Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadı hayırlı ugurlu olsun kardesım baska sorunun varsa yardımcı olım mutluluklar...
    yanlıslık olmus bu dıger arkadasımızaydı:D
    quote:

Orjinalden alıntı: kontrgerilla

arkadaşlar bu makina nedense bazı zamanlarda tiz bir pipp sesi veriyor (hoparlorlerden degıl) nedir bu sesin manası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriko -- 29 Ocak 2008; 11:48:12 >
  • ya oyle degıl mopha bende bır keskınlık ve boguklu durumu soz konusu ınce ayarlaar bır tutlu tutmuo sen bana nvıdada kı yuzdelıklerını gonderır mısın parlaklık karsıtlık flana var ya.....cok keskın bırde masa ustunde goruntu boyutunu en kcuk ve en buyugun dısına aldıgım zaman bulanıklık oluyor bu ıkı soruma bı baksan...:D
    quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

xeriko kardeşim nvidianında içinde ayarlama yapıyosun yalnız nvidia kontrol panelini açtıgında nvidia performans şekli var.ön ayarlı görüntü ayarlarını ayarla diye bi bölüm var orda benim tercihimi kullan ve şunlara önem ver kutucugunu işaretlersen yaptıgın ayar nvidia tarafından onaylanır.eger o kutucuk işaretli degilse sen ne kadar ayar yaparsan yap nvidia onu algılamıyo.o yüzden dedigim kutucugu işaretle sora masa üstü renk ayarlarından istedigin ayarları yap.bide klavyede saga sola yukarı aşşagı yön tuşları var görmüşsündür zaten fn tuşuna basılı tut sora saga veya sola tuşuyla ekran parlaklıgını ayarlayabiliyosun..kolay gelsin saygılarrr...

• esselamın aleykum beyler bayanlar (aramızda bayan warmı yahuu)

arkadslar size bi sorum war..ben XP kurdum tamamen sildim harddiski biliosunu ilk yükleyişte sorunsuz geçtim..
    media player 11 kullanıyorum yalnız şarkı bi 15 20 dk çaldıktan sonra başlıo takılmaya..sanki bilg.sayar kasılıoymuş gibi oluyo ve şarkı donarak çalıyo böle bişi yaşayan warmı yaşayan warda çözümlediyse nasıl çözümledi anlatabilirmi..

GÖKHAN ABİİ yardım et agaa
  • valla bende ole bıse olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

esselamın aleykum beyler bayanlar (aramızda bayan warmı yahuu)

arkadslar size bi sorum war..ben XP kurdum tamamen sildim harddiski biliosunu ilk yükleyişte sorunsuz geçtim..
    media player 11 kullanıyorum yalnız şarkı bi 15 20 dk çaldıktan sonra başlıo takılmaya..sanki bilg.sayar kasılıoymuş gibi oluyo ve şarkı donarak çalıyo böle bişi yaşayan warmı yaşayan warda çözümlediyse nasıl çözümledi anlatabilirmi..

• bluettooth um un çalişmamasından sonra karşıma birde kablosuz internet sorunu çıktı güncelleşirmeleri yaptıktan sonra kablosuz internetimi pc im gormuyor evimdeki diğer pc ile internete giriyorum kablolu yane int. de bi sorunum yok abiler bana lütfen bi yardım edin yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeriko

valla bende ole bıse olmadı
    quote:

aga olanlardan yardım istiyorum o halde

• quote:

Hocam o olay vista altında da oluyor.Tamamen Güç Yönetimiyle ilgili bir durum.Bilgisayarınızı Tam Performans a alırsanız bir sorun oluşmuyor.
    XP de de aynı şekiilde deneyin bir belki olur.Ama olmazsa çözümün bios güncelleme de olduğu söyleniyor.Ancak ben şahsen denemedim.

kontrgerilla:aynı tiz bip sesi bazen bende de oluyor.Nedir acaba sebebi?

• benım vıstada oluyordu hemde full gucte bıosda son surumde ona sınırlendım xpye gectım sımdı olmuyr
  • değerli mohpa teğmenim;
    bu günde kadroda ismimi göremedim.demekki daha fazla idman yapıp göze girmem gerekiyor.ben yeniden bir xp kurayım belki bu hafta takıma girebilirim ben ve ailem gerçek bir acer aspire 5720G fanatiğiyiz ama buraya nedenini yazmak görgüsüzlük olur diye düşünüyorum... uzun lafın kısası,artık kadroda ismimiz gözüksün mohpa teğmenim.
    sizin nezninizde tüm fan dostlara saygılar sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua150 -- 30 Ocak 2008; 13:14:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ua150

değerli mohpa teğmenim;
    bu günde kadroda ismimi göremedim.demekki daha fazla idman yapıp göze girmem gerekiyor.ben yeniden bir xp kurayım belki bu hafta takıma girebilirim ben ve ailem gerçek bir acer aspire 5720G fanatiğiyiz ama buraya nedenini yazmak görgüsüzlük olur diye düşünüyorum... uzun lafın kısası,artık kadroda ismimiz gözüksün mohpa teğmenim.
    sizin nezninizde tüm fan dostlara saygılar sunarım.

abi bak ben girdim kadroya nden?? çunku makinem artık XP hemde sorunsuz bluetooth ssorunum hariç tabii onuda MOHPA abim yardım eder heralde

• ua150 kardeşim sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün alemsin yaa ya .sizin gibi degerli fan clup üyelerini eklemek benim için zevktir.bugün ekledim saygılar...
  • ya GÖKHAN abi iyi saol da şu benim sorunun çözümünü biliyomusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

gencay44 kardeş şimdi 5720g derneginde gördüm mesajını,keşke buraya da oraya yazdıgın gibi anlaşılır yazssaydın sana hemen yardımcı olurdum.evet sorunun çok basit bi olay sana bi adres vericem ordan istedigin sürümü indirip kuarbilirsin yalnız direk kurarsan kurmaz uyum degil mesajı alırsın ufak bi dosya daha indirip o dosyayı driver klasörünün içine kopyalıcan tahminim sende burdan indirdin http://www.laptopvideo2go.com/drivers burdan sürümü indir sora driveri indirmek için bastıgın linkin yanında modded ınf dosyası var görmüşsündr belki onuda indir çok ufak boyutlu zaten sora o modded ınf dosyasını klasöre açtıgın ekran kartı driverinin içine taşı tamamen ve degiştirilsinmi onayına evet de ve kuruluma başla..bütün sürümleri kurarken böle yap her sürümün modded ınf dosyası ayrı ona göre ,güle güle kullanmak dilegiyle saygılarrrr

ya crysiste ki sorun bendede çikti ama verilen sitede 165. 166. gibi linklerden hangisinin uyumlu oldugunu nasil anlicam

• 2 Paclove kardeşim kusura bakma bugün yogundum biraz senin bluetooth olayını hemen çözelim şimdi aygıt yöneticisinde diger aygıtlar bölümünde soru işareti varsa o soru işaretine tıkla sora güncelleştir de ama listeden yada belirli bi konumdan yükle seçenegiyle o bluetooth dosyasını göster tamam de otomatik olarak bluetoothu yükler.bluetooth dosyası exe kurulumlu degil bu şekilde yaparsan bluetooth un yüklenir.gene takılırsan yaz yardımcı olurum.saygılarrr...
  • crysis uyumlu forceware sürümü 169.01 o sürümü yüklersen olay tamam
  • abi elini ayağini öpeyim senin yaaa oldu valla seni seviyorum ben sabredemedm senden cevap beklerken 163.75 i indirdim buda olurmu yoksa senin dediğini mi indireyim bu indirdiğimi denememde bi yarar varmı ? tekrar tekrar teşşekürler Pc sini XP ye çevirmek isteyen herkese yazılan yazıları dikkatli bi şekilde okumasini tavsiye ediyorum ve şimdi sorunsuz bi şekilde pc mi kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 30 Ocak 2008; 18:46:47 >

• mopha kardes bana yardım yok mu???
  • mohpa:Kardeşim bir fikir geldi aklıma dün gece birden bire.Ben ve pek çok arkadaşımızın bazı soru ve sorunları oluyor ve bunları hep beraber çözümlemeye çalışıyoruz burada.Ancak eminimki bir süre sonra bizim topic te gittikçe uzayacak ve 5920 derneği gibi 150-160 sayfa olacak.Ve o hale geldiği zaman bir sorunun çözümünü bulmak çok güçleşecek.Senden bir ricam var.Burada çözülmüş olan sorunların çözümünü Fun Club ımızın ilk mesajının altına edit lemen.Gerçektende herkes için faydalı olacaktır.Böylece bir kişi soru sormadan önce ilk sayfaya bakar ve forum kirliliği oluşmaz diye düşünüyorum.Fakat yinede son karar senin.SADECE 1 ÖNERİ.
    SAYGILAR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

mohpa:Kardeşim bir fikir geldi aklıma dün gece birden bire.Ben ve pek çok arkadaşımızın bazı soru ve sorunları oluyor ve bunları hep beraber çözümlemeye çalışıyoruz burada.Ancak eminimki bir süre sonra bizim topic te gittikçe uzayacak ve 5920 derneği gibi 150-160 sayfa olacak.Ve o hale geldiği zaman bir sorunun çözümünü bulmak çok güçleşecek.Senden bir ricam var.Burada çözülmüş olan sorunların çözümünü Fun Club ımızın ilk mesajının altına edit lemen.Gerçektende herkes için faydalı olacaktır.Böylece bir kişi soru sormadan önce ilk sayfaya bakar ve forum kirliliği oluşmaz diye düşünüyorum.Fakat yinede son karar senin.SADECE 1 ÖNERİ.
    SAYGILAR....

kesinlikle guzel fikir

• 2 paclove kardeşim estafurullah sana saygılarımı sunuyorum..eger yardımcı olduysam ne mutlu bana..163.75 on numara bi sürüm şu an benim kullandıgımda bu heleki bioshock oyunu var manyak sistem isteyen bi oyun,vistada kasan oyunu 163.75 sürümü ile oynuyom ayarlar ful açık ve 800x600 çözünürlükte çok rahat oynuyom.163.75 iyi bi seçim ama crysis i bu sürümle oynamadım,ben vistada oynadım bitirdim ayarlar ful kapalıydı ama genede güzeldibi dene bu sürümle crysisi eger olmazssa benim dedigim sürümü dene çünkü 169.01 sürümü nde crysis için iyileştirmeler yapılmış.kasma olayı felan bayagı bi düzelmiş tabi alıntı ben denemedim.dedigim gibi yap ama 163.75 de iyi onu sölim gene takıldıgın bi durum olursa elimden geldigince yardımcı olmaya hazırım saygılarr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 30 Ocak 2008; 23:53:12 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.