Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an güncel fiyat bu ama tabiiki yerine göre degişiyo ama vatan piyasa fiyatını uyguluyo emin ol http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30138 saygılarrr..
  • teşekkürler berk_coupe kardeş hepimize hayırlı ugurlu olsun şimdi nlite programını eger notebook gen tr deki gibi yaptıysan mümkün degil hata olsun.ama kesinlikle biyeri ya es geçtin yada yanlış yaptın.sen orayı dikkatlice oku ve uygula sana tavsiyem hersatırı dikkatli oku eger gene yapamzssan ben sana yardımcı olurum pm atarsın...saygılarrr sana linki tekrar verim http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18&p=27#p27
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeriko

sevgılı arkadaslarım benım kucuk ama benım ıcın buyuk bır sorunum var....ılk kurulumda kendısıne aıt olan hometetır ses sistemı programı var bılıyorsunuz...ben bunu kaldırdım acerpanamdan realtek drıver ındırıp kurdum mukemmel ses efektlerı ve bır cok secenek vardı ve calısıyordum fakat bı kac format olayından sonra ne yaptıysam kurulumu kuruyor ama realtekın sarı hoparlo sımgesındeku menuler sesı degıstırmıyor....neden bole oldukı kullanıyordum onceden sorunsuz

Tam olarak sorununuzu ben anlıyamadım.Bir screenshot falan atsanız yada daha geniş bir açıklama yaparsanız belki yardımcı olabilecek birileri çıkar!
    ----edit----Bu sorunuzun cevabını bilen biri olabilir diye alıntı yaptım-çünkü biraz arada kaynamış sorunuz
  • hocam bendede 5720g var listeye ekleyebilirsin :)

cihaz güzelde 1-2 problem var bendede

2-Wireless açıkken bir süre sonra media player la çaldığım müzikte bazı takılmalar oluyor(sanki bilgisayar kasıyomuş gibi-görev yöneticisinden bakıyom 380 mb ram kullanıyor.)(bios güncellemesi olayına da açıkçası biraz çekiniyorum geri dönüşü var mı bu bios işinin eğer bir yanlışlık yaparsak)+winamp ile müzik çaldığım zaman bilgisayardan daha az ses çıkıyor.Bunun sebebi nedir?

demiş bir arkadaş bendede bu problem var ama wireless kapalıyken oluyormu bilmiyorum ara ara kasıyor şarkılrda ve filmlerde ?

birde bilgisayara xp kurduğumda imaj almıştım geri kuramadı hata verdi sonra tekrar xpyi kurdum fakat C: , D: oldu D: de C: oldu:) şimdi bunu nasıl düzeltebiliriz eğer vistaya dönmek istersem uçurmasın benim yedekleri :)
  • Hocam benim laptopta çok ilginç bir durum söz konusu.Vista altında cihaz hiç bir problem olmadan çalışıyor.
    Fakat 2 aydır sapasağlam çalışan xp dünden beri beni uğraştırıyor.Tespit ettiğim arıza şu ve kesinlikle hdd de bir bozukluk yok.HD Tune ile test ettim yüzde 0 hata var.Bİlgisayarı açıp wireless ile internete bağlandıktan bir 5-10 dk sonra alet bir anda kilitleniyor ve hiç bir şekilde cevap vermiyor 3-5 dakika bekledikten sonra mavi ekran çıkıyor hızla bişeyler yazıyor ve resetleniyor makina.
    Dün öğlen acer servisine verdim bu gün akşam gittim geri aldım.Bari bu akşam ben bakıyım bari sorununu bulurum dedim.Ama zannederimki ben sorunu tam olarak keşfedemedim.Wireless driver ından şüpheleniyorum ancak niye 2 aydır yapmadıda şimdi yapıyor.En iyisi vista kullanmak galiba lisanslı lisanslı.Değil mi?
    Eski programlarında artık yenilerini kurcaz napalım!!!
    -Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda
    ------------------------------------------------------------
    bu arada bu sefer kilitlenme olmadı* töbe töbe bu nasıl işşş!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBTECH -- 16 Ocak 2008; 23:29:46 >

• eveeett artık bende 5920g liyim adımı tarihe pardon :D yukarıya yazarsınız
  • vista için acer empowering technology yazılımının linkini verirmisiniz global acer a baktım hangisini indireceğimi anlamadım.Daha yeni recovery den vista kurdum empovering technology açılmıyor nasıl halledebilirim.hata veriyorda
  • SBTECH ses problemini halledebildinmi sen ses problemide wi-fi den demişin fakat benim wifi kapalıykende oluyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UndeaD -- 18 Ocak 2008; 10:11:37 >
  • arkadaşlar hrkese slmlar.ya arkadaşlar sizden ricam eger birine soru soracagınız veya cevap vereceginiz zaman lütfen nikiyle hitap edin de o şahsda hem sizi farkedere hemde yorumlarınız arada kaybolup gitmez lütfenn sizden ricamm.sora dikkat çekmiyo kime yazıldıgı belli degil yorumun neden cevap bulumuyo die dert yanmasın kimse saygılarrrr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeaD

SBTECH ses problemini halledebildinmi sen ses problemide wi-fi den demişin fakat benim wifi kapalıykende oluyor :S

Hocam ben o soruyu Acer servisine sordum.Laptop pilden çalışırken yapması normal güç yönetimiyle ilgili dediler.Şarja takılıyken-elektrikle çalışırken-full performans modunda yapmaz dediler.Şu an alet serviste olduğu için bişey diyemiyorum.Vista altında da yapıyor değil mi?
    Bu arada servisteki eleman bende 4920G var ondada oluyor pilden çalışırken dedi.Bios güncellemesiyle düzeliyor diyenler var ama serviis alakası yok dedi.Ama şu an makina elimde olsa ben bios güncelleyip bir deneyeceğim bence biosu güncellersen düzelebilir.Yani denemeye değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

arkadaşlar herkeze slmlar.ya arkadaşlar sizden ricam eger birine soru soracagınız veya cevap vereceginiz zaman lütfen nikiyle hitap edin de o şahsda hem sizi farkedere hemde yorumlarınız arada kaybolup gitmez lütfenn sizden ricamm.sora dikkat çekmiyo kime yazıldıgı belli degil yorumun neden cevap bulumuyo die dert yanmasın kimse saygılarrrr...

merhaba mohpa kardeşim,merhaba değerli arkadaşlar;
    öncelikle fan club ümüz hayırlı olsun ve benimde nick imi kaydederseniz memenun olurum.
    mohba kardeşim daha önce dernekten yazıştığımız gibi,işleri kolaylayıp xp kurulumuna başladım.sistemi kudum ve çalıştırdım sonrasında iki problem ile karşılaşmış bulunuyorum;
    1-xp de oturumu kapat dediğimde oturum kapanmıyor ve el ile kapatmak zorunda kalıyorum.
    2-makina xp güncellemesi istedi ve yaptım.ardından makinayı yeniden başlattığımda oturum açmamı istedi,oturumu aç dememe rağmen oturumu açmamakta ve artık xp ye girememekteyim.
    bilgileriniz ve tecrübelerinizle destek olursanız çok memnun kalacağım.şimdiden teşekkürler,saygılar.

• ua150:Oturum kapanmamasının nedeni webcam driver ından kaynaklanıyor.Zaten hiç driver kurmasan bile xp webcam i usb camera olarak görüyor ve msn vb de çok rahat kullanabiliyorsun.Bu yüzden kurduğun webcam driver ını tamamıyla kaldırman kapanma sorununu çözecektir.
    2.nci sorunun cevabını ben bilemiyorum bilen arkadaşlar vardır umarım.
    SAYGILAR............
  • quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

ua150:Oturum kapanmamasının nedeni webcam driver ından kaynaklanıyor.Zaten hiç driver kurmasan bile xp webcam i usb camera olarak görüyor ve msn vb de çok rahat kullanabiliyorsun.Bu yüzden kurduğun webcam driver ını tamamıyla kaldırman kapanma sorununu çözecektir.
    2.nci sorunun cevabını ben bilemiyorum bilen arkadaşlar vardır umarım.
    SAYGILAR............

değerli sbtech kardeşim;
    ilginize çok teşekkür ederim,dediğim gibi 2 no lu sorunla karşı karşıya olduğum için giriş yapamıyorum ve dolayısla webcam driveri kaldırma olasılığım yok,konu hakkında bilgisi olan arakadaşların yardımını bekleyeceğim.ilginize tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.
  • slm aranıza bende geldim yaşasın 5720G bende pc mi xp ye cevirmek istiyorum cunku 2GB lik ram ile oyunlardan iyi performans alamiyorum ve bunun için yardımlarınızı bekliyorum ;)
  • bu crysis i oynayan varmı bu cihazla nasıl performansı.....
  • var abi ,çok hafıf takılmalar var rahatsız etmiyecek kadar ( en düşük özelliklerde) ama son bolumde buyk bi canavar gelio o zmn makine dehşet kastı 30 sn de 1 mermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 19 Ocak 2008; 16:02:00 >
  • slm arkadaşlar benide fun cluba alırmısınız?
    mohpa arkadaşım 5720 lerin kompedanısın sanırsam bi kaç sorum olcaktı cevaplayabilirsen sevinirim.
    laptobumun klavyesinde problem vardı başka hiç bi problem yoktu servise gönderdim klavye tuş takımı, anakart, ekran paneli ve ekran kartı değiştirildi nedense!!!! servisten geldiğinde wirelessi çalışmıyodu ve ekstra usb klavyemi tanımadı tekrar servise gönderdim budefa geldiğinde ilk açışta bluetut çalışıyodu ertesi gün güncellemeler sonrasında tekrara açtım bluetootu ama bilgisayar no bluetoot device hatası ve yine servisten geldiğinde klavyeyi test etmemiştim 2 gün denediğimde klavye tanımadı klavyemi başka laptoplara takıyorum tanıyor ve başka bi usb klavye taktım onu tanıdı galiba usb ye takılan bazı cihazları tanımama problemi var dün gece tekrar fabrika ayarlarına dönüş yaptım fakat değişen bişi olmadı ben osmaiyedeyim ve burada servis yok vatanbilgisayara götürüyorum orası aracılığı ile istanbula servise gidiyo ve servisten dönmesi en az 15 gün sürüyo 2 defa servise gitti yaklasık 45 gün laptobsuz kaldım buradan bana yardımcı olabilirsen sevinirim tekrar servise gitsin istemiyorum bluetootu nasıl bulabilirim ve klavyedeki problemi nasıl hallederim. şimdiden teşekkürler.

• beni de eklerseniz sevinirim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ua150

quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

arkadaşlar herkeze slmlar.ya arkadaşlar sizden ricam eger birine soru soracagınız veya cevap vereceginiz zaman lütfen nikiyle hitap edin de o şahsda hem sizi farkedere hemde yorumlarınız arada kaybolup gitmez lütfenn sizden ricamm.sora dikkat çekmiyo kime yazıldıgı belli degil yorumun neden cevap bulumuyo die dert yanmasın kimse saygılarrrr...

merhaba mohpa kardeşim,merhaba değerli arkadaşlar;
    öncelikle fan club ümüz hayırlı olsun ve benimde nick imi kaydederseniz memenun olurum.
    mohba kardeşim daha önce dernekten yazıştığımız gibi,işleri kolaylayıp xp kurulumuna başladım.sistemi kudum ve çalıştırdım sonrasında iki problem ile karşılaşmış bulunuyorum;
    1-xp de oturumu kapat dediğimde oturum kapanmıyor ve el ile kapatmak zorunda kalıyorum.
    2-makina xp güncellemesi istedi ve yaptım.ardından makinayı yeniden başlattığımda oturum açmamı istedi,oturumu aç dememe rağmen oturumu açmamakta ve artık xp ye girememekteyim.
    bilgileriniz ve tecrübelerinizle destek olursanız çok memnun kalacağım.şimdiden teşekkürler,saygılar.

ustalar neredesiniz?
    selamlar,saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.