Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baypipox

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

Merhaba arkadaşlar gözümü karartıp Acer AS5741G-524G50MN modelini aldım bimeksden. 1530 tl'ye. 6 taksite.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113140/acer-as5741g-524g50mn--lx-ptd02-120-.aspx

alır almazda xp'yi çaktım geçtim tek sıkıntı xp ram'i 2,5 gb görüyo. normalde 4 gb.
    malum bende 'Ne Vista Ne 7, en iyisi XP' diyenlerdenim. acer'ın kendi sitesinde xp'driverları yok fakat internette biraz ararsanız bulabilirsiniz.
    bende yardımcı olabilirim.ayrıyetten aşağıdaki linkdede eleman bi güzel anlatmış zaten.
    http://www.****/acer-notebook-f28/acer-aspire-5741g-xp-suruculeri-t12279.html

Bu arada yukarda verdiğim linkde driverlar var eğer kuracak olursanız sadece lounch manager'ı kurmayın.
    Onun yerine win 7'nin kendi lounch manager'ını kurun destekliyo denenmiş ve şuan kullanılmaktadır...

hayırlı olsun ancak anlayamadım seni hadi vista kasıyordu da 7nin neyini beğenmedin de xp kurdun 7 512 ram makinde bile sorunsuz çalışıyor ama tercih senin tabi biz geçen hafta aynı modelin 430m işlemcili modelini 1368 e almıştık bimeksten 7 ile kullanıyoruz ve memnunuz bu arada 2.5gb görmesini istemiyorsan xp 64bit kurman lazım...

Merhaba, kardeş XP kullanmamı şu şekilde anlatayım. Ben kendim programcıyım ve cihaz yazılımları ile uğraşıyorum. vista ve win7 de derlediğim exe'lerde bazen bazı sorunlar çıkıyo, bende sorun yaşamamak için xp kullanıyorum... bu arada sanırım seninki ile benimkinim farkı işlemci ve hdd başka bişey yok gibi duruyo, ben onuda gördüm ama bunu tercih ettim.

mrb.lar bende bilgisayar müh.4.sınıftayım bende programları kullanıorum acer in acer 5741g434g50 mn de windows 7 64 bit de yanlız sunu da soylemek de fayda var microsoft agustos 8 itibariyle sp2 ye yaptıgı gunceeleme ve guvenlık ıslemlerını bıtrıdıgını acıkladı sp3 için se ocak olarak gozukuyor.ram için 64 bit lik bir işletim sistemi şart ki 4 gb ların hepsi 64 bitliktir. güvenlik acıgından süphe ediosanızz ben kaspersky pure kullanıyorumm ki kolay kolay girilebilecek bir yazılım değil.bence windows 7 64 bit e gecmenız pc içinde iyi olacaktır oracle java cc++ da sorun yasamadım saygılar .....

• 5741 modeli üzerinde tam karar veremedim ama,
    bazı sitelerde blutooh yoki e-sata var- 4usb port görünüyor.

özellikle e-sata girişi mevcutmu sizlerdeki modellerde.
    birde 1366 x 768 bu çözünüklerde 16:9 film formatını destekliyormu,
    başka markalarda bu çözünürlüklerde destekleyen modeller var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea

5741 modeli üzerinde tam karar veremedim ama,
    bazı sitelerde blutooh yoki e-sata var- 4usb port görünüyor.

özellikle e-sata girişi mevcutmu sizlerdeki modellerde.
    birde 1366 x 768 bu çözünüklerde 16:9 film formatını destekliyormu,
    başka markalarda bu çözünürlüklerde destekleyen modeller var.

1366 x 768 zaten 16:9 formattır hd ready dedikleri destekler yani e-sata mevcut her modelinde bluetooth yok bütçeniz ne kadar eğer i3 i5 diye bir takıntınız yoksa eksen bilgisayarın sitesine bir bakın tesadüfen gördüm
    lenovo y550 p7550 gt240m 1115tl herşey dahil 9 taksit bence çoğu i3 işlemciyle kapışır
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32689

• slm arkadaşlar forumdaki ilk mesajımmm..
    dizüstü hakkında çok bilgi sahibi degilimdir ama 10 gün içinde almayı düşünüyorum.
    Acer Aspire 5741G 434G50MN Üzerinde yoğunlaştım...Ancak Kafama Takılan Sorular Şunlar...
    1.Aynı ürün bugun teknosada 1 700 cıvarı ıstanbul bılısım aş de 1200 bu neden boylee..bu kadar fark olur mu?ıstanbul bılısım as den alsam sorun yasar mıyım?
    2.sorum ıse oyun oynayabılecegım bı bılgısayar mı pes2011 felan rahat kaldırır mı?

ılk mesajımın hatrınaa cevapların cok olmasını beklıyorum:)tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_yk

slm arkadaşlar forumdaki ilk mesajımmm..
    dizüstü hakkında çok bilgi sahibi degilimdir ama 10 gün içinde almayı düşünüyorum.
    Acer Aspire 5741G 434G50MN Üzerinde yoğunlaştım...Ancak Kafama Takılan Sorular Şunlar...
    1.Aynı ürün bugun teknosada 1 700 cıvarı ıstanbul bılısım aş de 1200 bu neden boylee..bu kadar fark olur mu?ıstanbul bılısım as den alsam sorun yasar mıyım?
    2.sorum ıse oyun oynayabılecegım bı bılgısayar mı pes2011 felan rahat kaldırır mı?

önceliklşe ilk mesejaın hayırlı olsun teknosadan alma :D pahalıymıs :D ben gold dan 2 ay once 1479 a almıstım :D istanbul bilişimin bazı urunlerı ıyı cıkmıyor diye duyum aldım tabi karar senın

2.sorunu bu bilgisayarıma hakaret olarak aldım :D:D:D pes ne ya dostum onda grafik mi var bak dur senı bu bılgısayara ıyıce hevesli bagımlı yapayım

FULL COZUNURLUKTE 1360*768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE OYNADIGIM OYUNLAR AYRICA ANTI ALIASING 4X 6X 8X ACIK SEKILDE KASMA YASAMIORUM GT320M DE ALIR ALMAZ YENI EKRAN KARTI DRIVER INI YUKLE ...

1.CRYSIS
    2CRYSIS WAR HEAD
    3.AVATAR
    4.FIFA 10
    5.PES 10
    6.NFS SHIFT
    7.NFS UNDERCOVER
    8.STARCRAFT 2 WINGS OF LIBERTY
    9.GTA 4 (PATCH 1.04 KURULU TEXT 61 DE DIGERLERI FULL COZUNURLUK 1024*768)
    10.TRANSFORMERS 2
    11.LEFT 4 DEAD
    12.EMPIRE EARTH 3
    13.FIFA MANAGER 10
    14.FOOTBAL MANAGER 10
    15.MEDIEVAL TOTAL WAR 2 EK PAKETI DAHIL
    16.NAPOLEON TOTAL WAR
    17.NFS UNDERCOVER
    18.NFS PRO STREET
    19 BIOSHOCCK
    20.PROTOTYPE
    21.BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY HIGH DA AA 4X DE COK AZ KASIYOR YANI FARK ETMEN COK AZ AA2X DE KASMA YOK COZUNURLUK 1024 OLURSA 0 KASMA )
    22.BATTLEFIELD 1942
    23.CALL OF DUTY WORLD OF WAR
    24.CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
    25.SIMS 3 WORLD ADVENTURES
    26.MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR 10 (KESIN TAVSIYE EDERIM KOLLA OYNA AL SANA THY PILOTU :))) )
    27.AGE OF EMPIRES 3 ( KLASIK AMA SEVERIM =)
    28.TNT NINJA TURTLES
    29.THE LAST AIRBENDER AVATAR
    30.METRO 2023

VALLA DAHA HARD DISK TE OYNADIGIM VAR ISTERSEN AYRINTILI PM ATARIM ELIM YORULDU.YANI AL DERIM OYUN CANAVARI ATI LI 5740 CI DOSTLAR NE DERSE DESIN YOK DOKUNMATIGI YOKMUS YOK BUYMUS HEM KASA SAGLAM DIZAYN SIK HEM GT 320 M YENI DRIVER I ILE SORUNSUZ KI OYUNLARIN %90 I NVIDIA UYUMLU KARTLAR ILE DENENEREK CIKIYOR SENIDE KULUPTE GORMEK ISTERIZ ISTERSEN GOLD VE BIMEKS E DE BAK URUNU ELINE AL DOKUN BI BAK =) INTERNETTE ALMA INCELE BI ICINE SINSIN =)
    3.AVATAR

• merhabalar bu urunu 2 aydır kullanıyorum e-sata girişine rastlamadım ürünü internette yanlıs yazmıslar 4 usb port diye :D 3 usb port 1 adet hdmi girişi var en azından bnm modelde e sata girişi yok ki e-sata hızlı hard dısk verı dagıtımı ıcın sız cok ugrasıosanız hard dıskle sureklı gunde verıler atıosanız lazım bence cok takılmayın ben 2 ay once aldım benım modelı de vereyım

5741g434g50mn modeli bluetoth var 3 usb hub 2.0 1 hdmi ready 2 lkulaklık jakı 1 ethernet 1 vga projektor mode 1 de mmc sd kart gırııd alt taraftaç...
  • şu cihazı Acer Aspire 5739G-964G32MN (LX.PH602.211) almayın ses kartında sıkıntılar var, ben götürüp iade ettim, ilk bunu almıştım normalde.

bu arada şuan bende kurulu olan ve sorunsuz oynadığım oyunları yazayım
    bad company 2
    battlefield 2
    STREET FIGHTER IV
    Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare

şimdilik bi sıkıntım yok bunlarda xp'nin ramlerimi 2,5 gb görmesine rağmen.

bu arada yukarda arkadaşın biri bişey yazmış kafam takıldı win7 32-bit 4gb ram görmüyomu. sadece 64 lük işletim sistemimi görüyo 4 gb rami.
    boş bir vaktimde tekrar win7-32bit kurup deneyecemde.

yaa bide son olarak benim kanım kaynadı bu cihaza beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baypipox -- 1 Eylül 2010; 0:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

önceliklşe ilk mesejaın hayırlı olsun teknosadan alma :D pahalıymıs :D ben gold dan 2 ay once 1479 a almıstım :D istanbul bilişimin bazı urunlerı ıyı cıkmıyor diye duyum aldım tabi karar senın

2.sorunu bu bilgisayarıma hakaret olarak aldım :D:D:D pes ne ya dostum onda grafik mi var bak dur senı bu bılgısayara ıyıce hevesli bagımlı yapayım

FULL COZUNURLUKTE 1360*768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE OYNADIGIM OYUNLAR AYRICA ANTI ALIASING 4X 6X 8X ACIK SEKILDE KASMA YASAMIORUM GT320M DE ALIR ALMAZ YENI EKRAN KARTI DRIVER INI YUKLE ...

1.CRYSIS
    2CRYSIS WAR HEAD
    3.AVATAR
    4.FIFA 10
    5.PES 10
    6.NFS SHIFT
    7.NFS UNDERCOVER
    10.TRANSFORMERS 2
    11.LEFT 4 DEAD
    12.EMPIRE EARTH 3
    13.FIFA MANAGER 10
    14.FOOTBAL MANAGER 10
    16.NAPOLEON TOTAL WAR
    17.NFS UNDERCOVER
    18.NFS PRO STREET
    19 BIOSHOCCK
    20.PROTOTYPE
    21.BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY HIGH DA AA 4X DE COK AZ KASIYOR YANI FARK ETMEN COK AZ AA2X DE KASMA YOK COZUNURLUK 1024 OLURSA 0 KASMA )
    22.BATTLEFIELD 1942
    26.MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR 10 (KESIN TAVSIYE EDERIM KOLLA OYNA AL SANA THY PILOTU :))) )
    28.TNT NINJA TURTLES
    30.METRO 2023

VALLA DAHA HARD DISK TE OYNADIGIM VAR ISTERSEN AYRINTILI PM ATARIM ELIM YORULDU.YANI AL DERIM OYUN CANAVARI ATI LI 5740 CI DOSTLAR NE DERSE DESIN YOK DOKUNMATIGI YOKMUS YOK BUYMUS HEM KASA SAGLAM DIZAYN SIK HEM GT 320 M YENI DRIVER I ILE SORUNSUZ KI OYUNLARIN %90 I NVIDIA UYUMLU KARTLAR ILE DENENEREK CIKIYOR SENIDE KULUPTE GORMEK ISTERIZ ISTERSEN GOLD VE BIMEKS E DE BAK URUNU ELINE AL DOKUN BI BAK =) INTERNETTE ALMA INCELE BI ICINE SINSIN =)
    3.AVATAR

tşk ederımm ayrıntılı mesaj atmıssın...istanbul bilişimden ve önerdıgın dıger yerlere bakarak bu yerlerden bırınden alacam teşekkür ederim

• quote:

şu cihazı Acer Aspire 5739G-964G32MN (LX.PH602.211) almayın ses kartında sıkıntılar var, ben götürüp iade ettim, ilk bunu almıştım normalde.

bu arada şuan bende kurulu olan ve sorunsuz oynadığım oyunları yazayım
    bad company 2
    battlefield 2
    STREET FIGHTER IV
    Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare

şimdilik bi sıkıntım yok bunlarda xp'nin ramlerimi 2,5 gb görmesine rağmen.

bu arada yukarda arkadaşın biri bişey yazmış kafam takıldı win7 32-bit 4gb ram görmüyomu. sadece 64 lük işletim sistemimi görüyo 4 gb rami.
    boş bir vaktimde tekrar win7-32bit kurup deneyecemde.

yaa bide son olarak benim kanım kaynadı bu cihaza beee

sanırım ben yazdım 32 bit olayını.32bit sistem sistemde 4 gb okutursun ama 3,57 gibi bir şey görür 64 bitte okutursun 3,87 görür eğer o makinaya ilerde ram ekletirsen ki 8 gb a kadar destekliyor 32 bit işletim sisteminde istersen 12 gb ram ekle yine 3,87 görür ama 64 de 4+2 gb eklersin 5,74gb görür bunun gibi dediğim gibi xp lere guvenlık guncellestırmelerı sp 2 de kaktı sp3 içinde ocak bir an once xp ile vedalaş

kaynar tabi yukarda yazdım 30 tane oyun :D hepsi full cozunurluk :D gt320m kart :) fıstık gibi multimedia eglence makinası :D kim ne derse desin hard dısklerımde haricilerde yuklu 123 oyun var ksırayla denıyorum bu 30 u sureklı takıldıgım oyunlar :D daha da var yani terminator salvation prototype xx3 test drive falan

en cok su nfs shift te smoke u ac aa 6x yap cıkan dumana bak var ya soluyorum resmen :D:D:D guzel bir pc 2 aydır kaynasa kaynasa bıteremedık :D

ben bir bilgisayarda dün aldım yine aynı model sadece işlemci farkl i5 520m acerın 5741g524g50mn haziran 26 sındada bu kaynastıgım notebook u almıstım 1479 tl ye diğer yenı aldıgımıda 1538 tl ye aldım :D biri programla vs için diğeri oyun internet :D tüm birikimim notebook a gitti ama her kurusunu 1kr şu bile hak ediyor hak etmeyıo diyen varsa itinayla tartısırım :D

bu arada yeni biosu da yukledım 1,13 yukleyın %100 yük altında eskıden 75 derece olurdu şimdi % 100 de 65 derece ve su fan sesının bi durup bı calısması olayı da yok olmus gibi cok sessız calısıyor fanın üflemesi dönüş hızı daha stabil :D

öve öve bitiremedik :D ama oyle değil mi :D hak ediyor

• quote:

quote:

quote:

1.CRYSIS
    2CRYSIS WAR HEAD
    3.AVATAR
    4.FIFA 10
    5.PES 10
    6.NFS SHIFT
    7.NFS UNDERCOVER
    10.TRANSFORMERS 2
    11.LEFT 4 DEAD
    12.EMPIRE EARTH 3
    13.FIFA MANAGER 10
    14.FOOTBAL MANAGER 10
    16.NAPOLEON TOTAL WAR
    17.NFS UNDERCOVER
    18.NFS PRO STREET
    19 BIOSHOCCK
    20.PROTOTYPE
    22.BATTLEFIELD 1942
    28.TNT NINJA TURTLES
    30.METRO 2023

3.AVATAR

tşk ederımm ayrıntılı mesaj atmıssın...istanbul bilişimden ve önerdıgın dıger yerlere bakarak bu yerlerden bırınden alacam teşekkür ederim

sorunun çözüldüyse ne mutlu www.hizlial.com a dak bak o da gold un sitesi daha ucuz oluyor

• quote:

bimeksten al en uygun orda hizmeti de gayet iyi

bu arada çok övmüşsün utku aleti allah nazarlardan saklasın tahtaya vur::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 1 Eylül 2010; 0:58:10 >

• quote:

quote:

quote:

1.CRYSIS
    2CRYSIS WAR HEAD
    3.AVATAR
    4.FIFA 10
    5.PES 10
    6.NFS SHIFT
    7.NFS UNDERCOVER
    10.TRANSFORMERS 2
    11.LEFT 4 DEAD
    12.EMPIRE EARTH 3
    13.FIFA MANAGER 10
    14.FOOTBAL MANAGER 10
    16.NAPOLEON TOTAL WAR
    17.NFS UNDERCOVER
    18.NFS PRO STREET
    19 BIOSHOCCK
    20.PROTOTYPE
    22.BATTLEFIELD 1942
    28.TNT NINJA TURTLES
    30.METRO 2023

3.AVATAR

istanbul bilişimden alma onlar paralel ithalat yapıyor...

• quote:

quote:

bimeksten al en uygun orda hizmeti de gayet iyi

bu arada çok övmüşsün utku aleti allah nazarlardan saklasın tahtaya vur::)

abi 3 defa vurdum :DD::D kaza bela gelmesin basına :)

• istanbul bilişimden alma onlar paralel ithalat yapıyor... bu ne demek...benim acımdan ne sorun yasatır acıklayabılır mısınız?
  • quote:

utku anlaştığımız için memnunum ve i3&i5 hakkındaki kıyaslama yorumların beni ikna etti artık sana katılıyorum çünkü benden daha bilgilisin bu konuda

bu arada avatar sorununu çözdüm ve nihayet adını da görebildim. Benim adımda Özgür memnun oldum tanıştığımıza,

temiz format konusuna gelince; benim bildiğim kadarıyla microsoftan iso olarak windows 7 64 bit indirip dvdye yazdıktan sonra laptopun altındaki şifreyle yapabiliriz gibi geliyor bana sen ne dersin.

bir de bios konusunda demişsin ki yeni sürücüyü yükleyince ekran kartını tanımıyor bana da sanki makine biraz donuk ve yavaş geldi en son bios uodate i yapmak yeterli olur mu yoksa sırayla hepsini yapmak mı lazım.

tanıdığımızdan bir ara laptopu alacam şöyle bir adam etmek için çünkü çocukları çok acele etti direk verdik ellerine ben de o zaman bir sabahlamayla h.sonu bir inceleme çıkartabilirim.

kheldar 3131 senin sorununa gelince makinenin tam modelini bize yazarsan bluetoothun olup olmadığına bakarız ancak launch managere baktığında sadece wireless görüyorsan %99 bluetooth yoktur sende ama dert etme kart okuyucu işini çok daha fazlasıyla görecektir. benim emektar datronumda 4 yıldır bluetooth var ve ben 4 kere bile kullanmadım.
    herkese sevgiler....

Modelim Aspire 5741G herkesinkinde varken benimkinde niye yok. İlginç bir durum

• Bimeksin sitesinde as5741g 434g50mn bulamadım arkadaşlar??
    Bimekste bu pc buldum buna ne dersiniz ayrıyetten 434g50mn neden yok?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/111233/acer-aspire-5741g-i3-330m-lx-ptd02-059-.aspx lınk vermek yasak mı bılmıyorum?
  • quote:

ben sana linkini veriyorum bimeksin sitesinden

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111852/acer-as5741g-i5-430m-lx-td02-118-.aspx

dostum verdıgın sıte acılmadı ama sanırım bımekste 1 700 lerde fıyatı olmalı..

teknolojıxın sıtesınde buldum 1 450 dıyor...yalnız bu ınternet uzerınden alırsamkı fıyatımı normal magazaya gıdersem aynı urunee daha fazla para mı verecem saçma degıl mı?bı ınceler mısınızzz sıze zahmet?

http://www.teknolojix.com/?urun-detay_12935_ACER_5741G_434G50MN_NOTEBOOK_intel_Core_i5_2_26_islemci_4_GB_Ram_500_GB_HDD_15_6___Ekran__1_GB_Geforce_Ekran_Karti__Bluetooth_Windows_7_Home_Premium.html buyrun lınk..

• quote:

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111852/acer-as5741g-i5-430m-lx-td02-118-.aspx

teknolojıxın sıtesınde buldum 1 450 dıyor...yalnız bu ınternet uzerınden alırsamkı fıyatımı normal magazaya gıdersem aynı urunee daha fazla para mı verecem saçma degıl mı?bı ınceler mısınızzz sıze zahmet?

http://www.teknolojix.com/?urun-detay_12935_ACER_5741G_434G50MN_NOTEBOOK_intel_Core_i5_2_26_islemci_4_GB_Ram_500_GB_HDD_15_6___Ekran__1_GB_Geforce_Ekran_Karti__Bluetooth_Windows_7_Home_Premium.html buyrun lınk..

merhaba bekir öncelikle neden ucuz söyleyeyim
    1,internette ürün bazında cesıtlı urunler var ve web marketşing türkiyede yenı gelısen bır sektor kı gormussundur bımeks gecelerı %20 indirm yapıyor urunlerde takip et o üründede ggece 3-5 arası %20 indirim ve taksitle alabilrisin 3 iş günüde kargo elinde
    2.olarak ben gold copmputer dan aldım mersin magazadan 1479 tl canta temızleme kıtı falan fistanda aldım :D 1513 e hepsi açılıs indirmiydi ama benım aldıgım fiyatta da varwww.cimri.com vewww.akakce.com dan hangi dükkanlarda web de kaca satılıyor urun taraması yapabilirsin
    3.ben kesinlikle magaza taraftarıyım urunu dokunmadan almam ıcıme sınmesı gozume hıtap etmesi lazım el doygunlugu yani =)
    4.aynı ürün hiçbir fark yok web de ucuz olması web marketing yenı gelısıyor ayrıca rekabet varr sıteler arası gg hb gibi sitelerden daha ucuza yapmalılar ki müşteir potansiyeli kazansın =)
    5.internette gosterıldıgı gıbı 4 usb hub ve e-sata girişi yok yanlıs yazmıs arkadasın biri
    6.3 usb hub 1 hdmi girişi olacak =)
    7.www.hizlial.comwww.gold.com.tr gold computer ın sitleri burayada bir bak istersne o verdiğin teknolojix adresten hiç alısveriş yapmadımm

• quote:

quote:

valla bence senin girdiğin yerde sorun var ben aynı linke tıkladığımda açılıyor 1465 tl maximum karta 6 taksit fiyatı
    benim sana verdiğim linkle aynı ürün senin yolladığın bimekste internet ya da mağaza fiyat değişmez hatta bazen ürün etiketini değiştirmeyi unutuyorlar üzerinde yazan fiyattan talep ettiğinde alabiliyorsun bulunduğun yerde bimeks varsa direk oraya git

utku gold ile ilgili bir şey söyleyeyim onlar da İstanbul bilişim gibi paralel ithalat yapıyor ve servis kendileri ib den daha sağlam gözüküyorlar şimdilik umarım öyle devam ederler. hatta bugünlerde mağazalarında bir kampanya başlayacak aldığın ürünü 1 yıl içerisinde %20 civarı bir kesinti ile değiştirme hakkı verecekler ki oldukça iddialı bir kampanya bu dikkate alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 1 Eylül 2010; 23:40:51 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.