Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
118.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünle, yine Acer olan tek farkı ekran kartının Ati 5650HD olan bir bilgisayar arasında kaldım ne önerirsiniz ?
  • Arkadaşlar gerçekten bu iş çok karışık. Kimisi makineyi savunur, her oyunda high ayarlarda çok iyi FPS alıyor der kimisi 64MB'lik oyunda ve diğer oyunlarda bile kastığını söyler, kimisinin bluetoothu yoktur , kimisinin webcam programı, kimisi ısnır, zaten ekran kartı konusu baştan belirsiz 5650 ve 400 serisi tartışması, kimsi pili az gittiğini söyler, kimisi 5 saat gidiyor der, kimisi donuyor, kapanıyor der, kimisi format atamaz. Kimisinin RAM'inin serviste hacılandığnı iddia eder , ki işletim sisteminden kaynaklıdır servis 32 bit yüklemiştir. Aynı model ürünün kimisinin iyi, kimisinin kötü çıkması başlı başına bir sorun zaten tüm teknoloji ürünleri için bu geçerli. Anlıyacağınız kafam çok karıştı. Konuyu açan ve ürün hakkında bilgi sahibi olan pacmannia adlı arkadaşım ocağına düştük lütfen bize yardım et. Bu konuya bakana kadar Bilgisayar hakkında izlenimlerim iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 22 Eylül 2011; 22:46:19 >

• Evet bu makineden bende de var ve gayet memnunum. Crysis2 oyununu full ayarlarda gayet rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Çok aşırı bi ısınma problemi yok. Olması gerektiği gibi. Ancak benim pil çok az gidiyor bunun benle mi alakası var yoksa tüm piller mi böyle?
  • Az derken ne kadar? Mesela ışık seviyesini düşük-orta derece aralığında tuttuğum zaman 4-5 saat, orta-yüksek aralığında tuttuğumda ise 3-4 saat gidiyor.... (tabi ayarlarında cd sürücünün belli bir zaman sonra kapanıp kapanmamasına,ekran kartının yüksek performansa geçmemesine dikkat etmelisin.)
  • Valla belirli bi süre tutmadım ama yaklaşık 40 dakika gibi bir süre. Orta-yüksek ışık seviyesinde.
  • Arkadaşlar mikrofon kalitesi düşük sanki sizde şikayetcimisiniz ?
  • 10 aydir i7li makinemi kullaniyorum, memnunum.
  • merhaba arkaadaşlar

birşey sormak istiyorum. bende 5745G var ve 4 GB ram yüklü. Rami nasıl arttırabilirim, acerın teknik servisi aracılığıyla mı yaptırayım ve kaç GB a kadar destekler? bi fikri olan??
  • konu ölmüş heralde
  • acer 5745G marka laptop var windows 7 home preıum 64 bit yüklü format atmak istiyorum acer e uyumlu bi windows 7 home indirebilcegim bi link ata bilirmisiniz

birde bios da dvd rom 1 sürücü yapamadım yardımcı olurmusnuz
  • merhaba arkadaşlar bende acer 5745g 486g64mnks modeli var winsows 7 home basic yüklü benim pc i5 -480m 2.66 ghz NVİDIA GEforce GT 420M ekran kartı,6 gb raam 640 gb harddisk ve 2 gb PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI VAR.vatandan almıştım.fakat biraaz kurcalarken benim bu pc ne internette ne de acer in kendi resmi sitesinde şuan yok.ve 2 gb PAYLAŞIMSIZ DEDİKLERİ EKRAN KARTININDA SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜNYÜRUM SİSTEM BİLGİSİDEN BAKTIM VE BUNU GÖRDÜM SİZCE NORMAL Mİ?

TOPLAN KULLANILABİLİR GRAFİK BELLEĞİ :1760 MB
    AYRILMIŞ VİDEO BELLEĞİ:128 MB
    SİSTEM VİDEO BELLEĞİ:0 MB
    PAYLAŞILAN SİSTEM BELLEĞİ:1632 MB
    SİZCE BUNLAR NORMAL Mİ?
  • @cwbadboy

normal değil. sistem video belleğinde 2048 civarı bir rakam yazması gerek idir. oyunlarda sorun yaşıyor musun? en baştan beri mi böyleydi? ekran kartı sürücüsünü silip en baştan tekrar yükleyip bak bakalım değişiklik olacak mı? hatta bios güncellemeni bile öneririm :)
  • prototype oyununu oynarken biraz kasıo zzaten şüpheleniodum 2 gb ekrankartlık verimi alamıodum.baştan ber böle ayarlaı karışştıtıken gördüm bunlarıda.bedne 2 tane ekran kartı sürücüsü gösterio bir intel birde nvida erhalde orda bi çakışmaamı oluo acaba
  • arkadaşlar bir sorunum var!

laptop 'ı sarja takıyorum ekranda hafif bir kararma oluyor.çıkartıyorum bir anda görüntü netleşiyor.
    daha önceden böyle birşey olmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

arkadaşlar bir sorunum var!

laptop 'ı sarja takıyorum ekranda hafif bir kararma oluyor.çıkartıyorum bir anda görüntü netleşiyor.

çözdüm .

sağ alt köşedeki sarj göstergesine çift tıkladım güç tasarrufu modunu seçtim düzeldi. yine de teşekkürler.
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir sorunum var!

çözdüm .

sağ alt köşedeki sarj göstergesine çift tıkladım güç tasarrufu modunu seçtim düzeldi. yine de teşekkürler.

Güç tasarrufu modunda bilgisayardan tam verim alamazsınız. Yüksek performansı seçip ekran parlaklığı, ekran kapandığında ne olması gerektiği gibi ayarları ayarlayarak kullanırsanız daha hızlı olur. (Pille kullanırken yüksek performansa sarjı daha çabuk bitirir.)

• Merhaba.
    Benim sorunum şöyle.Nvidia driver 280.26 ile hiçbir sıkıntı olmadan bilgisayarımı kullanıyorum.Ama yeni sürümler çıktıgından beri kullanamadım.285.62 nvidia driverını yüklediğimde bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve ekran yok.Windows açılıyor fakat ekran gelmiyor.Sonra güvenli kipte güncel driverı silip tekrar bi önceki nvidia driveri yüklemek durumunda kalıyorum.
    Anladıgım kadarıyla ekran kartıyla bu yeni sürücülerdeki bi özelliğin çakışması söz konusu ama ne? Mesela 3d vision tarzı bişeyi silip denedim,sonra pshyx silip denedim ama hep aynı sonuç.
    Bu arada ürünüm i7-740qm işlemcili olandan GT 420M 2gb var üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgul

Merhaba.
    Benim sorunum şöyle.Nvidia driver 280.26 ile hiçbir sıkıntı olmadan bilgisayarımı kullanıyorum.Ama yeni sürümler çıktıgından beri kullanamadım.285.62 nvidia driverını yüklediğimde bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve ekran yok.Windows açılıyor fakat ekran gelmiyor.Sonra güvenli kipte güncel driverı silip tekrar bi önceki nvidia driveri yüklemek durumunda kalıyorum.
    Anladıgım kadarıyla ekran kartıyla bu yeni sürücülerdeki bi özelliğin çakışması söz konusu ama ne? Mesela 3d vision tarzı bişeyi silip denedim,sonra pshyx silip denedim ama hep aynı sonuç.
    Bu arada ürünüm i7-740qm işlemcili olandan GT 420M 2gb var üzerinde

Az önce ekran kartının 285,62 güncellemesini indirip kurdum herhangi bir şekilde sorun yaşamadım. İndirdiğiniz dosya hatalı inmiş olabilir yeniden indirip kurmayı denediniz mi ?

• denedim hatta hergün indirip hergün yüklüyorum. beta olan bir sürüm var onu da yükledim hatta 285.79 beta :/
  • Bu laptopta hangi oyunlari oynuyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.