Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xeriko kardeşim bendeki masaüstü renk degerleri bu.bide nvidianın ekran optimize olayını yap belki düzelir ama tam olarak nasıl bi ekran durumun var onu çözemedim.çokmu puslu yoksa hafif mi.o biraz belki ekranı fazla yatırıyosundur ondan da olabilir.biraz dik tutarsan lcd yi daha net gözükür.sende bi istersen resim gönder masaüstünün ona göre bi degerlendirme yapim . bide gama ışıgı degerini düşür sanırım buda yardımcı olur senin sorunun için saygılar..

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 30 Ocak 2008; 23:57:20 >

• SBTECH kardeşim gerçekten düşüncen için fikirlerin için yorumların ve yardımların için bütün fan clup üyeleri adına sana teşekkürlerimi sunuyorum sagolasın..gerçekten çok güzel bi düşünce evet yakın zamanda editlicem dediklerini fakat biraz daha formumuz dolsun,sorunlar ve çözümler biraz daha açıga çıksın en kısa zamanda düzenlicem klübümüzü.sana saygılarımı sunyorum kal saglıcaklan..
  • yok yemedi o sürümü artk senin dediğin sürümü yukulcm gokhan abi annem hep dio büyük lafı dinle diye
  • cok tesekkur eederım saygılar.yalnız kafama bır soru takıldı ben ekran kartından sızın gıbı performans alamıyorum vıstadayken most wanted cok rahattı sımdı butun oyunları en dusuk oynuyorum yınede kasıo...acaba dırek x 10 yuklemedım ondan mı kı???
  • alemsin yaaa.ok ama zaten o oyun çok kasan bi oyun paclove kardeşim.o oyunu full oyanamak için adamlar 4 milyarlık sistem kuruyo yaww inan yane naparsan yap bizim pc derahat oynayamzssın bide onu dene saygılar...
  • xeriko kardeşim malesef xp direct 10 desteklemiyo ama sana tavsiyem laptopvideo dan ya 163.75 yükle yada son sürüm forceware yükle.veya googlede araştır hangi sürüm ntfs de daha verimli araştır onu yükle saygılar...
  • ben 169 surumunu kullanıyorum son cıkan versıyonu ama...
  • sevgili kardesım masaustu boyutlanması yapınca bulanıklık oluyor dedım ya yıne devam edıo prıntscreen ıle goruntu alıp sana gonderecektım paınte yapıstıtrınca cok net oldu:Dya ben hıc bıse anlamadım:(
    quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

xeriko kardeşim bendeki masaüstü renk degerleri bu.bide nvidianın ekran optimize olayını yap belki düzelir ama tam olarak nasıl bi ekran durumun var onu çözemedim.çokmu puslu yoksa hafif mi.o biraz belki ekranı fazla yatırıyosundur ondan da olabilir.biraz dik tutarsan lcd yi daha net gözükür.sende bi istersen resim gönder masaüstünün ona göre bi degerlendirme yapim . bide gama ışıgı degerini düşür sanırım buda yardımcı olur senin sorunun için saygılar..

• quote:

alemsin yaaa.ok ama zaten o oyun çok kasan bi oyun paclove kardeşim.o oyunu full oyanamak için adamlar 4 milyarlık sistem kuruyo yaww inan yane naparsan yap bizim pc derahat oynayamzssın bide onu dene saygılar...

ya ben bu pc de vistada bitirdim oyunu düşük ayarda xp de biraz daha performans alabilirim diye düşünüyorum ama indiricem o driveri

quote:

xeriko kardeşim malesef xp direct 10 desteklemiyo ama sana tavsiyem laptopvideo dan ya 163.75 yükle yada son sürüm forceware yükle.veya googlede araştır hangi sürüm ntfs de daha verimli araştır onu yükle saygılar...

ben buldum abi direcxt 10 versiyonunu xp için ne kadar doğru bilmiom ama yükledim akleyemmi hep ben yararlandim bide benim faydam dokunsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 31 Ocak 2008; 16:27:56 >

• abi 169.01 i indirdm ama yine olmadı (yani hertaraf simsiyah) oyundan veya pc den driveri kurduktan sonra bi ayar yapmama gerek varmi ???
  • şu media playerdaki takılma bende de oldu ama çözdüm.. olayı

şöleki pili denge ye yada performansa alırsak takılma yapmıyo yada prize takılı iken

tasarruf modunda bilgisayarda yük olmasa bile takılma yapabiliyor. ayrıca tamamen media player için geçerli.
    winamp da yada vlc media playerda çalarken katiyetle bir sorun yok
  • gardas onu arastırdım da galıba sorun verıyormus ya...
  • Arkadaşlar büyük bir sorunum var.Şu aşağıdaki linkten bakıverin size zahmet belki bildiğiniz bir şey vardır.
    Biraz uzun yazdım oraya ama lütfen okuyun.

http://forum.donanimhaber.com/m_20763731/tm.htm
  • kardes bence cıft ısletım sıstemınden kaynaklanıyor olabılır.ben hepsını sıldım valla tek olarak tertemız c ye xp kurdum hıcbır sorun yasamıyorum umarım olmazda...yalnız bıkac denememe ragmen cıft ısletım sıstemı basarısızlıkla sonuclandı belkı ondandır
  • Yeniden bir xp macerası yaşadım ve aynı sorun
    donma ve mavi ekran daha sonra başlangıçtan vistayı seçip açtığımda btün programlarım hata verdi ve recovery diskten yeniden kurdum.
    Şu an bulunduğum ortamda 3 tane wireless ağ var 2 si şifreli 1 i şifresiz.Recovery den önce şifreli ve sinyal kalitesi yüksek ağlardan birine rahat rahatça bağlanıyordum.Şimdi ise sadece şifresiz ve yavaş olana bağlanabiliyorum.Daha öncede buna benzer bir problemim vardı ancak nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.O zamanda vista evimdeki kablosuz ağa aynen bu şekilde giremiyordu.Şimdide burada aynı sorun.Ya "Bu bilgasayarda ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" diyor yada şifre kısmını kurcaladığımda "güvenliği etkinleştirilmiş ağ" diyor gir dediğimde ise sorun var diyor.
    Şifreyi kesinlikle doğru giriyorum.Tövbe Tövbe atcam bu bilgisayarı camdan aşağı yeter artık bee.Keşke hiç ellemeseydim çalışan vistamı.Çok mu biliyoz ondan mı oluyor yoksa hiç bişey mi bilmiyoz anlamadım.Ne güzel vistamın herşeyi güzeldi.Belki vista güncelleştirmesiyle düzelmiş olabilir daha önce ama şu an onuda yapamıyorum çünkü elimde ki internet çok kısıtlı.Hepten mıçtık

• kardes sec bırını ya xp ya vısta benım sana tavsıyem bu...hangısı dersen yardım edım ben ıkı ısletım sıstemıne karsıyım cok mavı ekran hatası yasamıstım
  • teğmenim;sevgiler, saygılar...
    quote:

ua150 kardeşim sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün alemsin yaa ya .sizin gibi degerli fan clup üyelerini eklemek benim için zevktir.bugün ekledim saygılar...

• arkadaşlar hepinize saygılarımı sunuyorum ve sizlere üzücü bi haberim var.ben pc mi satılıga çıkardım.acil paraya ihtiyacım varr.pc yi zaten biliyosunuz anlatmama gerek yok.resimleride var ve sıfır denecek kadar temiz hiç bi problem yok.iki işletim sistemide hazır zaten.xp ve vista aynı anda sorunsuz çalışmakta.buraya kadarmış ama bildiklerim dogrultusunda herzaman yardımcı olucam size klübümüz gene hizmet vericek ben başta olmak üzere..evet arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara duyrulur herşeyi ful garantisi faturası felan çantayla ve oyunlarla beraber pc yi 1200 ytl ye satıyorum bilginize,haberiniz olsun.sizlere sonsuz saygılarımı sunuyorum.gerçekten piyasa fiyatını biliyosunuz zaten sölememe gerek yok fiyat çok uygun gerçekten.fiyat pazarlıksızdır daha jelatinini bile çıkarmadım.ilgilenen arkadaşlar msn den temasa veya burdanda geçebilir.kalın saglıcaklan saygılarr...

• abii crysis oynuyamiom yaa varmi bildiğin bi çare
  • kardes valla most wanted da bıle renk sorunu yasıyorum neden bole oldu anlamadım ama o kadar denedım vıstadakı gıbı net renk olmyor....
    quote:

Orjinalden alıntı: 2PacLove

abii crysis oynuyamiom yaa varmi bildiğin bi çare
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.