Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
118.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn en çok % 20 ye çıktııgnı gordum cal of duty 7 oynarken falan % 12 oluyo snınkı baybi anormal
  • Benim gibi bu laptopu alan arkadaşlara bir sorum var. Çok ısınma olup olmadığı ile ilgili. Cod Black Ops'da son seviye grafikle oynarken, klavyede (özellikle sol kısmında) yakıcı derecede bir sıcaklık hissediyorum. Everest programından baktığımda ise cpu +80, gpu +70 derece gözüküyor. Sizde de aynı şey var mı yoksa hatalı üretimden kaynaklanan bir durum mu? Pes 2011'i son ayarlarda oynadığımda ise cpu +70, gpu +60 oluyor. Bu konuda ben bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaay.33

Benim gibi bu laptopu alan arkadaşlara bir sorum var. Çok ısınma olup olmadığı ile ilgili. Cod Black Ops'da son seviye grafikle oynarken, klavyede (özellikle sol kısmında) yakıcı derecede bir sıcaklık hissediyorum. Everest programından baktığımda ise cpu +80, gpu +70 derece gözüküyor. Sizde de aynı şey var mı yoksa hatalı üretimden kaynaklanan bir durum mu? Pes 2011'i son ayarlarda oynadığımda ise cpu +70, gpu +60 oluyor. Bu konuda ben bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

yaklaşık 3 aydır kullanıyorm. ilk başlarda bahsettiğin oyunları oynarken gram ısınma yapmıyordu. Lakin bi süre sonra tırrrrrrr diye fan çıkışı tarafında kulağı dayayınca duyulan bi ses peydahlandı. Dediğin seviyelerde aynı ısınma problemi bende de başladı. Aldığım yere götürdüğümde servise yollayalım en az 10 gün dediler bende işlerim dolayısıyla veremedim. Ama size tavsiyem servise yollamanız. Çünkü orjinalinde bu seviye ısınma yapmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimaruf

ekran kartımı güncellemeye çalışıyom fakat güncellenmiyor orjinal sitesinde napmamız lazım.

ben son güncellemeyi indirdim kurdum bi sorun yok. Temiz kurulun olayı var onu seçip deneyin isterseniz tamamen kaldırıp kuruyor kendiliğinden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk88 -- 10 Şubat 2011; 0:20:57 >
  • Şubatın 1'inde Vatan'dan almıştım. Bir çok program oyun vs. yükledim. Yanlış bilmiyorsam ilk 15 yada 30 gün cihazda çıkacak problemlerde onlarla muhattap oluyoruz. Gidip sorunu söylesem birebir değişim yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaay.33

Şubatın 1'inde Vatan'dan almıştım. Bir çok program oyun vs. yükledim. Yanlış bilmiyorsam ilk 15 yada 30 gün cihazda çıkacak problemlerde onlarla muhattap oluyoruz. Gidip sorunu söylesem birebir değişim yaparlar mı?

bu konuda pek bir tecrübem yok ama bu normal diyip geçiştirmeleri olası diye düşünüyorm. Ama siz götürün yine de denemekten zarar çıkmaz. Referans gösterin arkadaşımda var aynısı böyle bi sorun yok vs. diye.. Program oyun yüklemeniz sorun olcagını sanmıyorm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimaruf

temiz kurulum nerde

bir hızlı kurulum var birde gelişmiş kurulum olması lazım. 2. sini seçip işleme devam edin görüceksinz..
  • Ben de aranıza katıldım i5 460 M işlemcili GT 330 m ekran kartlı
  • ACER AS5745G CORE İ7-740QM 1.73GHZ-4GB-500GB-DVDRW-15.6''-2048MB GT420M-CAM-BT-W7PRE

arkadaşlar bende bu kulübün üyesiyim artık. yukardaki özelliklerdeki bilgisayarı adlım vatandan..

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5745g-7744g50mnks-as5745g-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6-2048mb-gt420m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48231

ancak özel bir durum oluştu bende.. bu bilgisayarı internetten 1.499 TL ye aldım.. çünkü bir hafta önce filan internete özel fiyat filan varken yani yaklaşık 16.. küsüratlı bir fiyatı varken sepete atmıştım bilgisayarı.. bugün bi baktım 1499 tl yazıyor.. birazda araştırdım ve aldım.. bimeksde teşhir fiyatı şuan 2.254 tl. vatan internette ise 1.851 TL.
    durum böyle arkadaşlar.. 1499 tl fiyatını görünce hiç düşünmeden direk aldım bilgisayarı.. ısınma problemi filan varmış ama o kadar oyun oynamaya filan düşkün deilim..
    program filanda kullanacağım..

durum bu arkadaşlar.. bu fiyata almış olduğum fiyatı hem ısınma problemi var hemde vatan hemde acer marka diye geri vermelimiyim sizce :)

• Biz de aranıza katıldık . Kardeşime aldık karne hediyesi

i5 460 m işlemci , Nvidia GT 420 m 2048 mb ekran kartı . 3 gb ram . HD LED Ekran

Ekran kartı düşük geldi yav ama . Sizce gt 420 m yi , Ati Radeon HD 4650 ile karşılaştırsak hangisi alır ?

Ram'i de 3x2 den 6gb a çıkarıcam yeterli gelmezse .

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Biz de aranıza katıldık . Kardeşime aldık karne hediyesi

i5 460 m işlemci , Nvidia GT 420 m 2048 mb ekran kartı . 3 gb ram . HD LED Ekran

Ekran kartı düşük geldi yav ama . Sizce gt 420 m yi , Ati Radeon HD 4650 ile karşılaştırsak hangisi alır ?

Ram'i de 3x2 den 6gb a çıkarıcam yeterli gelmezse .

yok yahu iyidir GT 420.Orta sınıf bir ekran kartı sonuçta parasına göre

• slm kardeş evet ekran kartı çok ısınıyor beni de 5745g var
  • Merhaba arkadaşlar 5745g bende kulanıyorum bır konuda yardımınızı isiyeceğim ben bilgisayarıma win 7 32 bit kurdum her türlü draverini tamamladım fakat ekran kartını bulamadım ındırdıklerımıde kurmuyor 32 bit ekran kartını kuran warsa bana yardımcı olursa sevınırım lutfen bir ricadır 32 bit işletime uyumlu programlar kulanıyorum kendım web tasarımcısıyım... erkanwar06@gmail.com mesajınızı bekliyor olacagım
  • evt arkadaslar.bende aldm.vatandan 1.800e aldm.25 şubat tarihine kadar indirim var.indirimsiz fiyat 2.250.bilginize... :) birde değerlendirme 5,8 gözüküyor bnde :)
  • arkadaşlar 5745g bende kulanıyorum bır konuda yardımınızı isiyeceğim ben bilgisayarıma win 7 32 bit kurdum her türlü draverini tamamladım fakat ekran kartını bulamadım ındırdıklerımıde kurmuyor 32 bit ekran kartını kuran warsa bana yardımcı olursa sevınırım lutfen bir ricadır 32 bit işletime uyumlu programlar kulanıyorum kendım web tasarımcısıyım... erkanwar06@gmail.com mesajınızı bekliyor olacagım verseniz ya bir cevap lufen :D:D
  • meraba.. ben 5745 g aldım ama açtığımda bilgisayarımda Sadece C sürücüsü vardı D yok. 452 gb lık bölüm c sürücünde gözükyo hem de 500 gb de değil bu sorun nden kaynaklanıyor olabilir ?
  • Arkadaslar farkındaysanız laptopun sağ alt köşesinin ( i7,win7,nvida stickerlerinin bulunduğu yer) altındaki ayak yere temas etmiyor.Sorun değil.Galiba ayağın biraz daha dışarıda olması gerekiyor.Fazla girmiş içeri.Kontrol ederseniz sevinirim...
  • meraba.. ben 5745 g aldım ama açtığımda bilgisayarımda Sadece C sürücüsü vardı D yok. 452 gb lık bölüm c sürücünde gözükyo hem de 500 gb de değil bu sorun nden kaynaklanıyor olabilir ? ve ben bu D sürücüsolayını nasıl çözerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopat06

meraba.. ben 5745 g aldım ama açtığımda bilgisayarımda Sadece C sürücüsü vardı D yok. 452 gb lık bölüm c sürücünde gözükyo hem de 500 gb de değil bu sorun nden kaynaklanıyor olabilir ? ve ben bu D sürücüsolayını nasıl çözerim

Merhaba.O 40-50 gb bildiğim kadarıyla recovery.Yani bilgisayarın orijinal yazılımları ve sürücüleri.Bizde de aynısı var.Recovery yazlılım ve sürücüleri formatlamak,güncelleştirme için kullanılır.Merak etme bir sorun yok laptopta.
  • şimdi beyler öncelikle forumda yeniyim selamun aleyküm diye gireyim ben bu aleti geçtiğimiz ramazan ayının ortasında aldım çok memnunum ısınma konusunda oluyo tabi şikayetlerim ama soğutucum felan yok inşallah yakında edineceğim şimdi bilgisayarda bugün bi kaç problem olmaya başladı öncelikle dvd-rom y çıkaran tuşun yanında ekran kartı değiştirme tuşu varya nvidia'dan intel'e geçiriyor işte o tuş işe yaramıyor bozulduğunu sanmıyorum sorun sistemde ondan sonra mouseda multi-gesture özelliği çalışmıyor (iki parmağınızı birbirine yaklaştırdığınızda ekran küçülüyor uzaklaştırdığınızda büyüyor) bu çalışmıyor artık gene mouseda sayfayı aşağıya çeken kısmı çalışmıyor saydğım problemler bu şekilde harddiskimde doldu artık format gerekli bu problemleri inşallah formatla çözebilirim bana verilen recovery 3 adet dvd var elimde bununla format atabileceğimi sanmıştım ama bi kaç yerde okuduğuma göre format değil sistem sıfırlama yani fabrika ayarlarına döndürme varmış bu işlem dvdlerlemi yapılacak nasıl yapılacağını bilmiyorum birde format işlevini görecekmi yani sistem ayarlarım sıfırlanacakmı harddiskim tamamen boşalacakmı, harddiski 2 ye bölmüştüm c nin yanında bi tane f ayırdım ve oyunlarımı içine attım oda gidecekmi ? lütfen yardım edin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.