Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5715Z DERNEĞİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
31.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: motomurat

quote:

Orjinalden alıntı: k.tuncel

sanırım aldığın yer cdlere el koymuş :) kutu içerisinde çıkıyor hatta bende 2 tane çıktı sistem üreticisi için olan cdyide kutu içerinde unutmuşlar :)))

bu arada sistem üreticisi için olan cd ne işe yarıyor arkadaslar?

önyükleme cd si , ben toshiba önyüklemesi ile daha önce laptopumu yüklemiştim
    açılış dahil her şey toshiba olmuştu yani gizli partition silinmediyse hangi pc de kurulursa kurulsun pc
    fabrika ayarlarına döndürülmekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbuyuk

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: k.tuncel

sanırım aldığın yer cdlere el koymuş :) kutu içerisinde çıkıyor hatta bende 2 tane çıktı sistem üreticisi için olan cdyide kutu içerinde unutmuşlar :)))

bu arada sistem üreticisi için olan cd ne işe yarıyor arkadaslar?

önyükleme cd si , ben toshiba önyüklemesi ile daha önce laptopumu yüklemiştim
    açılış dahil her şey toshiba olmuştu yani gizli partition silinmediyse hangi pc de kurulursa kurulsun pc
    fabrika ayarlarına döndürülmekte.

yani o cd ile format atabilirmiyim ?bende 3 tane disk var vista dvd,donanım sürücü cd ve üzerinde :yalnız sistem üreticisi içindir sadece ön kurulumda kullanılmalıdır; yazan dvd .işte bu dvd benim işime yarayacak bişey mi?

• eğer vista starter yüklü gelmediyse evet üretici dvd si ile önyükleme yaparak gizli partition dahil herşeyi
    fabrika ayarlarına yani ilk haline döndürmekte.
  • cihazın üzerinde vista starter yüklü geldi.yani o disk bir işe yaramayacak herhalde.bu arada yardımların için çok sağol mbuyuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbuyuk

quote:

Orjinalden alıntı: sero77

ayrıca bırak forumu google'da aradım ama bulamadım ayrıntılı bilgi 5715z'ye format hakkında

elbette bulamazsın, marka model bazında değil sistem bazında aratırsan bulabilirsin.
    xp linki aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm

aslında bulmasına bulmuştum ama becerememiştim biraz önce nasıl olduysa becerdim işlemi başlattım lakin gelin görünki lanet olası laptop altında soğutucu olmasına rağmen bu işlemi yapana kadar bile dayanamadı ısınıp kapandı birazdan tekrar açıp bakacam ne olmuş diye iyice uyuz oldum ya bu kadarda olmazki

• arkadaşlar bu bilgisayara 5+1 ses sistemi takabiirmiyiz
  • istediğini tak ama, sonuçta bağlayacağın ses sistemin ne alırsa onu verir.
  • Arkadaşlar benim kamera beni ters gösteriyor yani başaşağı değil de bu horizontal -vertical olayı.Bunu nasıl çözebilirim...Bir de video çekemiyormuyuz kamera da.?
  • işletim sistemin nedir ayrıca kamera ayarlarında olması lazım
  • Vista kullanıyorum..Kamera ayarları var ama sadece renk ayarı yapabiliyorsun...Vertical-Horizontal ayarlaması yok..Aynı şekilde video çekme de yok...

Rica etsem kamera driverını atarmısınız...Benim laptopla gelen cd'de 3 tane kamera driverı var..3'ü de çalışıyor ama hepsi bu şekilde...Siz hangisini kullanıyorsunuz.?
  • support.acer-euro.com
    Acer Worldwide - Select your local country or region
    http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html

yukarıdaki adreste var yüklemeden önce eski drivarları kaldır
    yenilerini öyle yükle kolay gelsin
  • herkese merhaba benim cihazın ısısı 57 ile 68 arasında bu normalmidir?
  • quote:

herkese merhaba benim cihazın ısısı 57 ile 68 arasında bu normalmidir?

hatta bugun 74 ü gördü yanacak yav
  • Benim de öyle ben tabureyi yan yatırdım üstüne koydum.60 normal bu havalarda diye düşünüyorum.70 in üzerine çıkmassa sorun olmaz bence
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bir konu hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var.
    ACER ASPİRE 5715Z Sahibim, oldukçada memnunum aslında, yalnız format atmam gerekiyor.
    Tüm sp1 driverlerini indirdim. Ve yorumlara dayanarak Windows Vista Home Premium sp1 temin ettim, kurucam.

Benim sormak istediğim şu;
    Sp1 yüklü bir sistemim olucak, bunu sp2 ye yükseltmelimiyim, yani güncellemeleri kabul etmelimiyim.
    Eğer sp2 güncellemeri kuracak olursam bir sorunla karşılaşır mıyım ? Ne yapmam gerek.

Ek olarak hdd ki verilerin yedeğini aldım, tüm hdd biçimlendirmek yeniden şekillendirmek, temiz bir başlangıç yapmak istiyorum.
    Çünkü virüsten kurtulamadım.
    Böyle bir biçimlendirmenin bana bir zararı olurmu ?
    Saygılar...
  • Arkadaşlar merhaba.İnternette dolaşırken tesadüf eseri şu videoyu gördüm.Ekran kartı performansını arttırıyormuş.Ben yaptım çok az bir artış oldu gibi.

• beyler acer 5110dan sonra bende 5715zciler kervanına katılanlardanım geç de olssa :)

bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim madde madde yazayım :)

1. bu laptopta nasil card reader olmaz ya? solda var bi yer ama kart okuyucu değil sanırım orası, nedir ora? :)
    2. xpde kullanıyorum. fanı çok sinir bozucu, zırt bırd çalışıp çalışıp susuyor ve ses az olmasına rağmen sinir bozucu 3sn çalışıyor 3sn susuyor kısa aralıklarla yani... sizdede mi fan böyle?
    3. masaüstü özelliklerden ekran kartına geldiğimde 384mb yazıyor. ramde 0.99gb görünüyor. bu nasıl oluyor? ram 1000 - 384 = 616mb civarı birşey olması gerekmezmi? ve biosdan ekran kartı düşürülüp artırılıyormu?
    4. özellikle space tuşuna basınca cırt cırt diye ses çıkıyor sizdede bu gıcık ses varmı?

şuan aklıma gelenler bunlar :) şimdiden teşekkürler.
  • peeh 5715zciler uçmuş desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helper

peeh 5715zciler uçmuş desenize

Arkadaşım sakın ama sakın bu bilgisayarla windows xp kurmayın sürünürsünüz, sizi usandırır, ben 1.5 senedir vista home premium a terfi ettim, çok memnunum, vista da bir kez olsun teklemedi, kitlenmedi, kaymak gibi. Xp de devamlı kitlenir reset atardı. Isındığı falan da yok, sistemi düzgün kurun, gereksiz yere gül gibi laptop u karalamayın ( eski sayfalardaki yorumlar için yazdım)

bende space tuşunda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 23 Aralık 2009; 19:00:55 >
  • Windows 7 kurmayı düşünüyorum, uyum sorunu yaşamaz umarım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.