Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
118.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,bende 5745g kullanıcısıyım.2 aydan uzun bir süredir kullanıyorum.sorularınız olursa yardım etmeye çalışırım.
    recovery dvd'si alan arkadaşlar,adres versek bir müsait olduğunuzda kopyalayıp karşı ödemeli gönderme şansınız olur mu?benimde recovery dvd'lerine ihtiyacım var.

ayrıca merak eden arkadaşlar için,şimdiye kadar battlefield bad company 2,pes 10-11,nba2k11 gibi bi çok oyunu en üst grafik ayarlarında oynadım.genel olarak ısınma problemi yok ama 4-5 saat aralıksız oyun oynayacak olursanız battlefield'da,nba'de hafif hafif kasma yapıyor.cihaz hafif ve çok ince.hatta belkide piyasada bu özelliklerdeki laptop'lar arasında en incesi.benim hiçbir şikayetim yok,hatta beklediğimden çok daha memnunum diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketum

quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

Merhaba arkadaşlar. birşey sormak istiyorum

Rami 4 gb dan 8 gb a çıkarmak çok farkettirir mi ve acer yetkili servisine mi yaptırmak lazım. garantisi devam ediyor. ücreti hakkında fikri olan varmı?

teşekkürler

Hocam belli bir mevlâ ödeyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat maliyeti hakkında hiç bir fikrim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bugün itibariyle Bende Acer Aspire 5745G almış bulunuyorum.Şuan bu laptoptan yazıyorum ,Mersin Vatan Computerdan %25 İndirim ile 1.850 Tl ye aldım.Belki bilmek istiyenler olur diye yazıyım dedim.İlk kez bir laptop sahibi oldum almadan önce çok araştırdım.Vatandaki elemanda çok yardımcı oldu bayağı övdü aleti bende Tamam dedim bu olsun alıyorum.Yanında 1.5 TB WD nin HDD sinide aldım o da indirimdeydi 140 Tl .

Şuan herşey iyi makineden memnunum bi sorun yok.Kulübe merhaba demek istedim sadece

Bu arada Wireless 2 çubuk çekiyor odamdayım şuan , Modem oturma odasında ve modemın tam karşısı benim odama kadar uzanan boş koridor.bana biraz az çekiyor gibi geldi ama internette bi yavaşlık söz konusu değil sadece 2 çubuk gösteriyor Neyse lafı uzatmıyım Cihazı almak isteyen kafasında soru işareti olanlar varsa yardımcı olurum kullanıcı yorumlarım ile.

Ekleme : İmza paylaşabilir misiniz

Hocam öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim Neredeyse kulüp hiç aktif değil. Benimle irtibata geçebilir misiniz? Kulübü aktifleştirmek için plân ve program yaparız. Bu arada hem cihazı hemde harici HDD'yi çok iyi fiyata almışsın. Bende makineyi Vatan'dan aldım ve yanında Lagitech Lapdesk N700 aldım. Soğutucu - Haporlör - Yastık bir arada. Çubuk sorununa gelince bilgisayardan kaynaklanacağını sanmam. Bence modeminizle alakalı olabilir. Yanlış anlamayınız hocam amacım kötülemek değil. Bu arada mesajımın ilk satırlarında da dediğim gibi benimle irtibata geçerseniz sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: emre_1213

Arkadaşlar bana recovery dvd si uploadlıyabilecek olan var mı? rec yapmadan format attım ama ilk win7 daha güzeldi.Yardımınıza çok ihtiyacım var :S

Hocam makineyi ilk aldığım zaman yapmış olduğum Recovery DVD'lerim durmakta. Nasıl uplayacağımı bilmiyorum. Bir çözüm yolu gösterirseniz size yardımcı olmaya çalışabilirim.

Hocam utorrent programı üzerinden upload edebilrseniz çok makbule geçer.Rec yaptığınız sistem win7 home premium değil mi?

• Ben de Acer 5745G kullanıcısıyım. Bilgisayarımdan çok memnunum, oyunların tamamını extra çözünürlükte oynayabiliyorum. Ancak interneti kablolu kullanıyorum ve internet kablosunu takıp internete girmeye başladığım zaman RAM kullanımı %25-30 iken %80-100'e, CPU kullanımı da %0-3 iken %10-20'ye fırlıyor nedeni nedir bulamadım acaba yardımcı olabilir
    misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremmaniak

Ben de Acer 5745G kullanıcısıyım. Bilgisayarımdan çok memnunum, oyunların tamamını extra çözünürlükte oynayabiliyorum. Ancak interneti kablolu kullanıyorum ve internet kablosunu takıp internete girmeye başladığım zaman RAM kullanımı %25-30 iken %80-100'e, CPU kullanımı da %0-3 iken %10-20'ye fırlıyor nedeni nedir bulamadım acaba yardımcı olabilir
    misiniz?

Ben şimdiye kadar hiç kablo takmadım , Wifi ile kullanıyorum. Ama sorunun ilginç geldi Görev Yöneticisinden baktığında Cpu Ram yiyen işlemin gözüküyor olması lazım oraya baktın mı ?
  • merhaba ben de dün aldım laptopu
    oyun yükleme fırsatım olmadı ancak bir kaç şey gözüme çarptı. mesela 500gb yazan harddisk 452gb olarak gözüküyor. harddisklerde yazılan boyutlar byte/gb dönüşümleri yüzünden tamamiyle doğru sonuç vermez biliyorum ama bu kadar da fark olur mu anlamış değilim. sizde de aynı mı?
    bir de bilgisayarın güç kablosu takılıyken açılış ekranı (şifre sorulan yer) gelme süresi 40 50sn civarı bişiy. bu makul bir süre mi?

son olarak bilgisayarın sorunsuz çalışıp çalışmadığını anlamam için yapabileceğim testler var mı? varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
  • ---arkadaşlar birine acer tavsiye ederken 2 kere değil 5 kere düşünün hatta etmeyin bişey olmaz.

---acer ve ısnma bu iki kelime acerin uzmnlık alanıdır :).
    ----şimdi çıkıpta her modeli böyle değil diyen çıkar onlar benim muhatabım değil. zaten bu yazdıklarımı dikkatli ve sabırlı bir şekilde sonuna kadar okuyan öyle demez.

---ben olaya objektif ve dedillerimle yaklaşıyorum. acer için konuşuyorsanız bazen az bişey ısınıyor gibi bişey duyarsanız bunca insanın(aşagıya link verecem) tecrübesine dayanarak bir daha düşünün derim.

---Bakın burada :http://forum.donanimhaber.com/m_36086572/mpage_37/key_/tm.htm acer almakla mağdur olmuş onlarca kişi var. Ayrıca bu mağduriyete satış sonraki rezil hizmette eklenmiş.

---Umarım yaşanılmaz ama olurda memnuniyete halel verecek bir durum olur acer müşteri hizmetleri, teknik servisle vs. muhatap olmak zorunda kalınılırsa _acer mahkemelik olmuş biri olarak söylüyorum_ tavsiyelerinize dikkat ediniz.

---Dikkat buyurun burada (http://forum.donanimhaber.com/m_35667924/mpage_5/key_/tm.htm ) "Acer 5739G-964G32MN(T9600-GT240M-DDR3 4GB)Detaylı inceleme-pil-Sorun çözümleri-SSS" başlıklı konuyu açıp bilgisayar incelemesinde ilk başta "alacak arkadaşlara hayırlı olsun gerçekten muhteşem bir alet." paylaşımı yapan kişi sonrasında burada sayfanın en altında arnold arkadaşımız
    (http://forum.donanimhaber.com/m_36086572/mpage_34/key_/tm.htm )
    "Başlarda bende memnundum laptoptan,ancak ısınma sorunu olduğu bariz. Herneyapıyorsanız destekçinizim.1-2 haftaya bende para iadesini nasıl alabiliriz onu araştıracam.Avukatlara filan sorucam.Çünkü garanti belgesinde belirtildiği üzre üründen yararlanamama sürekli hale geldi.."
    yazmak mecburiyetinde kaldı. aman dikkat.

---ayrıca burada da benim mahkeme sonucum var :http://forum.donanimhaber.com/m_36086572/mpage_37/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 2 Şubat 2011; 15:55:12 >

• Isınma sorunu diye birşey yok bu modelde.Kendi adıma konuşuyorum saatlerce Black Ops , Bad company 2 , Fifa 11 oynadım , O yetmedi 720p film izledim 1.30 saat boyunca , Klavyede öyle aman aman bir ısınma veya sıcaklıktan dolayı Pc nin kasması diye birşey olmadı...Ben memnunum alacaklara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: keremmaniak

Ben de Acer 5745G kullanıcısıyım. Bilgisayarımdan çok memnunum, oyunların tamamını extra çözünürlükte oynayabiliyorum. Ancak interneti kablolu kullanıyorum ve internet kablosunu takıp internete girmeye başladığım zaman RAM kullanımı %25-30 iken %80-100'e, CPU kullanımı da %0-3 iken %10-20'ye fırlıyor nedeni nedir bulamadım acaba yardımcı olabilir
    misiniz?

Ben şimdiye kadar hiç kablo takmadım , Wifi ile kullanıyorum. Ama sorunun ilginç geldi Görev Yöneticisinden baktığında Cpu Ram yiyen işlemin gözüküyor olması lazım oraya baktın mı ?

Evet baktım hemde defalarca ama sorunun neden kaynaklandığını bulamadım. Gösterilen belleklere baktım ancak o kadar kullanmıyor.
    NOT: Sorunun kaynağını buldum. Görev Yöneticisinden Performans tabını açtım. Orada Kaynak İzleyici diye bir program var. Orada İşlem bölümünde görülmeyen "wmpnetwk.exe" diye bir program var. Tam olarak şu:
    Windows Media Player Network Sharing Service. Tam 2 GB RAM ımı tuttuğunu gördüm. Servislerden O hizmeti devre dışı bıraktım. Bilgisayarı yeniden başlattım ve bilgisayar yeniden doğmuşa döndü resmen Hepinize yardımı için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremmaniak -- 2 Şubat 2011; 21:49:23 >

• Herkese Merhabalar.
    Uzun zamandır masaüstü bilgisayar kullanıyordum ve laptop almak istediğim zaman Ankarada baya bir mekan gezdim.Bu fiyat aralığında bulabildiğim en kaliteli laptop Vatan bilgisayarda şu aralar kredi kartı 6 taksitle 1800 liraya gelen Acer AS5745di ben de satın aldım hemen atlayıp.Bununla beraber Asus'un Bimekste teşhirde olan bir AsusN53 serisi bilgisayarı idi (Teknosa fiyatı 2400 tl-Bimeks fiyatı 1800tl idi)

Isınma problemi bana çok koyabilecek bir problem olduğu için (Güncel oyunları çok uzun süre maksimum grafikte oynamak değil de düşük grafikli bir oyunu sabaha kadar açık bırakmak yüzünden)
    Altına iyi bir soğutucu almak yeterli olur mu?

Bir de müşteri hizmetleri ve teknik servis rezalet dediler ben de hafiften demoralize oldum.Çok büyük sorunlar yaşar mıyım?

Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarkınS

Herkese Merhabalar.
    Uzun zamandır masaüstü bilgisayar kullanıyordum ve laptop almak istediğim zaman Ankarada baya bir mekan gezdim.Bu fiyat aralığında bulabildiğim en kaliteli laptop Vatan bilgisayarda şu aralar kredi kartı 6 taksitle 1800 liraya gelen Acer AS5745di ben de satın aldım hemen atlayıp.Bununla beraber Asus'un Bimekste teşhirde olan bir AsusN53 serisi bilgisayarı idi (Teknosa fiyatı 2400 tl-Bimeks fiyatı 1800tl idi)

Isınma problemi bana çok koyabilecek bir problem olduğu için (Güncel oyunları çok uzun süre maksimum grafikte oynamak değil de düşük grafikli bir oyunu sabaha kadar açık bırakmak yüzünden)
    Altına iyi bir soğutucu almak yeterli olur mu?

Bir de müşteri hizmetleri ve teknik servis rezalet dediler ben de hafiften demoralize oldum.Çok büyük sorunlar yaşar mıyım?

Teşekkür ediyorum.

evet kardeşim eger servislik bi durum olursa yaşarsın zaten sordugun sorunun cevabını 4 ileti yukarıda daha önceden vermiştim orayı okumadın mı hiç, ya da okudun da hiç mi aklında bişey oluşmadı.

• quote:

evet kardeşim eger servislik bi durum olursa yaşarsın zaten sordugun sorunun cevabını 4 ileti yukarıda daha önceden vermiştim orayı okumadın mı hiç, ya da okudun da hiç mi aklında bişey oluşmadı.
    quote:

Gayet okudum, linklerede girdim hepsini tek tek gördüm.Herkese mi böyle davranıyorlar hakikaten?
    Ve eğer kesinlikle haklıysanız adam neye güvenerek mahkeme kazanma %30 diyor?
    Sonuçta bu tip bir durumda mahkeme kaybedeceklerini bile bile?
    Bana bu biraz mantıksız geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarkınS

quote:

quote:

Gayet okudum, linklerede girdim hepsini tek tek gördüm.Herkese mi böyle davranıyorlar hakikaten?
    Ve eğer kesinlikle haklıysanız adam neye güvenerek mahkeme kazanma %30 diyor?
    Sonuçta bu tip bir durumda mahkeme kaybedeceklerini bile bile?
    Bana bu biraz mantıksız geldi.

caydırmak için diyor diycem sana o da mantıksız gelir. doğru dürüst dava açan yokta ondan öyle diyor. neyse siz acer alın acer kulanın yoksa beni başka türlü anlamazsınız. ama o paylaşımların ve bilgilendirmelerin hepsi değerli şeyler, kaç kişinin magdur oldugunu biliyor musunuz buyrun bir de burdaki sayıya bakınhttp://www.facebook.com/group.php?gid=148585588507400
    acer muamelesi ortadan bilenler biliyor bilmeyenler acı tecrübelerle öğreniyor ya da duyuyor. her bilgisayarına kötü kaka demem elbet. mükemmel bilgisayar da yapabilir ama zihniyetleri bana uymuyor, ben inşallah olmaz ama servislik bi durumunuz olursa hele hele ısınma kapanma vs olursa sizi neler bekliyo konusunda bilgi amaçlı yazıyorum. öyle mesnetsiz de sallamıyorum. yarın senin de başına böyle bi konudan sıkıntı gelsin sana da seve seve yardım ederim işte burdaki arkadaşlar da şahit olsun avukatını bedavadan ayarlarım. ama o girdigin linkleri inceledigini düşünmüyorum muhtemelen son yazılanlara bakmışsındır. o yüzden mantıksız falan diye konuşman hiç hoş olmamış.

• Yok Üstadım ben firma'nın yaptığı olaya mantıksız diyorum yanlış anladın.Sen iyi diyorsun istatistik olarak da gösteriyorsun bunlar harika.
    Ama öyle bir lanse ediyorsun ki sanki bütün bilgisayarları berbatmış gibi hissediyor insan.Korkuyor adeta yani :)
  • ben açık açık diyorum ki 2 kuruş fazla olsun acer olmasın diyorum, ve ben acerin övülmesine gıcık oluyom. yani şu bilinmeli tamam performans/fiyat olarak belki başı çekenlerden olabilir ama alacak ya da alan kişinin servis ve muamelelerinin ne derecede oldugunu bilmesini bunu göze alarak acer alacağını bilmesini isterim. yoksa acer almış olanlara dileğim şudur inşallah arıza vermeden kullanırsınız hevesiniz kaçmadan.
  • Bayağı bir okuyup araştırma yaptım.Şu an vatandan iptal ettirdim siparişi.
    Asus alacağım 100 lira daha fazla verip bimeksten.
  • şimdiden hayırlı olsun
  • arkadaslar bend bu bilgisayarı alalı 1 hfta oldu bence ürün fiyatına endexle gayet mantıklı ayrıca oyun oynarım yada bilgisayarı kasacagına inandıgınız programlar kulanırım diyorsanız ben altına sogutucu aldım 35 lira sıcaklık nedir bilmiyorum masallh.
    Ancak pcla ilk günümde nete girmemde problem vardı bulundugumuz yerden arkadasımın toshisi full cekerken ben de 2 çubuk olması beni endişelendirdi suan dada nete baglı oldugu halde düşmeler oluyo bunun nedenini bileniniz varsa yardımıcı olabilir misinz???????????????????
  • bu makınanın sol üstte cdrom u açmak ıçın tuş war ya onun yadında bıtane daha tuş war onun ayarlarını nasıl yapcaz değiştirmek istiyorum ??
  • ya benim makina neti full çekmesine ragmen baglanmada sorun cıkıyo ag baglantılarında sıkıntı yok sizce neden ?
  • arkadaslar benm makineyle nette gezerken yukardaki göstergler %15 civarında sizde de oyle mi??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.