Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benden şimdilik bu kadar malumunuz hala biraz rahatsızım inşallah iyi olurum hepinize saygılarımı sunuyorum geri kalan sorunlara yarın kısmetse elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıcam saygılarrr....
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan Acer 5720 modeli makina aldık ve içine doğal olarak Vista kurulu ben bunu silip XP kurmak istiyorum internette bi kaç yere baktım sanırm kapanma sorunu filan oluyormuş ama webcamdan kaynaklanıyomuş onu halledersek bile XP kurulumunda bide bazı driverler sorun çıkartabiliyomuş bunu deneyen tecrübe eden bu makinaya XP kuranların fikir ve tavsiyelerine ihtiyacım var..
    Cevap alabilirsem sevinirm arkadaşlar..

Birde bu makinanın Oyun performansı hakkında fikir edinebilirsem daha mutlu olucm şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 23 Ocak 2008; 1:15:19 >
  • Herkese selamlar siteye yeni kaydoldum ve bende 5720 kullanıcısıyım
    süper bir makina beklediğim performansı karşıladı baştan söyleyeyim
    diğer konulara gelmeden önce ben cihazı 07.01.08 tarihinde norma bilgisayar yani (pcdepo) dan aldım
    malum 1.189 $ + kdv falan neyse
    şimdi bimeks e baktım da benim aldığım model yani Acer Aspire 5720G-302G16Mn 1.397$+kdv (Not:Bendeki modelde Nvidia 8400 var. Bimeks te Ati x2300)
    diğer model ise Acer Aspire 5920G-302G16Mi 1.057$+kdv bu cihazların özllikleri aynı gibi görünüyor
    fakat bu fiyat farkı nerden kaynaklanıyor ben yanlış bir seçim mi yapmışım biligisi olan arkadaşlar açıklarsa sevinirim
  • Ben xp konusunda bişey diyemem ama oyun performansı fena sayılmaz
    nfs prostreet medium ayarda akıcı
    crysis medium ayarda biraz gecikme oluyor
    timeshift buda grafiği yüksek bir oyun medium ayarda oyun akıcı videolar gecikmeli
    yalnız bu deneyim vista ile sistem boşta iken 900 mb ram yediğini düşünürsek xpde hiç sorunsuz oynayabilirsin
  • Daha önceki sayfalarda var wireless sorununu bende yaşadım sistem kurulumundan sonra 15 gün çalıştı yalnız vista güncellemesi bazı dosyalara hasar verdi sanırım yeni driveri yükledim olmadı bios un v0.21 çıkmış onu yükledim intelin sitesinden wireless in yeni driverini yükledim şu an sorun yok inş. bidaha yapmaz :)
  • hoşbulduk
    mopha, çok geçmiş olsun, havalar soğuk dikkat edin valla...evet iki pc'nin de açık olmasını gerektiğini biliyorum, ağı tekrar kurup yapıcam bir de.
    mkalyon çok teşekkür ederim ilgin için, diğer bilgisayar müsait olur olmaz dediklerinizi deniyeceğim.

bu paylaşım klasörleri aynı bilgisayarda oturum açan paylaşımcılar için, değil mi?
  • arkadaşlar merhaba...kürşad ben..yeni üye oldum club'ınıza...arkadaşlar sizlerden bana yardımcı olmanızı rica edecektim..ben kasım 2007 de Acer aspire 7520g satın aldım...bilgisayarı aldığımdan beri proplemleri hiç bitmiyor...aldığıma alacağıma bin pişman oldum...şimdiki proplemim;
    1-bilgisayar açılışta çok yavaş
    2-bilgisayar kapanışta çok yavaş
    3-bilgisayar her zaman çok yavaş..bir dosyayı tıklıyorum 3 dakkada zor açıyor..yada bir program yada oyun yükleyeceksem oyunun setup dosyasını tıklıyorum, setup dosyası tam 15 dakika sonra yüklemeye başlıyor.
    4-yükleme yaparken internete girmek istesem biligisayar donuyor.
    5-şu ana kadar daha hiç bir oyunu oynayamadım..ya kurulmuyor...ya da kursa bile ilide bir donuyor...
    6-erecovery management yaptım...2 dvd ye bunu yazdırdım..ama; d harddiskimden 21 gb alan kayboldu...yani d harddiskim toplam 69 gb, içindeki bilgilerin toplamaı 30 gb, gösterdiği boş alan 18 gb, peki geriye kalan 21 gb bayt alanım nerde...bu konuda yardımıcı olurmusunuz?

benim 2005 te aldığım hp nx7010 bilgisayarım şimdi aldığımdan daha iyi...daha hızlı...acer aldığım için çok pişmanım, çünkü adam akıllı kullanamıyoru..iade etmek istedim almadılar..

bir arkadaş xp kur dedi performansı artar dedi..ama xp kurulum cd yok,,,driver cd leri yok...xp kurmam için bana yardımcı olabilirmisiniz.

tşk ederim saygılar..

• sevgılı fun club uyelerı su altf10 dedıgınız sey var ya bende aldıgım gunden berı calısmıyor..basınca dıttttttttttttttttttttttt edıyor yenıden acılıyor baska bıse yok nedenkı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xface2006

arkadaşlar merhaba...kürşad ben..yeni üye oldum club'ınıza...arkadaşlar sizlerden bana yardımcı olmanızı rica edecektim..ben kasım 2007 de Acer aspire 7520g satın aldım...bilgisayarı aldığımdan beri proplemleri hiç bitmiyor...aldığıma alacağıma bin pişman oldum...şimdiki proplemim;
    1-bilgisayar açılışta çok yavaş
    2-bilgisayar kapanışta çok yavaş
    3-bilgisayar her zaman çok yavaş..bir dosyayı tıklıyorum 3 dakkada zor açıyor..yada bir program yada oyun yükleyeceksem oyunun setup dosyasını tıklıyorum, setup dosyası tam 15 dakika sonra yüklemeye başlıyor.
    4-yükleme yaparken internete girmek istesem biligisayar donuyor.
    5-şu ana kadar daha hiç bir oyunu oynayamadım..ya kurulmuyor...ya da kursa bile ilide bir donuyor...
    6-erecovery management yaptım...2 dvd ye bunu yazdırdım..ama; d harddiskimden 21 gb alan kayboldu...yani d harddiskim toplam 69 gb, içindeki bilgilerin toplamaı 30 gb, gösterdiği boş alan 18 gb, peki geriye kalan 21 gb bayt alanım nerde...bu konuda yardımıcı olurmusunuz?

benim 2005 te aldığım hp nx7010 bilgisayarım şimdi aldığımdan daha iyi...daha hızlı...acer aldığım için çok pişmanım, çünkü adam akıllı kullanamıyoru..iade etmek istedim almadılar..

bir arkadaş xp kur dedi performansı artar dedi..ama xp kurulum cd yok,,,driver cd leri yok...xp kurmam için bana yardımcı olabilirmisiniz.

tşk ederim saygılar..

öncelikle şunu belirtmek isterim ki elektronik eşyalarda bazı sorunlar çıkabilmesi normal bir olaydır ve bir kişinin yaşadığı sorun ürünün kalitesini tam olarak ortaya çıkaramaz.Hani dersenizki sen hiç sorun yaşamamışsın öyle uzaktan konuşmak kolay:Ben de bilgisayarımı kasım 2007 de aldım ve 2 atdır sadece xp kurulumu vb. gibi sorunlarla boğuştum.Allah a şükür şu an vistadayım ve bilgisayarımın ve benim keyfim yerimde.
    ---Bilgisayarınız açılışta kapanışta çok yavaş ve sizin dediğiniz gibi bir dosyayı açmak için gerçekten 3 dakika bekliyorsa akla 2 sorun olabileceği geliyor:
    (gerçi vistanın açılıp kapanması gerçekten uzun sürüyor ama)
    1.ncisi:bilgisayarınızın işletim sisteminin yeniden yüklenmesi sorunu çözebilir.Ancak anladığım kadarıyla bu seçenek sizin için zaten gereksiz çünkü deneyimli bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuza göre bu tür şeyleri zaten denemişsinizdir.
    2.ncisi:Bilgisayarınızda donanımsal bir problem olabileceği geliyor akla.Bunun için laptopununzu en yakın acer servisinebir anca götürmelisiinz.Eğerki donanımsal bir problem varsa ürününüz değişebilir bile belki.(aldığınızdan beri aynı durum söz konusumu?
    ACİLEN ACER SERVİSİNE GİTMENİZİ RİCA EDİYORUM.

----------------------------------------------------------------------------------------
    Bu arada NFS Pro street oynadım az önce grafikler süperdi.800*600 full detayda oynadım hiç kasma yoktu vista altında.
    Xp de oyun performası daha yüksek diyorsunuz ama ben bi fark göremedim.Zaten oyun 1gb ram kullanıyor yani vista boşta benim bilgisayarda 500-700 mb arası ram kullanıyor.onun için oyun yükleme süresi falan süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBTECH -- 23 Ocak 2008; 18:36:27 >

• ya bu kızılötesini nasil çaliştirabilirz?
    vistayi xp ye çevirmek için soyle bi ayrıntılı uzun uzun driverları verilmiş bi yazı yazarsanız sevinirm hatta seviniriz dmi arkadaşlar abiler ? bide ben bi program duydum driverları yedekleyip bi exe yapio ve xp kurduktan sonra bunu kuruyosunuz sizce doğrumudur önerirmisiniz ??
  • selam arkadaşlar,
    bende yaklaşık 32 gün önce aldım bu dizüstünü.Güzel bir bilgisayar ama ben daha çok oyun olarak kullanıyorum.3 tane bana ters düşen hata gördüm şu ana kadar bilgisayarımda.1. si bi oyun açarken örneğin knight ı bu arada msn e bakayım falan dediğim zaman knight yanıt vermio ve kapanıyo.Çok sinir bi durum.2. si bi programı veya oyunu açacağım zaman her seferinde açtığım dosya için izin ver tuşuna basmak çok sinirime gidiyo.3. süde bu gün başladı knight online oyunun dan çıktığım zaman oyun kapanmış gibi gözüküyo ama oyunun müziği devam ediyo ve ctrl alt del i açıp kapatamıyorum hatta başka hiç bişi ye basamıyorum kitleniyo bilgisayar ve tek çözümü laptopu kapama tuşundan kapatmak.Başka hiçbir yöntem yok.Acaba virüs mü girdi laptopa?yoksa teknik pc hatası mı? Şimdiden teşekkür ediyorum sorularımı cevapladığınız yada cevaplamaya çalıştığınız için herkese iyi geceler

• sevgili teğmenim mohpa;
    öncelikle çok geçmiş olsun.
    aynı xp cd siyle tekrar kurulum yaptım ve tecrübelerimi yazıyorum;ewet kapanmama sorunu webcam sürücüsünden kaynaklanmakta,xp kuracak arkadaşlar bu sürücüyü kurmasınlar,xp kendisi webcam i görüyor.güncelleme yaptıktan sonra xp ye girememe sorunu için ise çözüm;kurulumu bitirip makina ilk güncellemeyi yaparken şarj ınız muhakak takılı olsun.sonraki güncelleştirmelerde şarjda olup olmamak sorun olmuyor ama ilk orjinal yazılım doğrulaması yapılırken şarjınız muhakak takılı olsun.makine,bios güncellemesinde nasıl şarjda olmasını istiyorsa aynen öyle... teğmenim, bu tecrübelerden sonra hem vistayı hemde xp yi ayrı ayrı kullanma zevkine erişmiş bulunmaktayım, yanlız xp de küçük iki sorunum var; 1-bazen seste titreme olmakta,2-explorer bazı siteleri açarken çok yavaş,örnek olarak mynet sitesini açarken baya bir bekleme yapıyor.site yoğun olabilir düşüncesiyle çok kereler değişik zamanlarda deneme yapmama rağmen hiçbir değişiklik yok.konu hakkında sizin ve bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.tekrar geçmiş olsun diler saygılar sunarım.

quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

arkadaşlar hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum,ve hepinizden özür diliyorum 1 haftadır çok agır bi grip olayı yaşadım anca kendime geldim kusuruma bakmayın uzun zamandır giremedim.yaww klübümüzün maşallahı var yavaş yavaş doluyo şimdi herkese teker teker elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıcam.öncelikle ua150 kardeşim yaşamış oldugun kapanmama sorunu arkadaşların dedigi gibi webcam dan kaynaklanıyo o dogrudur.sorası xp ye güncellemeden sora giremiyorum demişsin.sana kötü haberim var eger xp ni orjinalleştirmediysen geçmiş olsun xp iptal olmuş microsoft tarafından.tek çare baştan xp yi formatlayıp xp yi orjinal yapmak.sakın orjinal yapmadan güncelleştirmeleri açma.orjinalleştirdikten sora güncelleştirmeleri açabilirsn.benim tahminim açılmamasının sebebi bu..

• quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

qazxi kardeş aramıza hoşgeldin hayırlı ugurlu olsun..dosya virüslü demişsin ama neye dayanarak söledin açıklarsan sevinirim..eger virüs programıyla tarattıysan virüs programları uçan sinegi bile virüs diye algılıyolar ben şu an kullanıyorum virüsün v sine rastlamadım reklam yazılımı olabilir ama o virüs degildir biliyosundur,reklam yazılımını virüs programları virüs diye algılar bunuda biliyosundur sanıırm..benim verdigim dosya alıntıdır,ben kullanıyorum ve virüse rastlamadım saygılarımı sunuyorum...

selam mohpa,
    Norton'un verdiği mesaj:
    Scan type: Auto-Protect Scan
    Event: Security Risk Found!
    Threat: Trojan Horse

Spysheriff / carny_ride.exe diye bir program kuruyor. Tehlikeli değil diyorsan sen bilirsin. Ben sildim. Ofis ve Norton için key olayını çözdüysen yardımcı olabilirmisin? (PM'den)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazxi -- 24 Ocak 2008; 11:05:28 >

• s.a arkadaşlar ben yeni 5720g kullanıcısı ve yeni üyeyim.xp kuracam,ekran kartı eternet kartı vb tüm driverları nerden bulabilirim.belki konu yazılmış olabilir eğer öleyse kusura bakmayın.birde leptop un içiden hiç bir driver cd si çıkmadı bu hep bölemi.yardımlarınızı bekliyorum.artık bende buradayım .birde 5720g de bluetooth haricimi,ne yaptıysam acamadım,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhndss -- 24 Ocak 2008; 16:10:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhndss

s.a arkadaşlar ben yeni 5720g kullanıcısı ve yeni üyeyim.xp kuracam,ekran kartı eternet kartı vb tüm driverları nerden bulabilirim.belki konu yazılmış olabilir eğer öleyse kusura bakmayın.birde leptop un içiden hiç bir driver cd si çıkmadı bu hep bölemi.yardımlarınızı bekliyorum.artık bende buradayım .birde 5720g de bluetooth haricimi,ne yaptıysam acamadım,teşekkürler

evet yaa aynen ne driver ne bşi nasıl çözcez bu işi
  • sevgılı mopha arkadasım nolur bana yardım et ben hala vıstadayım yakın zamandan berı bu ses cızırdamaya basladı ekranı falanda kasıyor ne yapacagım cozum bulamadım
  • yardım yardım yardım plase
    dediginiz gibi ikspyi kurdum(klavyede iks harfi yok)
    driverleri nası yüklücem internete girmioki indiriyim d sürücüye yükledim vista halen c de vistayada gecemiom yeni yükledigim işletim sistemi acılıo ne yapmam gerekio ama çok gzl oldu 10 saniyede acılıo yardımlarınızı bekliom
  • evet beni de aranıza alırmısınız?
    bende acer kullanıcısıyım artık...
    geçen cumartesi günü aldım.
    acer aspire 5720g 3A2G16MI

ancak bu modelde kasa üstünde bluetooh tuşu var ama bastığımda aygıt yok diyor.
    aygıt yöneticisinden de baktım orda bluetooh cihazı göremedim.
    nedir bu olay arkadaşlar?
  • sevgılı takara 64 arkadasım bende senın makınandan var...bızımkı nın ust modelının kasaını kullanmıs acer ondan yanı yoksa bluetothhh falan yok:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeriko

sevgılı takara 64 arkadasım bende senın makınandan var...bızımkı nın ust modelının kasaını kullanmıs acer ondan yanı yoksa bluetothhh falan yok:D

xeriko çok teşekkürler.valla bende bu akşam gidip vatan bilgisayara kavga edecektim. bu olaydan. kurulumunu onlara yaptırdım vakit kaybım olmasın diye. acaba onlar mı kurmadı demiştim.
    o zaman infared kzılötesi de yok galiba . ben onunla ilgili birşey de göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.