Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
118.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan4045

quote:

Orijinalden alıntı: 111-lima

quote:

Arkadaşlar paylaşımlar süper çok sağolun...ama benim bir sorum olacak...ben bu modelin i 5 lisini kullanıyorum...fakat bluetooth u nasıl kullanılıyor bilmiyorum. bu konuda yardımcı olur musunuz? adaptörü nerde, bluetooth u nasıl açabilirm?

FN ve F3 tuşuna basarsan masaustune bır menu gelır ordan bluetoot u acabılırsın

ya o dediğin tuşlara basınca sadece wireless işareti görünüyo bluetooth yok yani...

İmlecinde On - Off seçeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ketum

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar paylaşımlar süper çok sağolun...ama benim bir sorum olacak...ben bu modelin i 5 lisini kullanıyorum...fakat bluetooth u nasıl kullanılıyor bilmiyorum. bu konuda yardımcı olur musunuz? adaptörü nerde, bluetooth u nasıl açabilirm?

ya o dediğin tuşlara basınca sadece wireless işareti görünüyo bluetooth yok yani...

eyv saol da on off yok sadece wireless görünüyor onda dabi kere basınca wireless resminin önüne engel işareti geliyoikincci kez basınca wireless açılıyo yani bluetoothla ilgili hiç bir ibare mevcut değl

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eyv saol da on off yok sadece wireless görünüyor onda dabi kere basınca wireless resminin önüne engel işareti geliyoikincci kez basınca wireless açılıyo yani bluetoothla ilgili hiç bir ibare mevcut değl

Hocam altlı üstlü wireles ve bluetooth yazısı olacak. Üstteki wireless on'da alttaki Bluetooth ise muhakkak OFF'tadır. Sizin yapmanız gereken Bluetooth'un bulunduğu sütundaki ON'a taklamanız.

• demekkı pc de bluetooth yok
  • ya benim pc her yerde kasıyo arkadaş nası iş anlamadım internet explorerda olsun winrardan dosya çıkartırken olsun deli gibi kasıyor onu bırak geç açılıyor açılırken kasıyor 8 çekirdek işlemci 4 gb ram boşunamı war bu makinada kullandığım antivürüs yada extra program falanda yok. böyle bi bilgasayarın basit işlemlerde kasıyoer olması garip değilmi ?
  • Merhaba arkadaşlar, elimde 5740G var i5 işlemcili, 4 gb ram'li, sonradan değiştirdim wd black 7200 rpm li bunu bin liraya satıp
    bu 5745 G'yi iki bin liraya almak mantıklımı ?
    Oyun oynamıyorum, daha çok grafik tasarım ile uğraşıyorum. Photoshop'dur, Coreldir, quark'tır vs.
    sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed90

ya benim pc her yerde kasıyo arkadaş nası iş anlamadım internet explorerda olsun winrardan dosya çıkartırken olsun deli gibi kasıyor onu bırak geç açılıyor açılırken kasıyor 8 çekirdek işlemci 4 gb ram boşunamı war bu makinada kullandığım antivürüs yada extra program falanda yok. böyle bi bilgasayarın basit işlemlerde kasıyoer olması garip değilmi ?

kimse birşey söylemeyecek mi arkadaşlar..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam altlı üstlü wireles ve bluetooth yazısı olacak. Üstteki wireless on'da alttaki Bluetooth ise muhakkak OFF'tadır. Sizin yapmanız gereken Bluetooth'un bulunduğu sütundaki ON'a taklamanız.

aga yok ya valla yok

• @creed90

Hocam notebook'unuza virüs bulaşmış olabilir. Kaspersky,Nod32 vb. kendini kanıtlamış anti-virüs programlarıyla deneme sürümü ile bi taratmanızı öneririm. Bu arada notebook'unuzda yüklü oyun varsa şarj aleti takmadan (pilde kullanırken) oyun oynamayı dener misiniz? Kasma olacak mı?

@kaan4045

Msn adresinizi özel mesaj olarak atarsanız müsait olduğunuz vakit notebook'unuza uzaktan temas ile sorununuzu çözmeye yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icanfootball2016 -- 15 Ocak 2011; 0:54:14 >
  • quote:

@creed90

Hocam notebook'unuza virüs bulaşmış olabilir. Kaspersky,Nod32 vb. kendini kanıtlamış anti-virüs programlarıyla deneme sürümü ile bi taratmanızı öneririm. Bu arada notebook'unuzda yüklü oyun varsa şarj aleti takmadan (pilde kullanırken) oyun oynamayı dener misiniz? Kasma olacak mı?

@kaan4045

Msn adresinizi özel mesaj olarak atarsanız müsait olduğunuz vakit notebook'unuza uzaktan temas ile sorununuzu çözmeye yardımcı olabilirim.

pm göndermeyi yapamadım tel falan istedi de tam olarak bluetooth sorunu nerden kaynaklanıyor olabilir sıfır aldığımdan beir açmadım bluetoothunu yaklaşık 6-7 ay oldu alalı
  • Merhaba arkadaşlar. birşey sormak istiyorum

Rami 4 gb dan 8 gb a çıkarmak çok farkettirir mi ve acer yetkili servisine mi yaptırmak lazım. garantisi devam ediyor. ücreti hakkında fikri olan varmı?

teşekkürler
  • Merhaba Arkadaşlar bu ürünü 3 Ocakta Bimeks'ten 1762tl'ye aldım. süper ürün ses yok sıcaklık çok iyi. ses sistemide güzeldolby home theater çok güzel gerçekten.
  • quote:

@creed90

@kaan4045

biraz önce yalnızca pilde yüksek performansta denedim kesinlikle bir kasma olmuyor. bu normalde kasma sorunu da firefoxtan kaynaklanıyor diye düşünüyorum virüs olacağını sanmıyorum. şimdi gün içinde bir iki sefer donma yaşıyorum neden anlayamadım ama programlar arasına çakışmadan kaynaklanabilir mi acaba??

• sonunda bende aldım aspire 5745G interneti yeni baglattıgım için sımdı yazıyorum :)
  • Acer AS5745G-746G64 bu seride bluetooth 3.0 var

http://www.webdenal.com/acer-aspire-5745g-7744g50mnks-core-i7-740qm-4gb-50_281217.html

http://www.ultra-laptops.com/comparisons/acer_aspire_5745g-434g50mi_vs_acer_aspire_5942g-724g64bi

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36647_ACER_Aspire_5745G-746G64__Core_i7-740QM__6GB__640GB__GT330M__15_6inc__Win7_Premium_64_Bit.html

bunlara bakın var mı yok mu bulamayan arkadaşlar için konuşuyorum birde şöyle bir ihtimal daha var arkadaşım 3 ay önce acer aspire aldı i3 olanından onda da var yazıyordu ama koymayı unutmuşlar.....

• Bugün itibariyle Bende Acer Aspire 5745G almış bulunuyorum.Şuan bu laptoptan yazıyorum ,Mersin Vatan Computerdan %25 İndirim ile 1.850 Tl ye aldım.Belki bilmek istiyenler olur diye yazıyım dedim.İlk kez bir laptop sahibi oldum almadan önce çok araştırdım.Vatandaki elemanda çok yardımcı oldu bayağı övdü aleti bende Tamam dedim bu olsun alıyorum.Yanında 1.5 TB WD nin HDD sinide aldım o da indirimdeydi 140 Tl .

Şuan herşey iyi makineden memnunum bi sorun yok.Kulübe merhaba demek istedim sadece

Bu arada Wireless 2 çubuk çekiyor odamdayım şuan , Modem oturma odasında ve modemın tam karşısı benim odama kadar uzanan boş koridor.bana biraz az çekiyor gibi geldi ama internette bi yavaşlık söz konusu değil sadece 2 çubuk gösteriyor Neyse lafı uzatmıyım Cihazı almak isteyen kafasında soru işareti olanlar varsa yardımcı olurum kullanıcı yorumlarım ile.

Ekleme : İmza paylaşabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 26 Ocak 2011; 23:21:04 >

• beyler ben şimdi laptopa format atcaktım klasik bildiğimiz yolla windows 7 dvd si bulamadım sonra recovery yapiyim dedim format gibi olması için fabrika ayarlarına dön kısmını mı seçmem lazım bir de recovery i dvd ye yazdırın önemli gibi bişey çıkıyo bende şimdi yazdırıyorum 3 dvd den oluşuyo bu nedir kısaca anlatabilecek olan var mı ?
    bir de son sorum windows un kendi disk yönetiminden hdd yi ikiye ayırcam resim müziklerimi diğer bölüme atıcam fabrika ayarlarına dön kısmını tıklarsam sadece windows un kurulu olduğı hdd mi gider ?
  • Arkadaşlar bana recovery dvd si uploadlıyabilecek olan var mı? rec yapmadan format attım ama ilk win7 daha güzeldi.Yardımınıza çok ihtiyacım var :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

Merhaba arkadaşlar. birşey sormak istiyorum

Rami 4 gb dan 8 gb a çıkarmak çok farkettirir mi ve acer yetkili servisine mi yaptırmak lazım. garantisi devam ediyor. ücreti hakkında fikri olan varmı?

teşekkürler

Hocam belli bir mevlâ ödeyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat maliyeti hakkında hiç bir fikrim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bugün itibariyle Bende Acer Aspire 5745G almış bulunuyorum.Şuan bu laptoptan yazıyorum ,Mersin Vatan Computerdan %25 İndirim ile 1.850 Tl ye aldım.Belki bilmek istiyenler olur diye yazıyım dedim.İlk kez bir laptop sahibi oldum almadan önce çok araştırdım.Vatandaki elemanda çok yardımcı oldu bayağı övdü aleti bende Tamam dedim bu olsun alıyorum.Yanında 1.5 TB WD nin HDD sinide aldım o da indirimdeydi 140 Tl .

Şuan herşey iyi makineden memnunum bi sorun yok.Kulübe merhaba demek istedim sadece

Bu arada Wireless 2 çubuk çekiyor odamdayım şuan , Modem oturma odasında ve modemın tam karşısı benim odama kadar uzanan boş koridor.bana biraz az çekiyor gibi geldi ama internette bi yavaşlık söz konusu değil sadece 2 çubuk gösteriyor Neyse lafı uzatmıyım Cihazı almak isteyen kafasında soru işareti olanlar varsa yardımcı olurum kullanıcı yorumlarım ile.

Ekleme : İmza paylaşabilir misiniz

Hocam öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim Neredeyse kulüp hiç aktif değil. Benimle irtibata geçebilir misiniz? Kulübü aktifleştirmek için plân ve program yaparız. Bu arada hem cihazı hemde harici HDD'yi çok iyi fiyata almışsın. Bende makineyi Vatan'dan aldım ve yanında Lagitech Lapdesk N700 aldım. Soğutucu - Haporlör - Yastık bir arada. Çubuk sorununa gelince bilgisayardan kaynaklanacağını sanmam. Bence modeminizle alakalı olabilir. Yanlış anlamayınız hocam amacım kötülemek değil. Bu arada mesajımın ilk satırlarında da dediğim gibi benimle irtibata geçerseniz sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: emre_1213

Arkadaşlar bana recovery dvd si uploadlıyabilecek olan var mı? rec yapmadan format attım ama ilk win7 daha güzeldi.Yardımınıza çok ihtiyacım var :S

Hocam makineyi ilk aldığım zaman yapmış olduğum Recovery DVD'lerim durmakta. Nasıl uplayacağımı bilmiyorum. Bir çözüm yolu gösterirseniz size yardımcı olmaya çalışabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_1213

Arkadaşlar bana recovery dvd si uploadlıyabilecek olan var mı? rec yapmadan format attım ama ilk win7 daha güzeldi.Yardımınıza çok ihtiyacım var :S

yaklaşık 11 gb recovery o da upload yapılamaz kolay kolay
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.