Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hoşbuldum. burada yardım ettiğin herkes adına tekrar bi teşekkür ederim. onlara verdiğin cevaplardan çok şey öğrendim.
    vermiş olduğun xp driver linkini şu anda indiriyorum. açıkçası microsoft'un hiçbir yazılımını bi 3 seneyi doldurmadan kullanma taraftarı değilim.
    ne kadar süslerlerse süslesinler
    ama xp kuran arkadaşların yaşadığı sorunları da okuyunca biraz tırstım
    şu yedek alma konusunu anlayamadım. sanırım yeni makinanın heyecanından anlayışım kıtlaştı.
    c dizininde bulunan "acer" ismi taşıyan klasörleri bi dvd ye mi basıcaz? yoksa daha sağlıklı bi yöntem mi var?
    şunu da bana bi anlatabilirsen uzuuun bi süre (xp yi kurup sorun yaşayana dek) seni rahatsız etmem..

saygı bizden..

• Bende Acer Aspire 5720G-302G16 modeli var, 07..01.2008 de aldım vista yükledim bir kere wireless sorunu yaptı oda bios güncellemesi ile geçti
    bluetooth da dahil bütün donanımlar çalışıyıor. diğer arkadaşlarda neden sorun yaşanıyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theceronimo -- 25 Ocak 2008; 21:11:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theceronimo

Bende Acer Aspire 5720G-302G16 modeli var, 07..01.2008 de aldım vista yükledim bir kere wireless sorunu yaptı oda bios güncellemesi ile geçti
    bluetooth da dahil bütün donanımlar çalışıyıor. diğer arkadaşlarda neden sorun yaşanıyor anlamadım.

Evet size katılıyorum xp kurup sinir krizi geçirmiş ve sonrada vistada huzuru bulmuş biri olarak.
    Nasıl diyelim heralde biraz eski alışkanlıklarımızdan çabukk zavgeçemiyoruz bu yüzdende vista ya karşı bir antipati oluşmuş durumda.Tıpkı xp yeni çıktığı zaman olduğu gibi.Hatırlarım; ben 2002 yılında ilk kez bilgisayar almıştım ve sırf Midtown Madness 2 yi çalıştıramıyorum diye 98 kurmaya kalkmıştım.Şimdide aynı şeyi yapmaya çalıştım ama bir miktaar driver çakışması yaşdım sanırım.
    ŞU AN VİSTADA HUZURLUYUM VE HERKESE TAVSİYE EDERİM.
    İnanın kısa zamanda alışacaksınız.Tek problem var o da açılış ve kapanış süresinin biraz(!) uzun olması.
    Ama benim bir sorunum daha var:Colin McRae Rally 04 oynayamamak.yaw ben o oyunla gaza geliyom kardeşim niye çalışmıyo beaaaaaaaaaaa
    Neyse belki hallederim.
    İyi Akşamlar

• mopha arkadasıma...
    nvidia gforce 8400M gs ekran kartım var sürümü ise 7.15.11.5655 ben dedıgın gıbı kendısınınkını de kaldırdım acer panamdan yenı ındırıp kurdum ama yok abı yıne sorun var uyumsuz dıor...her makınayı acısımda menu kocamann oluyor...ne dersın bu ıse?*?
  • aynı zamanda bırsey daha laptop videgodan dedıgın gıbı daha yuksek bır surum yukleddım 6kusur versıyon bide guncellestırdım 7 kusur versıyon yuklendı yıne ses tıtremesı ve ekran kartı vısta ıle uyusmuyor sorunu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriko -- 26 Ocak 2008; 15:38:04 >
  • ya yeter bu kadar vista muhabbeti c d hepsını full sildim xp kurdum şimdi xpden yazıyorum....herkese yardımcı olurum ıstersenız msn bıle verırım:D
  • biri bana yardım etsin ya
    d sürücüye xp kurdum kurmaz olaydım driverlerinı indirmek için internete gircem girmio çünkü ethernetin driveri yüklü deil çift işletim sistemi programını baska bilgisayardan indirip notebook a kurmak istedim programı kurması için nete girmesi gerekiomuş şimdi vistama geri dönmek istiorum c sürücüde wista hiç silmedim nası geri dönücem?
  • yaa millet benim başıma sanırsam kötü bişi geldi yaa..DVD RW bozuldu arkadaslar hangi CD koysam boş olarak görüyo napcam ben yaa..bozulduysa mahfoldum demektir 1 ay boyunca garanti bekleyemem ben yaa..gökhan abi ve diger arkadaslar bu sorunu yaşayan warmı yaa..DVD RW hangi CD koysam direk boş görüyo hiç bişi olmuyo ama NERO'dan cd çekebiliyorum..ve CD RW silebilyrum ama bi türlü okumuyo yaa boş olarak görüyoo bana ACİLENN YARDIM BEYLERRR.
  • aynı sorun bendede war.aygıt yürütücüsünde driver sorunlu gözükmüyor ama çalışmıyor dvd rom?ne yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

yaa millet benim başıma sanırsam kötü bişi geldi yaa..DVD RW bozuldu arkadaslar hangi CD koysam boş olarak görüyo napcam ben yaa..bozulduysa mahfoldum demektir 1 ay boyunca garanti bekleyemem ben yaa..gökhan abi ve diger arkadaslar bu sorunu yaşayan warmı yaa..DVD RW hangi CD koysam direk boş görüyo hiç bişi olmuyo ama NERO'dan cd çekebiliyorum..ve CD RW silebilyrum ama bi türlü okumuyo yaa boş olarak görüyoo bana ACİLENN YARDIM BEYLERRR.

walla yankiuslu arkadsım bilmiyom napcaz..ne CD'si koysam boş olarak görüyo cd dönderiyo sonra geri duruyo boş olarak görüyo NERO geliyo CD yazılsınmı diye
  • arkadaşlar xp yi kurdum sonunda makinama. umarım bi hata yapmamışımdır.
    burada bildiklerini paylaşan herkese teşekkürler.

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zangoch

arkadaşlar xp yi kurdum sonunda makinama. umarım bi hata yapmamışımdır.
    burada bildiklerini paylaşan herkese teşekkürler.

saygılar.

hayırlı olsun kardeş..

evet beyler hadi hadi bizim soruna bi bakın DVD RW okumuyo arkadaslar yazmıyorda şimdi denedim yazmadı ama CD RW silebiliyo yahu noldu bu zıkıma yahu yardım edin..gökhan abiiiiiiiiiii..şimdi ACER'in sitesinden mail attım teknik destek için..söledim anlattım durumu bakalı cevap gelcekmi..yahu beyler bu leptopun elimden gitmesi benim işleri yatırırı komplee orta DİREĞİM bu leptop yaa garantiye falan giderse yandım bide ehliyete çalışıyorum sürekli netten online sınavlar falan walla biterim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 26 Ocak 2008; 23:40:06 >
  • s.a arkadaşlar bugun ıtıbarıyle bende acer5720 liyim aranızda olmaktan cok mutluyum..
  • Arkadaşlar vista'da Crysis oynayabilen var mı? Xp'de denemedim ama Vista'da kurdum oyunu, hem orta ayarda hem düşük ayarda denedim, oyun yükleniyor, kız konusmaya baslıyor ama tam oyuna girecekken vista oyunu kapatıyor? Deneyip oynayan veya başına böyle birşey gelen var mı?

Ayrıca yeni fan hayırlı olsun, beni de ekleyebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Kapadokyalı ve yankiuslu, başıma öyle birşey gelmedi ama şöyle birşey deneseniz. Ayarlar/ Denetim Masası/ Yönetimsel Araçlar/ Bilgisayar Yönetimi/ Depolama/ Disk Yönetimi bölümünden dwd rw yi görüp görmediğinize bakın. Ordaki ayarlardan ve menülerden bir çözüm yolu yolu bulabilirsiniz belki. Örneğin sürücünün etkin olmaması veya gözükmemesi gibi bir hata varsa ordaki seçeneklerle bu gibi sorunları çözmek mümkün. Umarım sorun hallolur.

• quote:

Orjinalden alıntı: promesut

Arkadaşlar vista'da Crysis oynayabilen var mı? Xp'de denemedim ama Vista'da kurdum oyunu, hem orta ayarda hem düşük ayarda denedim, oyun yükleniyor, kız konusmaya baslıyor ama tam oyuna girecekken vista oyunu kapatıyor? Deneyip oynayan veya başına böyle birşey gelen var mı?

Ayrıca yeni fan hayırlı olsun, beni de ekleyebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Kapadokyalı ve yankiuslu, başıma öyle birşey gelmedi ama şöyle birşey deneseniz. Ayarlar/ Denetim Masası/ Yönetimsel Araçlar/ Bilgisayar Yönetimi/ Depolama/ Disk Yönetimi bölümünden dwd rw yi görüp görmediğinize bakın. Ordaki ayarlardan ve menülerden bir çözüm yolu yolu bulabilirsiniz belki. Örneğin sürücünün etkin olmaması veya gözükmemesi gibi bir hata varsa ordaki seçeneklerle bu gibi sorunları çözmek mümkün. Umarım sorun hallolur.

kardeşim cevabın için teşekkürler ama sorun giderdim ben DVD RW herhangi bi bozukluk yok şükürler olsun..XP CD'si ile başlattım leptopu baktım KUR'a girdi cd'den okumaya başladı dosyaları..hemen yeniden başlattım açıldı attım CD'yi okudu ben böle yaptım.

GÖKHAN abiye tekrar teşekkürler.

• slmlar berk_coupe kardeşim. ya sakın driverleri indirmeden xp kurdum deme.eger öle bişi yaptıysan
    tek çaren açılışta alt+f10 kurtarma konsolunu aç vistayı yeniden yükle başka çaren yok.çünkü xp driverlerini daha önceden indirmediysen hiçbişi yapaman çünkü her açılışta xp işletim sistemin açılır o aynı anda iki işletim sistemini kullanmak için yapılan uygulamayı yapana kadar.sen en saglamı açılıştaki alt+f10 yap baştan kur sora vistada bütün xp driverlerini indir verdigim linkten ondan sora xp yi kur.sora o hem vista hemde xp kullanman için o uygulamayı yap.kolay gelsin saygılarrr..
  • kapadokyalı kardeşim sorununu çözdügüne sevindim.ne demek sende saol saygılarr
  • xeriko kardeş en saglamını yapmışsın inşallah sorunun kaybolur saygılarrr...
  • promesut kardeşim seni de aramızda görmekten sevinç duyarız nedemek tabii eklerimm.degerli yorumlarınla daha önceki acer5720g derneginde bi çok arkadaşa yardımların dokunmuştur tartışmasız.yeni klübümüzde de degerli paylaşımların ve yorumlarınla seni aramızda herzaman görmek mutluluk verir bize saygılarımı sunuyorum.... bu arada daha önce acer5720g dernegimizde link vermiştim crysisi en düşük ayarlarad çok rahat oynarken bi video yayınlamıştım youtube de.ben crysisi vistada çok rahat oynadım ama ayarların hepsi düşüktü gende zevkliydi.hatta bitirdim bilee evet vistada sorunsuz oynarsın fakat senin sorunun başka bişey ya crysis dvd si problemli yada oyunu kurarken sanırım bi hata yaptın bende çünkü öle bi problem hiç olmadı. bazı güncelleştirmeler var crysis için oyunun içinde dosyalarda olması lazım o güncelleştirme paketi.onları kurduguna emin ol.bide bios sürümünü bana sölermisin.arkadaşlar bakın en son bios versiyonu var 1.21 olanı eger o yüklüyse bazı oyunlarda oyundan atma ve mavi ekran ahatsı veriyo daha öncede sölemiştim ne alakaysa ben o bisou yüklemiştim öle bi sorunla karşılaşmıştım sora tekrar eski biosa döndüm 1.19 veya 1.18 sora problem ortadan kalktı.bide senin ekran kartın hangisi eger atiyse bariz bi şekilde oyunda kasılırsın veya açmama gibi sorunlar olabilir.ama nvidia 8400gs ise dedigimi yap ya güncelleştirmeleri kur yada biosun 1.21 ise sil eskisini yükle saygılarrrr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 27 Ocak 2008; 12:00:18 >

• Slm arkadaşlar benim ismimide iliştirirn bi yerlere bende aldım :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.