 olmasın? çünkü daha dün vatana gittim 1399$+ KDV idi. Bu da yaklaşık olarak 2300 YTL yapıyor. 2080 YTL oldukça düşük bir fiyat. Eğer gerçekten bu fiyata bu modeli aldıysan hangi vatandan aldın söyle de hiç kaçırmayalım.

gerçek fiyatı doru 1399+kdv=1651dolar ama kart finansla 4 taksitle alırsan %12 indirim yapıyorlar. böylece 2080 ytl olmuş oluyor. ben topkapı vatandan aldım ama bütün vatanlarda aynı...

bu arada leptopu daha elime almadım. akraba istanbuldan benim leptopla cam açtı bana. cam çok siyah gösteriyor. akraba yarları var dedi ama görüntü çok bozuktu. kullanan varsa camı hakkında yorum yapabilirmi. ve imkanınız 5635 in camından çekilmiş bikaç foto koyarmısınız ?

• cami süper bi kere senin akraban cameranın ayarını oynamadıysa sorun olmaz hem kamerası 1.3 mega piksel ben kullanıyorum hiçbir sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersanmugla

cami süper bi kere senin akraban cameranın ayarını oynamadıysa sorun olmaz hem kamerası 1.3 mega piksel ben kullanıyorum hiçbir sorun yok

oynamış yaw. nasıl eski haline getirecez camı?
  • sen ona en iyisi bence format çek zaten 15dk falan sürüyo format atmak
  • arkadaşlar 5634 lerde driver ların backuplarını nasıl alıyoruz acaba??????? şu makine açılırken çıkan uyarı ekranından zaten factory default backup diskini oluşturdum ama burda arkadaşlar driver backup ından bahsedince bir sorayım dedim...
  • quote:

sen ona en iyisi bence format çek zaten 15dk falan sürüyo format atmak

webcam ayarı içinmi format atayım. webcam ayaı okadar zormuki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainiac05

arkadaşlar 5634 lerde driver ların backuplarını nasıl alıyoruz acaba??????? şu makine açılırken çıkan uyarı ekranından zaten factory default backup diskini oluşturdum ama burda arkadaşlar driver backup ından bahsedince bir sorayım dedim...

1.sayfada yazıyor

Empowering technology ye girdikten sonra 1. seçenek o anda kullandığınız durumuyla yedekliyor 2. seçenekle fabrika çıkış ayarlarına göre yedekleme yapmak için Burn İmage to Diski seçin, burda iki seçenek var 1. Sistem dataları (Factory Default Image) 2.Driverler(Aplication CD)
  • quote:

quote:

cami süper bi kere senin akraban cameranın ayarını oynamadıysa sorun olmaz hem kamerası 1.3 mega piksel ben kullanıyorum hiçbir sorun yok

oynamış yaw. nasıl eski haline getirecez camı?

webcam hareketli nesneleri bulanık gösteriyor. sabit nesnelerde net. ışık az ise karanlık çıkar.
  • arkadaşlar 5536 modelini kullananlar yok mu aramızda? memnuniyet ya da şikayet varsa bize bahsetmelirini bekliyoruz.
  • arkadaşlar peki ben makinemi ilk aldığım zamanki haline(ilk yükleme haline) geri getirmek istiyorum da, neler yapmam gerekli???bu oluşturduğumuz dvd yi kullanacak mıyız??? detaylı olarak anlatırsanız çok sevinirim...
  • Herkese selam
    arkadaşlar acer 5635 kullanıcısıyım bu ürüne veya bu kategorideki ürünlere sahip olanlara bi kaç tavsiye:
    1-)ürünü aldıgınız zaman backup(image) haricinde orjinal xp ve driver cd nizi isteyin backup fat32 dosya tabanında alın kendiniz hem 20 GB alanınızı kurtarın hemde ntfs tabanlı kurun
    2-)vatan bilgisayar card finans %8 imkanından yararlanın 600 YTL kar edin
    3-)5634 mü 5635 mi derseniz 5635 tavsiyem aradaki fiyat farkına aldanmayın 4 çekirdek çıkınca(mayıs 2007) zati anlarsınız
    4-)acer softwareleri ve nortonu bence kullanmayın performans kaybına neden oluyorlar
    5-)laptop u aldıktan sonra pilini bitirin ve kapalı olarak 7-8 saat sarja bırakın ve pil ile kabloyu birlikte kullanmayın bu bataryanın ömrü için oldukça önemli

NOT:XP cd si konusunda sorun çıkarabilirler bende çıktı ve microsoftla görüşerek hallettim bu sorunu kargo ile 2 günde elime geçti ve son olarak her türlü driverinizi TPM teknoloji sitesinden elde edebilirsiniz(bu aralar link bozuk amahttp://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3690_5610_5630_5650_5680.html burdanda alabilirsiniz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YFA -- 4 Şubat 2007; 1:52:05 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.