Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili mopha ben sanmıstımki önce xp yi kurarız sonra nete girip indiririz sen yeniden vistayı kur diosun vistada ama çok önemli şirket bilgileri var kaybolurmu ya xp yi silememmmi ya bi akıl werin lütfen yarın pazartesi iş yerinde olması lazım ne yapcam bilmiom
    quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

slmlar berk_coupe kardeşim. ya sakın driverleri indirmeden xp kurdum deme.eger öle bişi yaptıysan
    tek çaren açılışta alt+f10 kurtarma konsolunu aç vistayı yeniden yükle başka çaren yok.çünkü xp driverlerini daha önceden indirmediysen hiçbişi yapaman çünkü her açılışta xp işletim sistemin açılır o aynı anda iki işletim sistemini kullanmak için yapılan uygulamayı yapana kadar.sen en saglamı açılıştaki alt+f10 yap baştan kur sora vistada bütün xp driverlerini indir verdigim linkten ondan sora xp yi kur.sora o hem vista hemde xp kullanman için o uygulamayı yap.kolay gelsin saygılarrr..

• berk_coupe kardeşim o zaman yapacagın bi yol daha var başka bi pc den driverleri indirip cd çekicen.arkadaşın varsa onun pc sinden çek yada internet cafeye git ordan indir sora driverleri yükle xp ye.eger önemli verilerin varsa dogal olarak vistayı sakın baştan yükleme çünkü herşey gider başkada yol yok. driver linki 2.sayfada var saygılarrr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 27 Ocak 2008; 12:43:33 >
  • arkadaşlar dvd rom u görmüor pcim.yardım?
  • Evet arkadaşlar size yardımcı olabılecek bır yazı yazmak ıstıyorum....Dun aksam ıtıbarıyle laptopumun d surucusune xp yı kurdum.cd vısta vardı.kurulum gerceklestı hemde sata dısk yapmadan yaptım...sonra ıkı ısletım sıstemı deneyım derken ıkısını bırden cokerttım.ve aklıma koydum yetrrrr yaa dedım gece saat 9dan sonra tum suruculerı sılıp xp kurdum ve suanda sorunsuzum hıcbırsey yok ama sıze bır kac ıpucu verıcem...cunku bunu 2 aydır arastıryorum....

1=ıkı ısletım sıstemı olsun yok bıse olur falan dusuncesıne kapılmadan full sılın...herseye xp yeter....
    2=aman aman drıverlerı ındırmıs ve bır usb ıle yedeklemıs olun
    3=coook onemlı kesınlıkle kablolu bır ınternet baglantınız olsun...coook lazım yoksa olmuyorrr
    4=sata cd sı ıle ugrasmaya gerek yok acılısta F2 den AHCI yı IDe yapın dırek kurup drıverlerı sonra elle yukleyın her defasında yenıden baslatın...sonra da o ıde oyle kalsın gerı ahcı yapınca bozuluyor

valla makına mukemmel dıyebılırım en azından ekran kartım saglam verımle calısıyor...hıc takılma falan yok camer drıverını hıc yuklemedım zaten...isteyen olursa speedyshare ye falan yuklerım rapıd uyelık falan ıstıyor

• xeriko kardeş xp ye karşı önyargının geçmiş olmasına sevindim hatırlarsan başlarda inatla benim xp hakkındaki düşüncelerime karşı çıkıyodun,ama sonunda makinanı xp ile gerçek performansına kavuşturduguna sevindim.aslında vistayı bozmadanda çok basit bi şekilde xp ile aynı anda da kullanabiliridn.ama olsun komple xp ile dahada bi verimli çalışır.umarım bundan sora sorunsuz bi şekilde xp ile kullanırsın pc ni hayırlı ugurlu olsun aramıza tekrar hoşgeldin xp ile faydalı yorumlarınla xp hakkında düşüncelerini bekleriz saygılarr....
  • tesekkur ederım mopha kardesım ama ınan bana sorun cok fazlaydı ama bazı seylerden odun vermek lazım:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

zangoch hoşgeldin.. vala kardeşim o sana kalmış eger vistayla sorun yaşamıyosan sen vistada takıl derim.ama yok o uymuyo yok wirelesse baglanamıyom vista modem tanımıyo,yada bazı oyunları açamıyom dersen sende bizim gibi vistadan xp ye terfi edersin.ama sorun yaşamazssan vistada da kalabilirisn.tamamen sana kalmış saygılarrr...

mohpa öncelikle bize boyle yardım ettiğin içn çok saol bende zangoch gbi kararsızm benm vistada kızılotesi hariç hiç bi sorunum yok oda fazla koymuo zaten ama oyun performansı bakımından olabilir ama ben xp cevirmeye korkuyorum çevirdikten sonra o kdr driveri (bluetooth,ekran kartı,ses kartı,modem vs )kurmam gerekçek ve bunlar sağlıklı çalişirmi dersin ? -- driver magicigian diye bi program varmış pc deki butun driverları yedekleyip exe haline getirip xp de kuruyormuşsun bunu onerirmisn??.TEŞŞEKURLER

quote:

Orjinalden alıntı: xeriko

ya yeter bu kadar vista muhabbeti c d hepsını full sildim xp kurdum şimdi xpden yazıyorum....herkese yardımcı olurum ıstersenız msn bıle verırım:D

xp ye cevirdn ama hiç bi sorun yaşamiyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 27 Ocak 2008; 16:51:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: promesut

Arkadaşlar vista'da Crysis oynayabilen var mı? Xp'de denemedim ama Vista'da kurdum oyunu, hem orta ayarda hem düşük ayarda denedim, oyun yükleniyor, kız konusmaya baslıyor ama tam oyuna girecekken vista oyunu kapatıyor? Deneyip oynayan veya başına böyle birşey gelen var mı?

Ayrıca yeni fan hayırlı olsun, beni de ekleyebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Kapadokyalı ve yankiuslu, başıma öyle birşey gelmedi ama şöyle birşey deneseniz. Ayarlar/ Denetim Masası/ Yönetimsel Araçlar/ Bilgisayar Yönetimi/ Depolama/ Disk Yönetimi bölümünden dwd rw yi görüp görmediğinize bakın. Ordaki ayarlardan ve menülerden bir çözüm yolu yolu bulabilirsiniz belki. Örneğin sürücünün etkin olmaması veya gözükmemesi gibi bir hata varsa ordaki seçeneklerle bu gibi sorunları çözmek mümkün. Umarım sorun hallolur.

ayıpsın abee ya oynadık bitirdik bile oyunu :D

• valla gardas hıc bır sorun yasamıyorum ses takılması ne camera ne acma kapanma hersey takır takır calısyor
  • abi benim de ekran kartı nvidia ama o son bolumde hani gemide çok bacaklı uzaylı gelio ya orda oyun dehşet kastı neden sence ?? orayı geçebilmek içn 1 hafta ugrastim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 27 Ocak 2008; 17:03:55 >
  • quote:

1=ıkı ısletım sıstemı olsun yok bıse olur falan dusuncesıne kapılmadan full sılın...herseye xp yeter....
    2=aman aman drıverlerı ındırmıs ve bır usb ıle yedeklemıs olun
    3=coook onemlı kesınlıkle kablolu bır ınternet baglantınız olsun...coook lazım yoksa olmuyorrr
    4=sata cd sı ıle ugrasmaya gerek yok acılısta F2 den AHCI yı IDe yapın dırek kurup drıverlerı sonra elle yukleyın her defasında yenıden baslatın...sonra da o ıde oyle kalsın gerı ahcı yapınca bozuluyor

2,3 ve 4 u anlamadım
    2=tam olarak hangi driverları ?
    3=kablolu internet bağlantısını ne için kullanıcaz ?
    4=hiç bişey anlamadım

Hadi abi gaza getirdinz beni bu gece uyumucam XP yapcam makineyi o kdr verim gitcek ama olsun

• 2=xp driverlerini mutlaka cd veye usb ıle yedeklemyı unutmayın
    3=kablolu ınternet programların kurulumda devreye gırıyor son olarak ekran kartını yuklemeden xpyı lısanslı yaapın legal xp ıle falan...ekran kartı onayıda ısteyecek verın gıtsın:D
    3=ılk acer yazısını gorunce F2 bas orada sata modu var AHCI yazan onu IDE yap cd ıle dırek kur sonra drıverlerı yukle en son olarak da onu degıstırMEE ole kalsın
    ben 80gblık verıyı sıldım gıttı makınam mukemmel hatta kasper kurdum ya ole kı kasmıo sımdı taramadayım:D
  • abi biliorm cok soru soruom ama işte bende onu diom hangi xp driverlarını ?? yada bunların linkini versen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 27 Ocak 2008; 17:17:32 >
  • kardesım suanda wrıllesle cok uzaktan baglanıyorum upload edemem ama notebook gen tr de 5720 ıcın olan drıverlerın hepsı oluyor...camera drıverını kurma sırasına da dıkkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeriko

kardesım suanda wrıllesle cok uzaktan baglanıyorum upload edemem ama notebook gen tr de 5720 ıcın olan drıverlerın hepsı oluyor...camera drıverını kurma sırasına da dıkkat et

abi peki notebook gen tr deki linki versen ?? yoksa daha once verilen mi ??
    peki camera driveri kurulumu sirasinda dikkat edilcekek husun daha one anlatıldımı ??
    bumu yoksahttp://www.notebook.gen.tr/acer-f28/acer-aspire-5720-resim-ozellik-ve-xp-kurulumu-burada-t180.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 27 Ocak 2008; 17:30:12 >

• quote:

Arkadaşlar vista'da Crysis oynayabilen var mı? Xp'de denemedim ama Vista'da kurdum oyunu, hem orta ayarda hem düşük ayarda denedim, oyun yükleniyor, kız konusmaya baslıyor ama tam oyuna girecekken vista oyunu kapatıyor? Deneyip oynayan veya başına böyle birşey gelen var mı?

7700 lü model de çok rahatlıkla crysis in bazı ayarları medium bazıları da high da olmak üzere oynadım. Çok da memnunum hiçbir ısınma yada başka bir problem olmadı vistada. Zaten bu makinaya xp de hayatta yüklemem...
  • şimdi arkadaşlar ben çift işletim sistemi kurdum makinama ama xp yi artık istemiyorum (sorun yaşamadım) xp yi silmek için sadece d sürücüsündeki xp yi silsem yeterli oluyormu ? başka bir şey yapmak lazım mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxable

quote:

7700 lü model de çok rahatlıkla crysis in bazı ayarları medium bazıları da high da olmak üzere oynadım. Çok da memnunum hiçbir ısınma yada başka bir problem olmadı vistada. Zaten bu makinaya xp de hayatta yüklemem...

Bende yüklemeyeceğim heralde bundan sonra .Çünkü burada anlattım mavi ekran lar vs. sistem donması vb. ilk benim başıma geldi heralde kimse cevap vermedi..Servise verdim xp driverlarında çakışma olabilir donanımsal bir sorun yok dediler.Ve şu an vistadayım.Bu konuyu araştırıyorum bakalım ne olacak

• gözünüz aydın:) bilgisayarım dvd romu görmüyodu geri getirdim:)
    bu konu hakkında yardım isteyenler pm atabilirler...
  • XP kurduktan sonra gereken driverlarda
    http://www.notebook.gen.tr/acer-f28/acer-aspire-5720-resim-ozellik-ve-xp-kurulumu-burada-t180.html linkinimi ?
    yoksa mohba abimizin verdiği aslında bununda kaynağı notebook.gen.tr
    http://rapidshare.de/files/38290349/ACER_ASPIRE_5720G_XP_DR__304_VERS.rar.html yi mi kullanalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 27 Ocak 2008; 21:41:06 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.