slm arkadaşlar, laptobumu alalı henüz 2 ay olmamışken, bir sorunla karşılaştım. Okulda bataryadan kullanıp batarya tam bittikten sonra şarj edip kullanıyordum. evde de bataryayı çıkarıp direkt elektrikte kullanıyodum. Bu şekilde batarya haftada en az 2 kez tamamen bitip tekarar %100 tam şarj oluyordu. Ama son 2 günden beri %92 de kalıyor. Hattaa bugün baktım %91 diyor. Ne kadar beklersem bekleyeyim bi türlü tam şarj olmuyor. orda kaldı.sorun nerden kaynaklanıyo olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum... Acaba hiç bişey yapmadan direkt garantiye götürsem mi?? şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar yok mu bir fikri olan , şimdi de %89 da kaldı, saatlerdir burda bir milim dahi ilerlemiyor
bende de aynı sorun var dostum ne yaptın servise gönderdinmi??
Trabzon gold'dan almıştım. Trabzon'a döner dönmez hemen gitmeyi düşünüyorum... Şarj sorunu hala devam ediyo şimdi de %85 de kaldı???????
acer marka bir çorap dahi almam daha 5741g yi alığıma yanıyorum. bende battaryayı çıkarıp fişe takmıştım geri takınca bataryayı şaj yüzde 98 de kalmaya başladı.neyse ben bu şekilde 2 ay kullandım ve şarj yüzde 54 e kadar düştü. 2 gün şarjta kalmasına rağmen 54 de takılıp kaldı.servise yolladım 1,5 ayda geldi.fanda ısınıp pc çat kapanıyoodu. yeni bir çin malı batarya takmış yollamışlar(yan sanayi).Fanıda temizleyip yollamışlar.ama fan hala ısınıyor .dahada yollamadım servise .işte kalite toshiba dururken acer gibi çin malı bir pc alırsan işte böyle paranı çatır çatır yerler.seninde gözlerin serviste olur 2 ay kullanırsın bozulur .şuan şarj sorunu yok ama fan çok ısınıyor.bekleme modunda bile çok ısınıyor.dokunduğun zaman elini yakıyor .soğutucu aldım soğutmaya yetişmiyi sürekli ocak gibi yanıyor mübarek.acer almadan önce bir daha düşünün derim.markaya karşı bir kastım yok nefretimde ama yine mağdur olan biz oluyoruzz.tabi kazığı yiğende .kısacaa paramızla kazık yyiyoruz.şuan laptopu masanın üzerinde kullanıyorum laptopu kaldırıp koyduğum yere bakıyorum elimi yakıyor hemde sadece nette geziyorum .oyun felan açınca çat pc kapanıyor.Acer e hayır
1. bilgisayarların %95-98 arasında kalması normaldir bilgisayar kendisi ayarlıyo bunu markaya özel bişi değil 2. bilgisayar bataryayı çıkartılıpta kullanılmaz bilgisayarın zarar görür zaten bataryanın ömrü 2-3 yıl arası değişir illaki bozulcak yani 3. sıcaklık sadece fana bağlı bişi değildir takarken macunlar yenilenmemiştir o sorun olabilir. 4. şuan acer servislerinden iyi bir servis yok yeni servis noktları çok iyi bir hizmet veriyo 5. bende acer kullanıcısıyım hiç bir problemim yok şuan için
batarya programı var ordan seviyesi düşük düzeyde ayarlanmış olabilir bu özellik batarya ömrünü uzatabiliyor o programa bak derim ismini program lislesinden öğrene bilirsin
normal birşey o sorun değil, servise göndermenize gerek yok..
aynı sorun benim arkadaşım da da var acerın sitesinde bir şeyler buldum ama uygulamaya çekiniyorum sizce zararlı olurmu
bios yazan yer de var battery diye kendi yazılımı ama bios başlığı altında olnuca çekiniyorum bios güncelleme mi diye yani normal programı veya driveri olsa hemen yüklerim de tam olarak bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme