Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-MOHPA
    2-KAPADOKYALI
    3-OBLOOD
    4-XERİKO
    5-VESTELFARE
    6-SHAPE
    7-NİTROJEN
    8-SBTECH
    9-MÜSAİTBİYERDE
    10-MUSTAK79
    11-NECOWAYT
    12- CHORDSOLO
    13-CUORESPORTİVO
    14-BERK_COUPE
    15-ZANGOCH
    16-PROMESUT
    17-TAKARA34
    18-UCANDEVE
    19-2PacLove
    20-mhndss
    21-ua150
    Evet arkadaşlar artık ACER AS5720G ve ACER AS5720 hakkında ki düşüncelerinizi, sorunlarınızı ,yorumlarınızı,artılarını,eksilerini , xp kurulumu hakkında ki aklınıza takılan soruları ,herşeyi bu çatı altında tartışabilir konuşabiliriz. Arkadaşlar şimdiden alan ve almayı düşünen arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun herkesin sorunsuz kullanması dilegiyle. Aklınıza bu pc hakkında takılan bi soru olursa elimden geldigince size yardımcı olmaya çalışacagım yorumlarınızı bekliyorum, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum...

my pc

my pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 30 Ocak 2008; 16:31:35 >

• ben üçüncü kez xp denememe ragmen yıne sonuc olumsuz yahu arkadaslar bu nasıl ıs bırıne gonderımde kursun:Dekran kartı vb drıverler hata verıyor 5720g mı cıhazı olupda xp kuranlar var mı?sonuc vısta mı xp mı???
  • merhaba mopha :)
    ricaa etsem senın ekran kartı driverının sürücü sürümünü yazarmısın bendekını resıme ekledım.. tam eklemeyı bılmedıgım ıcın lınk verdım .
    belkı xp dekı kasma ve donma ekran kartı driverından dır.
    burada ki resim

• slm mohpa aynı makineye sahibiz, galiba aynı cep telefonunada (SE W810) yanlış görmediysem sende microsoft un bluetooth mouse unu kullanıyorsun
  • selamlar vestelfare arkadaşım, öncelikle hoşgeldin yeni klübümüze şimdi sanırım daha öncede mesajını görmüştüm yanlış hatırlamıyosam xp deki ara ara kasılma gibi bi şey yaşadıgını sölemiştin,winamp ta felanda sesin bozuk teyp gibi çaldıgını evet benim ekran kartımın sürmünü sölim sana 6.14.11.6375 bende ki şuan bu ,sendeki sürüm sanırım xp driverlerini indirdign yerdeki driver.sana şöle sölim aynı şey bendede mevcut ara ara oluo ama herzaman degil bende kasılma hiçbir şekilde ne programda ne de oyunda olmuyo yani bu benim xp yi kullanmamda bana sıkıntı vermio.fakat bende çogunlukta bi programı açıyorum mesela media player veya msn veya internet sayfası bunları yukardan simge durumuna küçültürken agırlaşıyo ama bu kesinlikle programın çalışmasını veya agırlaşmasını etkilemiyo sadece ekranı simge durumuna küçültürken oluo.bende farkettim ilk başlarda dedim acaba driver uyumsuzlugumu var die ama aygıt yöneticisin den veta driver agent ten baktım herhangi problem yok.o yüzden bendeki durum böle yani programın çalışmasını etkilemedikten sora benim için sorun yok inşallah ta olmaz,eger sendede böleyse fazla takma xp ile bak keyfine bence yalnız bu olay kesin ekran kartından onu da sölim ama dedigim gibi takılacak bişey degil yani dedigim olay dışında kullanımı etkilemiyo.eger aklına takılan bi soru olursa elimden geldigince gene yardımcı olmaya çalışırım saygılarr..

• selamlar olsun sanada shape_ arkadaşım yaw hocam vala süpersin yaa gerçekten dikkatine hayran kaldım.aynen dogrudur kardeşim pc aynı,telefon aynı,ama mouse tahminin dogru çıkmadı yaa mouse kablolu kabloyu sola taktıgım için resimde gözükmemiş bide mouse nin markası ınca.ya o bişey degil de telefonu nerden anladın onu anlamış degilim neyse seni de yorumlarınla herzaman aramızda görmek sevindirir beni saygılarımı sunuyorum kal saglıcaklan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 10 Ocak 2008; 22:42:41 >

• cidden ya adamım telefonunu nerden anladın ki?

baya dikkatli bakdım resimlere..
  • herkese selamlar..gökhan abi sonunda yaptın heee...helal olsun bari şu ilk sayfaya üye olanları yaz kaldır o özellikleri ordan..kaç kişi olcaz bakalım bea abicim.ayrıca benim sana sormak istedigim bi nokta daha war..senin leptopun LCD ekranın kenarındaki plastik yerler beyaz ama benimki siyah..bunda bi fark warmı acaba..yanii ren olarak mı deişiyo yoksa özellik olarak mı..hani olurya aynı telefon olur misal 6230İ..biri beyaz olur biri siyah olur bu durumda öle bişi mi eger öleyse ben neden beyaz getirtmemişim yahu..
  • Benide ekle.Bu arada bana yardımcı olacaktın laptop kaldı öyle açamıyorum kullanaıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

herkese selamlar..gökhan abi sonunda yaptın heee...helal olsun bari şu ilk sayfaya üye olanları yaz kaldır o özellikleri ordan..kaç kişi olcaz bakalım bea abicim.ayrıca benim sana sormak istedigim bi nokta daha war..senin leptopun LCD ekranın kenarındaki plastik yerler beyaz ama benimki siyah..bunda bi fark warmı acaba..yanii ren olarak mı deişiyo yoksa özellik olarak mı..hani olurya aynı telefon olur misal 6230İ..biri beyaz olur biri siyah olur bu durumda öle bişi mi eger öleyse ben neden beyaz getirtmemişim yahu..

Benim bir arkadaşta ben aldıktan sonra gitti 5720 g aldı.onunkindede lcd ekranın çevresi siyah benimkinde beyaz birde benim arkadaştakinde lcd nin arkası yani kapak kısmı mat benimki parlak böyle biraz cafcaflı

Hazır kulubümüz açılmışken ilk soru bombardımanını ben yapayım

1-Yeni xp yüklediğim zaman 20 sn de açılıp 9-10 sn de kapanıyordu ancak bu zamanla uzadı.Acronis ile aldığım imaj da saçma bir şekilde bozulmuş olduğu için yeniden format atıp xp kurucam bi daha da aldığım imajı kesinlikle deniyeceğim sizde deneyin.
    2-Wireless açıkken bir süre sonra media player la çaldığım müzikte bazı takılmalar oluyor(sanki bilgisayar kasıyomuş gibi-görev yöneticisinden bakıyom 380 mb ram kullanıyor.)(bios güncellemesi olayına da açıkçası biraz çekiniyorum geri dönüşü var mı bu bios işinin eğer bir yanlışlık yaparsak)+winamp ile müzik çaldığım zaman bilgisayardan daha az ses çıkıyor.Bunun sebebi nedir?
    3-Çok fazla oyun oynayan birisi değilim ancak bu bilgasayarın performansını görmek açısından,NFS Most Wanted yükledim.Genel oyun performansı olarak bir sorun yok ancak.Bazen bir runtime error penceresi açılıyor ve oyundan atıyor.Güncel driver indirip kurmaya çalıştığımda ise donanımızla ilgili bir driver bulunamadı setuptan çıkılacak diyor.Bu yüzden ekran kartı sürücüsünüde güncelleştiremiyorum.Nvdia 8400 GS ekran kartının çalışan driver linkini atabilirseniz sevinirim.
    Bu sorunalara çözüm bulabildiğim müddetçe XP kullanmaya devam edeceğim çünkü vista evimdeki kablosuz ağa dahi bağlanamıyor.Ve bence görsellik hiç önemli değil yükleyin xp ye vista teması alın size görsellik.Biraz fazla uzun oldu biliyorum ama...
    SONSUZ TEŞEKKÜRLER.........
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu arada xp altından bilgisayarımdan özelliklere baktığımda T7300 2.0 GHz 777 MHz işlemci gözüküyor ancak bunun 800 Mhz olması lazım sizde nasıl gözüküyor?
    Bir de şu bios güncelleme olayı nasıl oluyor tam olarak Yani garanti durumunu falan etkilemesinde.Bir de tam olarak nasıl yapılıyor daha önceden hiç yapmadımda biraz çekiniyorum.Galiba sonunda vistaya mahkum olacağız...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBTECH -- 12 Ocak 2008; 15:17:43 >

• SBTECH kardeşim öncelikle hoşgeldin yeni klübümüze,senide ekliyorum kullanıcılar olarak şimdi gelelim xp olayına.evet açılış kapanış süreleri ne kadar program yüklersen ve virüs programı varsa o kadar uzar, dogrudur bende de aynı açılış kapanış süreleri ilk günkine göre uzuyo.ama sana bi kaç taktikle bunu biraz daha kısaltmanı saglayabilirim.bilgisayarıma sag tıkla,özelliklerden gelişmişe gel,başlangıç ve kurtarma ayarlarından işletim sistemleri gösterme süresi kutusunu kaldır boş olsun veya 0 olsun.sora alttaki gerekirse kurtarma seçenekleri süresinide 10 yap tamam de.sora aygıt yöneticisine gel IDE ATA/ATAPI denetleyicilerinden ikincil ıde kanalına sag tıkla özellikler de gelişmiş ayarlar altında aygıt 0 da aygıt türü seçeneginde yok olanı seçili olsun.başka hiçbişey yapma.sora tamam de pc yeniden başlat emin ol pc biraz daha rahatlıcak çook çoook fark olmaz ama inan önceki ne göre biraz daha hızlı açılıp kapanıcak.bendede böle çünkü bende müzik çalarken takılma olmuor,ama bende de kasılma gibi bazen bişe olu bendeki sadece bi programı açıorum sora o programı simge durumuna küçült derken pencere agrı bi şekilde kapanı ama bu o programın çalışmasını veya beni sıkıntıya sokacak bi durum oluşturmuo.sanırım buda ekran kartından yaa ama onuda kısa zamanda aşarız canını sıkma.. bios güncelleme olyaı çok basit sen zaten versiyonu indirince içinden bi program gibi bişi çıkıo dosyanın, sora setup diosun otomatik kuruyo biosu çok kısa sürüyo zaten yani o işi program yapıo senin biosunu bozman gibi olasılık olmuo yane.sen sadec onay veriyosun kursunmu kurmasınmı die olay buu yaw oyun olayına gelince maşallah nzar degmesin ama inanın xp de oyun performansı gözle görülür derecede arttı bende.bioshock gibi accayip sistem isteyn oyunu vistadayken en düşük ayarlarda biel kasıla kasıla oynuyodu hatta canım sıkılıyo ulen bu kadar para verdik dogru dürüst oyun bile oynayamıyoduk die ama xp de ayarlar full 800x600 de oyunu rahat oynayabiliom.senin sorunun acaba direct9 u yüklemedinmi ondan olabilir.sana ben istemedigin kadar ekran kartı driversürümünü indirebilecegin adresi verim
    www.laptopvideo2go.com
    LaptopVideo2Go:Errors
    http://www.laptopvideo2go.com/drivers
    burdan istedigin sürümü indir,ama sakın kurma onu bi klasöre çıkart sora driveri indirdign yerin yanında modded ınf dosyası var onuda indir sora modded ınf dosyasını driver klasörünün içine taşı kopyalama yapma ama komple taşı degiştirilsinmi ekranı gelicek evet de sora kurulumu başla olay bu bütün sürümleri böle indirebilirisn..işlemci hızının öle gözükmesi dogal çünkü pc kendini dengelio bi program çalışırken bu maksimuma çıkar hızın ama pc boştayken kendini dengeler,bu normal ama onu da ayarlayabilirisn masa üstünde boş yere sag tıkla özellikler de, ekran koruyucu ya gel, güç e gel güç düzenini herzaman açık yap ozaman hep aynı olur işlemci hızın bunu vistada ayarlıyamıyodun ama xp ayarlıyosun. benden şimdilik bu kadar sbtech kardeş ben 2 gündür çok rahatsızdım agır grip olmuşum dün hastanedeydik serum felan yedik ama çok şükür bugün iyiyim o yüzden 2 gündür giremedim foruma sizde kendinize dikkat edin,gene aklına takılan bişey olursa elimden geldigince yardımcı olmaya çalışrım saygılarrr kalın saglıcaklan

• kapadokyalı kardeşim sagolasın senin teşvikinle kurduk klübü hiç arayıp sormuyon gökhan abin öldümü kaldımı die koçum agır grip geçirdik yaa dün hastaneye kaldırdılar serum felan yedim de bugün kendime geldim biraz forma giremedim 2 gündür bugün gördüm mesajları,ya o senin dedigin şey bazı modellerde öle onun bi zararı yokki sen takıl öle boşver.akşam görüşürüz kısmetse kibk byyy
  • selam millet bende bi sıkıntı warki allah düşman başına vermesin bakın anlatayım şimdi ben bu recovery diski oluşturdum sonrada harddiskteki eksta yer ihtiyacımı karşılamak için yedeğin olduğu partasionu uçurdum. uçurmaz olaydım dvd ler çalışmıyo varmı bana yardım edecek olan şole bikac dvdcik kargolamak isteyen arkadaş valla varsa ole bi arkadaş kırk yıl kolesi olurum yani
  • hurolby kardeş öncelikle hoşgeldin yeni klübümüze,şimdi partisonu uçurduguna üzüldüm,ama dvd lerin çalışmammasının partizonu uçurmanla alakası yokki sen herşeyini silsen bile eger daha önceden sisteminin yedegini aldıysan hiç korkmana gerek yokkk.dvd lerin ne şekilde çalışmıo onu sölersen daha iyi yardımcı olurum.sen zaten dvd ni koy pc başlat ilk boot sürücün dvd de olsun sora recovery konsolun açılır ve sora sistemi tekrar sıfırdan kurarsın.olay buuu yapamadıgın şekli açık bi şekilde anlatırsan sana daha iyi yerdımcı olurum kibk saygılarrr..
  • arkadaşlar herkeze kolay gelsin benim bi,r sorum olacak.

bilgisayarı aldığımda hertürlü kablosuz bağlanabiliyordum.Sonra açılıştaki bir problem dolayısı ile yeni BIOS update yaptım ve düzelti sonra kablosuz internete yine hertürlü bağlanabildim...Her bölgeden (havaalanı vs...) giriyordum.Bugün bir açıym dedim ve bi baktım evdeki ağa bağlanmıyor.Bütün bilgisayarlar bağlanıyor evdeki ama benimki tam bağlanacak gibi oluyor sonra "disconnected" diyor.Kablosuz ağ şifreli ama bu işleri az çok biliyorum onunla ilgisi yok...Windows diagnose problem diyorum timedout or user action diyor.Bu sıkıntıyı hangi türlü giderebilirim teşeklkürler.
  • cuoresportivo kardeş öncelikle hoşgeldin klübümüze.eger 5720 ye sahipsen senide eklim üyelere haberini bekliom neyse senin olaya gelelim şu an kullandıgın işletim sistemin vista ise bu dogaldır o uyarıda vistadan kaynaklanan zaman aşımı hatası.eger işletim sistemin xp olsa bu sorunla hiç bişeklide buluşmazdın emin ol. o yüzden şu an xp deyim. bios update de yaptım demişsin gerçe neden dolayı yaptıgını söleseydin keşke.eger çok önemli bi sorunun yoksa eski biosuna dönmeni tavsiye ederim. çünkü bios update yapmadan önce böle bi sorunun yoktu sanırım. şöle bişeyde yap istersen belki yardımcı olur senin modem ne gözüküyosa sag tıkla özelliklere gel seçenekler var otomatik baglan,herzaman baglan die o kutucukların hepsi işaretli olsun, umarım sorunun bu yolla çözülür ama dedigim gibi vista herşekilde uyumsuz ben vistadayken hiçbişekilde kablosuza baglanamıyodum,modemim kablosuzdu ama ben kabloyla baglanıyodum ve çok dertliydim neler çektim neler ama şimdi çok şükür xp deyim anında görüntü kablosuzda kendine ii bak kal saglıcaklan saygılarrr

• Selam benide ekleyin listeye. Gerçi benimki 1.5 ghz ama olsun sonuçta 5720g
  • mrb
    listeye benide ekleyin
  • sevgılı arkadaslarım benım kucuk ama benım ıcın buyuk bır sorunum var....ılk kurulumda kendısıne aıt olan hometetır ses sistemı programı var bılıyorsunuz...ben bunu kaldırdım acerpanamdan realtek drıver ındırıp kurdum mukemmel ses efektlerı ve bır cok secenek vardı ve calısıyordum fakat bı kac format olayından sonra ne yaptıysam kurulumu kuruyor ama realtekın sarı hoparlo sımgesındeku menuler sesı degıstırmıyor....neden bole oldukı kullanıyordum onceden sorunsuz
  • Herkeze selam...

Sözkonusu Acer 5720G cihazından bende de var ve 4x4 bir cihaz. Ürünü alıp power tuşuna basmamla herşiyin kurulumu gerçekleşti.

Bu cihazla ilgili bikaç soru soracağım ve yardımını bekliyeceğim;

- Cihazda yüklü olan office 2007 nin şifresini nerden bulacağım
    - Uğraşıpta yapamadığım S-video ile t.v bağlantısı

saygılar....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.