Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5715Z DERNEĞİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
1
Favori
31.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gayet güzel ama vistadan görünüm hariç farka yok zaten
    ama dokunmatik ekran olsaydı tabi başka.
  • Ben de aylar önce win7 kurdum. Bir tek problemim var.
    Uyku moduna geçtikten sonra, uyandırmak istersem, sistem re-start yapıyor. Yani, sanki fişle takılı, pilsiz bir desktop bilgisayar, uyku modundayken elektrik fişini çıkartmış gibi oluyor. Son birkaç bios'unu denedim fark olmadı.
    Acer'in Vista için olan Empower yazılımlarını dikkatlice kurdum. Ses azaltma- arttırma tuşlarına basınca ekranda artan-azalan ses resimlerini görebiliyorum, yani satın aldığım haldeki herşeyi yapabiliyorum, uyku modu hariç.

Bir öneriniz olur mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

gönül rahatlığıyla kur

Zaten biliyorsunuzdur ama son driver ve bioslar için:

ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/aspire_5715/vista/Bios/

support.acer-euro.com
    Acer Worldwide - Select your local country or region
    http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5715.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 6 Ocak 2010; 12:02:13 >

• güç seçeneklerinde uykuda yapılacaklar var yada kapak kapatıldığında
    bunları hiçbiri diyerek seç düzelecekmi cvp yazarsan sevinirim,birde
    önerim şimdilik bankacılık işlemlerinde biraz dikkat edin derim,
    vista gerçekten kontrolü kullanıcıya fazla kaptırmamakta, çok kararlı çalışan
    bir işletim sistemi win2000 den sonra en güvenli işletim sistemi, şunu belirtmeden geçemeyeceğim
    bir çok işletim sistemimle çalıştım ama dediğim gibi vista çok güvenli ama kıymetini
    bilemedik ne diyeyim inşaallah win 7 tutunur bu piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Arkadaşlar merhaba.İnternette dolaşırken tesadüf eseri şu videoyu gördüm.Ekran kartı performansını arttırıyormuş.Ben yaptım çok az bir artış oldu gibi.

ne yaptığını yazarak anlatırsan sevinirim.

• arkadaşlar bios update işini nasıl yaparız?yukarıdaki linkten bir dosya indirdim tıkladığımda eski ve yeni versiyonun olduğu kutucuklar çıkıyor tamam mı dicez durduk yerde yanlış bişey yapıpda yemiyelim laptopun başını
  • Arkadaşlar meraba,
    Ben yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım Acer Aspire 5715Z bilgisyarımı satışa çıkarmak istiyorum ama piyasayı pek bilmediğim için kaçtan gider karar veremedim. Bilgisayarda hiçbir sorun yok, hala oldukça yeni görünüyo, orjinal Vista yüklü, bütün faturaları, her şeyi mevcut. Sizce bu durumdaki bi bilgisayarı kaçtan satmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

arkadaşlar bios update işini nasıl yaparız?yukarıdaki linkten bir dosya indirdim tıkladığımda eski ve yeni versiyonun olduğu kutucuklar çıkıyor tamam mı dicez durduk yerde yanlış bişey yapıpda yemiyelim laptopun başını

Doğru bios ise v1.45 olması lazım, evet deyip geçiyorsun, windows üzerinden update yapıyorsun,kutucuk dolacak ve restart yapacak. Bu arada v1.45 ne zaman çıkmış, yeni farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 27 Şubat 2010; 11:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one_a_day

Arkadaşlar meraba,
    Ben yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım Acer Aspire 5715Z bilgisyarımı satışa çıkarmak istiyorum ama piyasayı pek bilmediğim için kaçtan gider karar veremedim. Bilgisayarda hiçbir sorun yok, hala oldukça yeni görünüyo, orjinal Vista yüklü, bütün faturaları, her şeyi mevcut. Sizce bu durumdaki bi bilgisayarı kaçtan satmalıyım?

Bende de 5717z var 500-600 TL. isterdim.
  • Arkadaşlar 1 gb olan acer bilgisayarıma 1 gb daha takviye yaptım, sistem ısınmaya başladı. Halbuki kasayı açınca hiçbir yerine müdahale etmedim, acaba 2 gb. ram sistemi zorluyor mu?!
  • quote:

gönül rahatlığıyla kur

Eşimin bilgisayarı, henüz windows 7 için ikna edemedim. Masaüstü bilgisayarıma windows 7 kurdum, sistem uçuyor. Acer da aynısını yapacağından eminim.
  • Ram in 667 mhz yerine 533 mhz olarak çalıştığını biliyormuydunuz.
  • hakan,
    ben sistemimi bu şekilde yaptığım halde yinede ısınmadı sen ne yaptın ayrıntılı bi anlatsana
    core2duo t6400 cntr2, seagate 320 gb 7200 rpm, ddr2 3gb,
  • hakan,
    ben sistemimi bu şekilde yaptığım halde yinede ısınmadı sen ne yaptın ayrıntılı bi anlatsana
    core2duo t6400 cntr2, seagate 320 gb 7200 rpm, ddr2 3gb, ddr2 667mhz ve 2gb ddr2 800mhz bile denedim.
    533 mhz den 800 mhz aralığında çalışır.
  • peki arkadaşlar bios update yapmalımıyım şu an olan versiyon 1.19 son çıkan 1.45.bunun yanısıra usb lerini 2.0 dan 1.1 e nasıl düşürebilirim?
  • quote:

hakan,
    core2duo t6400 cntr2, seagate 320 gb 7200 rpm, ddr2 3gb,

Eşim ısındığından bahsetmişti, bana da biraz tuhaf geldi bu durum. Kendim baktım, sanırım öyle ısınma sorunu yok. Gözümle görmeden inanmam. Sadece arka kapağı söktüm rami taktım. Ram Qimonda, kasadaki ram hynix, farklı markalar olsa da aynı frekans olmalarından dolayı dual çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 1 Mart 2010; 23:25:29 >
  • ARKADAŞLAR BENDE DE ACER ASPİRE 5715Z VAR ben size şunu sormak istiyorum. Bilgisayarınız batarya yokken elektriğe bağlı olduğunda açılabiliyormu. Benim bilgisayar açılmıyor. batarya çıkardığımda da adaptörlede direk çalışmıyor. Dediğimi kontrol edebilecek arkdaş varsa ssevinirim
  • bizde çalışıyor işletim sistemin nedir
  • 450'ye 120gb 3gb ram e sahip bir 5715z buldum.. Fiyat olarak ve performans olarak önerir misiniz laptopu acaba? Isınma filan oluyor denilmiş..
  • ısınma yok, ama fiyatta biraz indirim yapabilirsen al derim.
    400 tl normal
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.