Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MicroChip34

quote:

Orijinalden alıntı: beko26

Cihaza Windows 10 kuran var mı? Varsa durum nasıl sorunlu/sorunsuz?

hocam ben windows 7 hom piremiyum kullanıyorum tavsiye ederim

Bu model zaten Win 7 Home Premium ile gelmiyor mu? Bu bilgisayara sahip olan biri deneyimlemiştir herhalde önerdiğiniz sistemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu laptop un ekrani lazim 100 liraya ekrani kirim laptop aldim gt540 ekran kartli i5 ikinci el ekran ariyorum 50 tl ye filan varsa pm

• Bu bilgisayara ssd takabiliyor muyuz? Performansta fark yaratıyor mu? Sadece basit oyunlar ve cs go oynanacak bunun dışında genel işlemler yapılacak internette gezinme vs.
  • Bir sorum olacak laptopum i5 işlemcili olandan. 2 gün önce linkini verdiğim bu ( Ram Bilgisi ) Rami aldım. Taktım laptop açılmıyor. Anakartım 8 gb destekliyor ama hangi siteye baktıysam anakart ismini bulamadım acaba mhz mi desteklemiyor ? Bilgisi olan var mı acaba. Laptop sürekli yeniden başlıyor windows logosu gelince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaterStorm -- 15 Şubat 2016; 14:09:49 >
  • Ben kurdum 1" yıldır kullanıyorum ve açıkcası memnunum.. Arada sırada verdiği "kronik" Cortana hatası ve 2-3 dakikalik çözümü dışında uğraştırmıyor.. :)
  • Sa beyler konuyu biraz hortlattım galıba ama ama 5741g anakart lazım uygun fıyatlı ve güvenılır bılgınız bi yer varmı acaba cok onemlı?
  • Bu cihaza Windows 10 yada Windows 8.1 kuran var mı? Varsa memnum mu yorum yapar mısınız?
  • Batarya arıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?

• Cihaz çok verimsizleşmeye başladı eskiden açabildiği oyunları artık açmıyor. SSD Taktım yine biraz idare ediyor hard diskte iyice ölü ram i 6gb yaptım ama çok verimli değil. Oyun konusunda ölü resmen.

Kulaklık girişinde problem var, power tuşunun orası çatlak gövdeden ayrılıyor hız konusunda ne yapılabilir? Satmaya kalksam ne kadar para eder?
  • Arkadaşlar 5741g anakartı arıyorum

• Acer 5741 fan sesi nasıl çok fazla çıkıyor mu. Benim toshiba benim bilgisayarın fanından aynı bu bilgisayar için üretmişler. Almayı düşünüyorum fanını sesi nasıl ki

• arkadaşlar 3gb ram, 320m ekran kartlı i5 emektarı nasıl hızlandırabiliriz. yeni laptopa karar verene kadar idare etsin diyorum. aşırı ısınıyor ve bazen kapanıyor bile. internet sayfalarında dahi donmalar yaşıyorum tabi ki 6-7 yıl olmasının etkisi çoktur ama yinede bu kadar kötü olmamalı. acaba fan temizliği vs yapsam düzelirmi, varmı aynı durumda makineyi hızlandırmayı başaran birileri. ssd takmak gibi masraflara girmek istemiyorum açıkçası, zaten onu bile taksak daha ne kadar tam performans olarak idare edecek ki..
  • Acer 5741 zg cihazım start almıyor yaklaşık iki yıldan fazladır kullanım dışı açayım dedim start almıyor sebep nedir

• Dostum merhaba. Bendede acer aspire 5740 gvar. Ama tam modelini bilmiyorum. Kac gb ye kadar ram destekler frekansi ne olmali. Yardimci olabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: batari1982

Dostum merhaba. Bendede acer aspire 5740 gvar. Ama tam modelini bilmiyorum. Kac gb ye kadar ram destekler frekansi ne olmali. Yardimci olabilirmisin

Merhaba dostum ben acer ı değiştireli 7 sene oluyor Hatırladıgım kadarıyla 8gb ram destekliyordu ram lar ise Önerim bulabilirseniz Kingston DDR3 1066 mhz cl 11 veya cl7 ram

• Kimgston 4gb 1600 mhz den 2 adet taksam sorun olurmu

• 2. elini satan varmı
  • acer 5741 zg laptop cihazıma orijinal adaptor nereden bulabilirim. orijinal markası neydi liteon muydu delta mıydı

• 2 tane sifir alip taktim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beni de ekle.
    Bende de bu makineden var. Yaklaşık 10 yıllık.
    Core i3 330M işlemcili modelinden, 4 GB ramli.

Çoğu zaman masaüstü PC ve akıllı telefonla islerimi hallederim. Laptop'u en fazla ayda birkaç saat kullanıyorum.

Cihaza birtakım upgrade yapma vaktinin geldiğini düşündüm. Yapmayı düşündüğüm upgradeler:

İşlemciyi Core i5-430M modeline yükseltmeyi düşünüyorum. Bu işlemciyi seçmemin nedeni aynı cihazın bu işlemci ile gelen varyantı da var.(arkadaşımda görmüştüm.) Dolayısı bios kaynaklı uyum sorunu olmayacağını düşünüyorum. Uyumlu başka işlemci öneriniz varsa alabilirim. İ3'te urbo boost olmaması sebebiyle i5'e geçmeyi düşünüyorum.

Rami artıracağım. Maddi duruma göre 4+2 ya da 4+4 GB yapmayı düşünüyorum.

Daha sonra 500 GB'lik bir SSD ile upgrade'i tamamlamayı düşünüyorum.

Ram konusunda uyumlu RAM nasıl bulurum bilmiyorum. O konuda yardıma ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 18 Ekim 2020; 10:25:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.