Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
118.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hoparlörlerde sağ-sol dengesi yaptığımda sağ hoparlörden daha az ses geliyor.(Çok fark yok.Takıntı yaptım Farkedemeyebilirsiniz.Dikkatle kontrol edin.)

Kontrol edip cevaplarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...
  • sarj olasılıgı nedir acaba ?
  • s.a arkadaşlar bende daha bu gün aldım... oyunları hıght sewiyesinde oynarken biracık bi ısınma oluyor oda normaldir ( o kadarda olsun ) herkeze tawsiye edebilirim .
    dip not: ayrıca vatanda %25 indirimle 1.850 tl civarına indi ... almayı düşünenler tiyo...
  • arkadaşlar 11 gün önce timelinex 4820TG 5463G32 modelini satın aldım. hoparlörleri aynı bu cihazla bugün 11. günü cihazın hoparlörlerinden cızırtı ve çıtırtı karışımı sesler gelmeye başladı. sürekli ses değil müzüğün içinde çalan bazı sesler cızırtılı çıkıyor yani her daim cızırtı değil 3-4 saniyede bir cızırtı gibi füşünün. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ne yapabilirim sizce ses kartıyla alakalı olabilirmi 11 günde hopalör mü bozulur? yardımcı olursanız sevinirim acil cevap lazım iade bile yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

arkadaşlar 11 gün önce timelinex 4820TG 5463G32 modelini satın aldım. hoparlörleri aynı bu cihazla bugün 11. günü cihazın hoparlörlerinden cızırtı ve çıtırtı karışımı sesler gelmeye başladı. sürekli ses değil müzüğün içinde çalan bazı sesler cızırtılı çıkıyor yani her daim cızırtı değil 3-4 saniyede bir cızırtı gibi füşünün. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ne yapabilirim sizce ses kartıyla alakalı olabilirmi 11 günde hopalör mü bozulur? yardımcı olursanız sevinirim acil cevap lazım iade bile yapabilirim

bende böyle bir durum gerçekleşmedi. iade ya da değişim yapmanızı tavsiye ederim.
  • mrb,
    5745g var.
    6 cell li-on battery yazıyor klavyenin altında sağ tarafta
    ama 1,5 saatten sonra pil bitiyor

Samsung NC10 var evde .
    6 cell battery
    en az 5 saat gidiyor..

herkesin durumu aynıysa neden aldık 6 cell li makinayı??
  • Benim Laptopunda şarjı Yüksek Performansta iken 1.5 taş çatlasın 2 saatten fazla gitmiyor.Pek dışarda kullanmıyorum sürekli fişte takılı ,benim için sorun değil ama başkaları için bu durum sıkıntı yaratabilir çünkü bu şarj süresi pek uzun sayılmaz.

Bende şunu belirtmek istiyorum , Laptopu açıyorum 10 dk sonra fan sanki 1 saat oyun oynamışımda laptopu canla başla soğutmaya çalışıyor gibi çalışıyor.Sizdede durm aynı mı yoksa bana mı özel anlamadım.
  • Bende bu modelin kullanıcısıyım 4 ram slotu olduğunu bu forumu okurken dikkatimi çekti daha önceden merak etmemiştim :) 2 tane daha 4gb lık ram takarak 12gb ram yapmayı düşünüyorumda kendim taksam garanti dışı kalma olayı olurmu ? Bilgisi olan biri cevaplayabilirse sevinirim ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanates -- 31 Mart 2011; 11:24:23 >
  • ACER 5745G - AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m / 4gb ram LAPTOBUMU SATIYORUM!!!

Laptobumu satmamdaki tek sebep sürekli masaüstünde kullanıyor olmam ve bu yüzden masaüstü pc toplamaya karar vermemdir. Ürün kesinlikle ilk aldığım gündeki gibidir. Şöyleki aldığım gün pilini şarj edip koydum kenara daha takmadım bile. hiçbir çiziği kırığı bulunmamaktadır. Kutu içeriği eksiksizdir ve yanında soğutucu da hediye ediyorum.
    ÖZELLİKLERİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BU FİYATA ALINABİLECEK EN İYİ 2.EL 5745G' DİR.

http://forum.donanimhaber.com/m_47918584/tm.htm
  • Arkadaşlar bende bu ürünü kullanıyorum.Ama webcam de bi sorun var bazen görüyor bazen görmüyor kamerayı.Ayrıca kameranın bi programı yok veya var ama ben bulamıyorum.Yardımcı olabilir misiniz
  • Benim laptopun fanından acayip ses geliyor.Ama bu direk laptopu açıyorum soğuk birşekilde fan direk çalışıyor uçak motoru gibi,ve aşırı ses yapıyor.Laptopum 2 aylık tozlanma,darbe filan hiçbişey yok.Ben İzmir çeşmedeyim,laptopu Mersin Vatan Computerdan aldım.Bunu İzmirde nereye götürebilirim garanti kapsamında bakılcak şekilde ? Yardımcı olan olursa sevinirim.
  • kameranın görüp görmediği durumlar için bişey soleyemem ama bende bulamamıstım ilk seferlerde baslattan arattır CrystalEye diye bulucaksın ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: KaZuYa

Arkadaşlar bende bu ürünü kullanıyorum.Ama webcam de bi sorun var bazen görüyor bazen görmüyor kamerayı.Ayrıca kameranın bi programı yok veya var ama ben bulamıyorum.Yardımcı olabilir misiniz
  • Bluetooth kendi kendine çalışmaz oldu.Hatta silinmiş.Tekrar Acerin sitesinden driverini kurdum ama tıklıyorum hiçbişey olmuyor.
  • Konu ölmüş arkadaş
  • selamlar herkese..
    vatan'ın %25 indiriminden yararlanıp bugün i5'li versiyonunu aldım bende..

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5745g-486g64mnks-as5745g-core-i5-480m-2.66ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt420-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53811

fiyatına göre f/p olarak oldukça iyi bir alet, alarak iyi bir iş yaptığımı düşünüyorum :)
    yalnız eve gelip bilgisayarı açtığımda beni kıllandıran bi durum oldu;
    alet çok sessiz gerçekten ama hdd'den (tahminen) mekanik bir klik sesi geliyor arada..normal çalışma sesinden biraz daha mekanik olduğu ve düzenli olarak (kafasına göre 7-30 sn arasında değişen sürelerle) yaptığı için acaba hdd'de bi sorun mu var diye düşündüm..

bu aletten veya diğer serilerden biri elinde olan varsa hdd'den bu tarz bir ses geliyor mu kontrol edebilir mi?

• MERHABA AKDAŞLAR. BENDE 2 GÜN ÖNCE AS574 ALDIM.FAKAT BANA BİLGİSAYAR BU ÖZELLİKLERE GÖRE YAVAŞ GELDİ. BİLGİSAYARIN AÇILMASI VE İNTERNETE GİRMESİ YAVAŞ. BİLGİSAYARA DA DAHA OYUN FİLAN YÜKLEMEDİM.OYUN PERFORMANSININ BİLMİYORUM.ACABA BU NORMAL Mİ?GÜNCELLEŞTİRME FİLAN YAPMAM MI GEREKİYOR.
    BİR DE YEDEKLEMEYİ KUR DİYE İLETİ VAR YEDEKLEMEYİ NASIL KURARIM YARDM EDEBİLR MİSİNİZ?
  • arkadaşlar bende alalı 2 3 gün oldu cod 4 pes10 falan oynadım memnun kaldım laptoptan ısınmasıda normal düzeyde ama şunu anlayamadım.cod 4 ü full ayarlarda 1366 768 çözünürlükte 30 fps ve üstünde oynayabiliyorum ama knight online gibi bsait bi oyunda ne yaptıysam fps 15i geçmedi hemde boş alanda oynayanlar bilir moradona girdiğim zaman fps 8 9 oluyor.neden bu kadar uçurum fark war anlamış değilim.driverimi güncelleştirmem gerek ?
  • Öncelikle merhaba.TAbi ki laptop alacak herkes gibi bende derin bir düşünceye girdim acaba hangisini alacağım diye.BEni bütçem maximum 1700 tl olur.Acer hakkında bu kadar da şey dönüyor ortada.Ben bazı laptoplar seçtim sizce bubların arasından bir tercih yapsam nasıl olur.Sizin tercihleriniz nelerdir.LAptopumu oyun için kullanacağım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-k52jt-sx152v-intel-core-i5-480m-266ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760494&categoryId=98#linkTaksitIndirim

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-as4830tg-2414g50-intel-core-i5-2410m-23ghz-4gb-500gb-14-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760569&categoryId=98#linkTaksitIndirim

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-as5745g-746g64-intel-core-i7-740m-293ghz-6gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760430&categoryId=98#linkTaksitIndirim ÖZELLİKLE BUNUN hakkında ne düşünüyorsunuz.Şimdiden teşekkür ederim.

• Acer aspire 5745G kullanıcıları bilgisayarım-özellikler-derecelendirme hdd ve işlemci kaç veriyor sylermisinzz
  • Arkadaslar gt420m in 2gb lıgını kullananlar söyleyebilirmi acaba bu crysis2 badcompany2 gibi oyunlarda high da nasıl performans alıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.