Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
118.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni konu açarak kullanıcıların daha iyi bilgi almasını sağlayacağım.
  • Merhaba,
    İncelemelerde göremedim.E-sata çıkışı var mı?
  • Bugün Vatan Bilgisayar'da indirimi görünce siparişi verdim bakalım. Kullanmaya başlayınca detaylı yorumlarım.
  • Arkadaşlar bende dün aldım. İ5, 6gb'lik modelden. Birkaç aklıma takılan soru var;

1: bu işletim sistemi diski vermiyorlar mı yanında? Bide bunun yanında basic verdiler, ben premium yada ultimate kurabilir miyim?
    2: Bide nasıl bi aptallıksa, bluetooth yok makinede. Bu nasıl açıklanabilir?
  • Hocam ben zaten makineyi daha önce araştırdım. Oraya gittim dedim "bunda neden bluetooth yok." Evet orası biraz saçmalık olmuş falan dedi. Bide bunun aero performans'ı neden 4.4. Diğerleri oranları 6'nın üzerinde. Burası garibimi çekti. Sorun çıkartır mı ileride, ultimate yada home premium'da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 10 Haziran 2011; 15:54:11 >
  • arkadaşlar dün acer aspire5745g i5li modeli aldım.çok güzel bi laptop.baya oyun oynuyorum.turbo boost yapmayı bulamadım.intelin chip setini indirdim.sonra turbo boostu indirdim.şimdi ne yapmalıyım
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshoppertr -- 12 Haziran 2011; 7:58:20 >
  • Arkadaşlar merhabalar bende i5 as 5745 G alalı 13 gun oldu ancak aldıgımdan beri malesef wirelessin anteni cok kötü , modemin yanında ancak full cekiyo diger yerlerde 1 veya 2 bunun sebebi nedir herkeste aynımıdır ? 2 . olarak tuşlarda bi anormallik var malesef cok hızlı yazdıgınızda tuşlarda bi kopukluk oluyor ve bazen işlemiyor bu sebeplerden ötürü yarın gidip degiştiricegim . Ayrıca oyun icin mükemmel bir makina bu arızalar aldıklarınızda yoksa gönül rahatlgıyla kullanabilirsiniz
  • Arkadaşlar bende bu modelin i3 lüsü var ama ben ekran kartı sorunu yaşıyorum.Laptopta 2 ekran kartı var geforce gt 420m 1gb ve intel hd.Ama pc hep inteli kullanıyor ve gt420m i kullanamıyorum.Bir çözümü varsa lütfen biri söylesin.
  • Yok hocam, otomatik olarak programlara göre değiştiriyor zaten.

Arkadaşlar bende de fan sesi sorunu başladı. Makineyi açıyorum, 5dk geçmeden sanki 1-2 saattir açıkmış gibi ses geliyor. Bide derinden bir vınlama sesi. Film izliyorum ben genellikle, resmen beynimi deliyor arkadaşlar. Napabilirim acaba? Garantiye götürsem mi? Yoksa bu ekran kartı ayarlarıyla ilgili birşey olabilir mi? Gt420'de değilde onboard'da çalışması için.
  • slm arkadaşlar bende sözü gecen bu bilgisayarı yaklaşık 10gun once aldım bilgisayarımda hic bi sorun yok gayet iiydi ama surekli evdeki buyuk ekran lcd ye baglıyorum dün nette dondu ve hic bi şekilde duzelmedi bende pilini cıkarttım geri taktım calısmaya devam etti sonra bugun sabah yine aynı şey oldu yine pilini cıkarttım taktım devam etti kullandıktan sonra kapattım akşam eve gelip acmayı denedigimde bu sefer hic acılmadı windows7 ekranında bekledi sonra kapatmaya basılı tutup kapadım actım bu sefer windowsun mavi ekranında bekledi sonra guvenli modda calıstırıp duzgunce kapayıp actım biraz calıstıktan sonra yine donma hatası verdi bi kac saat kapalı kaldıktan sonra şimdi kullanıyorum bu neyden kaynaklanıyo acaba kusura bakmayın fazla anlamıyorum ama bu siteyede bilgisayarımın ne sorunu oldugunu bulmaya calısırken rastladım cok yardımcı bi forum oldugunu gordum ve şuan uye oldum bunu sormak icin yardımcı olursanız cok sevinirim ii gunler ...
  • Arkadaşlar 5745in i5 işlemclisini aldım.yaklaşık 2 ay oluyo ama net olmaığı için danışamadım.kullanım olarak memnunum tek sorunum video görünütülerinin çok kötü olması.256mb ekran kartlı eski bilgisayarımda bile daha rahat film izliyoyum.görüntü daha iyi. fakat bu laptopun 2 gb paylaşmsz nvidia 420m ekran kartı hd lcd çok daha üstün olmasına rağmen görünütü kötü ve basamaklı.sanki cep telefonundan film izliyosun. ayarlarını mı yapamadım yksa laptop sorunlu mu anlayamadım.oysa oyunlar çok iyi görüntüye sahip. video görüntüsü sorunuma yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • bende de 5745g var, oyun oynarken çok ısındığı doğru, 80-90 lara kadar çıkıyor. ama oyunu kapattığım anda ekran kartı direk soğuyor :)
  • gençler bişey kesin bişey söyleyin kafam çok karıştı.
  • arkadaşlar bluetooth var, "Fn+F3" e bastığınızda (veya wireless işareti) launch manager çıkar orda var bluetooth.
  • Bluetooth bende de çıkmadı. (AS5745G-484G32Mnks ) Sanırım benim gibi acelesi olup fazla araştırmadan dükkandan ürünü alıp çıkacak kişiler için yapılmış bir notebook. Numerik klavye ve HDMI çıkışı olunca bluetooth var mı diye sormak aklıma gelmedi teknosada. Koskoca aletin içine BT koymayarak neyden tasarruf etmişler, ne düşünmüşler çok tebrik ediyorum Acer'i
  • Mrb arkadaşlar bende i7 740QM işlemcili 4gb laptop var.Benim pc alalı 7 ay oldu kullanmadım dogru düzgün başka şehire gittim evde bıraktım 7 ay sonra gelip açtığımda ses özelliği bozuldu birden.Pc den hiçbir şekilde ses gelmemeye başladı servise gönderdim anakart arızalıymış değiştiler.Şimdide normalde ses gelio pcden ama Call of Duty'e girince ses çıkmıyo hiç.Neden olabilir sizce donanımsalmıdır yoksa başka bişeyden mi kaynaklanıyor?Yardımcı olabilirseniz sevinirim tşkler...
  • Arkadaşlar bilgisayarı 2 gün önce teknosa'dan aldım. Alır almaz ilk yaptığım şey ekran kartı driverlarını güncellemek oldu. Daha sonra DriverScanner adlı programdan eksik olan driverları taradım ve hepsini kurdum. Daha sonra bilgisayara GTA IV yükledim, oyun o kadar kastı ki çıkmam 5 dakikamı aldı. Daha sonra Mount&Blade: Warband kurdum ve o oyunda bile acayip kasma oldu. Düşük ayarlarda zar zor oynayabiliyorum. Ki M&B: Warband çok iyi bir sistem istemeyen oyun. Daha sonra Counter Strike:Source yükledim. Oyunda kasılma yoktu. Tam düzgün çalışan bir oyun buldum diye sevinirken o oyunda da smoke greande lerin içinde fpsnin 20'lere kadar düştüğüne şahit oldum. Bunun sebebi nedir, biri bana açıklasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykans90

Arkadaşlar bilgisayarı 2 gün önce teknosa'dan aldım. Alır almaz ilk yaptığım şey ekran kartı driverlarını güncellemek oldu. Daha sonra DriverScanner adlı programdan eksik olan driverları taradım ve hepsini kurdum. Daha sonra bilgisayara GTA IV yükledim, oyun o kadar kastı ki çıkmam 5 dakikamı aldı. Daha sonra Mount&Blade: Warband kurdum ve o oyunda bile acayip kasma oldu. Düşük ayarlarda zar zor oynayabiliyorum. Ki M&B: Warband çok iyi bir sistem istemeyen oyun. Daha sonra Counter Strike:Source yükledim. Oyunda kasılma yoktu. Tam düzgün çalışan bir oyun buldum diye sevinirken o oyunda da smoke greande lerin içinde fpsnin 20'lere kadar düştüğüne şahit oldum. Bunun sebebi nedir, biri bana açıklasın lütfen.

GTA IV'un cozumu cok kolay. msconfig'den bir islem yapilacak. PC basinda oldugumda izlemen gereken adinlari belirtirim.

• Kesinlıkle katılıyorum...Bu fiata böyle bir oyun makinası bulupta ufak tefek zevkleri göz ardı etmek lazım( ses kalitesi gibi )zaten evde kulladığım zaman kendi ses sistemimi takıp dinliyorum müziğimi.
    Arkadaşlar bende bir acer aspire 7745g kullanıcısıyım ve çok memnunum! Teknolojik bir eşya alırken biraz şansa ihtiyacınız var...Çünkü günümüzde işçiliğin ucuz olduğu ülkelerde yapılıyor herşey ve doğal olarakta aynı iki mal kesinlikle birbirini tumuyor,her üretilen 10 maldan 3-4 ü problemli aslında....Kısaca işiniz şansa bağlı,birde satıcı arkadaşın dürüstlüğüne....
    Kesinlikle tavsiye ederim,eğer amacınız laptopda oyun oynamaksa!
    Ha yok hem ses sistemi iyi olacak,hiçbir şekilde ısınma olmayacak, yok sistem puanı düşük olmayacak gibi şeyler diyecekseniz,gidin adam gibi monster alın....Bu bilgisayarlara bakmayın bile!
    Umarım merak yardımcı olabilmişimdir....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.