Ben hiç memnun değilim. Mount&Blade: Warband gibi 64 MB ekran kartı isteyen bir oyunu çalıştıramıyorsa bu bilgisayarda tık yok demektir.
Arkadaslar bende yeni aldım bu bilgisayarı ve cok memnunum :)
arkadaslar ben 5745g i7 aldım 1 ay önce çok memnundum ama bugün fanfdan hafiften tırrrr die se gelmeye basladı ve fan hızlandıkça daha da artmaya basladı ses ses çok rahatsız edici değil ama kulağını yaklaştırınca belli oluyor bu sorunu nasıl cözebilirim yardım edebilecek varsa lütfen bi şeyler yazsın tesekkürler
Bilgisayarının çalışmadığı durumda fan çıkış kısmından içeri biraz sert hava akımı verebilirsin (ör: deodorant sprey büyüklüğünde basınçlı hava spreyleri satılıyor onlardan alabilirsin veya soğuk hava veren fön olabilir yada elektirik süpürgenizin hava veren ters fonksiyonu varsa ondanda faydalanabilirsin!eger fön gibi geniş uçlu bir araç kullanırsan agız kısmını daraltıcı ekleriyle daraltmanı tavsiye ederim).Fakat hava akımı çok sert olmamalı,fana zarar verebilir! Kesinlikle içini açmanı tavsiye etmem! Bu işlemle sorununu çözemezsen vakit kaybetmeden servise versen iyi olur !...Verebileceğim tek tavsiye budur arkadaşım...!
Çok ısınmasından dolayı bilgisayarımı yarın servise vereceğim. Touch pad'in ve kalvyenin sol tarafı yanıyor..
Arkadaşlar bende 5745g i7 aldım bir ay önce,bu zamana kadar sorunum olmadı ama dun yeni bi 5+1 aldım philips spa7650,sonra bunu bilgisayara takmak için baktım 3 giriş var ama bilsisayarda yok sonra sordum yeni bilgisayarlarda olmuyormuş sanırım artık bu 3 giriş ve ara kablosu aldım bitane ve tek çıkışa indirip tum hoparlörlerden ses alabildim ancak bekledigimden çok dusuk ses geliyor,180 watt bide hoparlör ama son seste bile rahatsız edecek düzeye gelmiyor,sonra eski bi bilgsayarım var ona taktım ama ondan çok çok daha iyi ses çıktı.. 5745g den nasıl istedigim sesi alabilirm bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim???
Sorumu sormadan önce bilmeyen arkadaşlar için ufak bir açıklama yapıyım,belki faydası olabilir...
CD okuyucumuzu çıkartmak için bastığımız butonun yanında "P" tanımlı bir buton daha var.Bu butonun özelliği kısa yol tuşu olmasıdır.Yani herhangi bir programı mesela "wordpad" i bu tuşa komutluyoruz ve ne zaman "P" tuşuna basarsak wordpad'i açmış oluyoruz...Eğer bu tuşa ilk defa basıyorsanız program seçmeniz için önüznüze pencere açılıyor ve bu pencreden istediğimiz programımızı seçiyoruz!
Sorum ise şu ; bu tuşa komutlu bir programım var ama ben bu programı değiştirmek istiyorum,ama nasıl yapılcağını bilmiyorum!Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.... Nerdeyse 2 saatimi harcadım ama bir türlü bulamadım!
Ozan cd çıkartma tuşunun yanındaki tuş dediğin gibi nVidia dan İntelin görüntü kartına geçiş yapmaz...İstersen ayrıca o tuşa dediğin gibi bir komut verebilirsin...Ama o tuşun asıl görevi bilgisayarda bulunan herhangi bir programı bas çalıştır komutu verebilmendir....Yani korkma doğru anladıysam seni tuşun bozuk değil...Diğer sorularına gelince hiç bir fikrim yok...Eger formatladıktan sonra dediklerin hala çalışmıyorsa servise götürmekten başka çaren yok!
arkdaslar cvp yazmıcakmsnz?
Arkadaşlar çok önemli bişe sorcam lütfen yardımcı olurmusunuz? Ben ACER ASPIRE 5745 notebooku servise gönderdim yeni geldi.4 gb DDR3 olan ram sistemde 2 gb gösteriyo.Rica etsem Denetim Masası>>Sistem ve Güvenlik>>Sistem>>RAM miktarını ve işlemci hızını görüntüle kısmına girip "Yüklü bellek(RAM)" de yazanı sölermisiniz.bende şuanda 2 gb gösteriyo.LÜtfen arkadaşlar eğer benim içindeki parçayı çalmışlarsa ona göre acer servisini tüketici haklarına şikayet edicem.Cvplarınızı bekliyorum tşk ederim...
4 gb yazıyor
tşk ederim fcacici sende dediğim yerdenmi baktın ram için?başka yerden laptobun ne kadar rami olduğunu görebilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
arkadaşım siteyi neden yazdın anlamadım ben pc den başka yerden ram'a bakılıomu diye sormuştum
burda sahip olduğum RAM miktarı hangisi, kaç oluyo ben bilmiyorum sölermisiniz rica etsem?
Arkadaşım doğru anladıysam bilgisayarındaki ram hacmini öğrenmek istiyorsun!Bunun için cpu-z programını indir ve kur!Bilgisayarının sistemini kısaca herşeyini A dan Z ye gösteriyor sana!
prerus kardeş senin sorduğun soru yani P tuşunun ayarını bende bugün buldum Başlar/Tüm Programlar/Launch Menager olması lazım. Kolay Gelsin.
Eyvallah kardeşim çok sağol!! )) tam tuşu kullanmaktan vazgeçmiştim! İmdadıma yetiştin!
O tuşu bi ayarladım bende sonra dedim bunu tekrar nasıl değiştircem.. Başladım kurcalamaya ama girmediğim yer kalmadı artık dedim son çare şurayada bakayım :) orada çıktı ben de ümitsizliğe kapıldım dedim neyse boşver kullanmamdiye içimden geçiriyodum. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana
tşk ederim prerus cvp için o programdan ve denetim masası sistem ram miktarı dışında pc den başka bi yerden ögrenemezsin diyosun o zaman.