Şimdi Ara

Acer Aspire 5750G Temel Sistem Aygıtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçenlerde canım sıkıldı ve sniper elite v2'yi oynayasım tuttu. neyse oyunu kurdum, sıkıntısız bir kurulumun ardından sıra geldi oynamaya.. exe dosyasına çift tıklıyorum ekran açılıyor rebellion'ı görüyorum, sonra intro klibi geleceği sırada ben klavye'den herhangi bir komut girmediğim halde alta indirip tekrar oyuna dönüyor, tabi ekran bi masaüstü bide siyah oluyor bu sırada. sonra intro'nun sesleri kesiliyor, exe dosyası kendisini kapatıyor. bazen hiç kapatmıyor. neyse görev yöneticisinden baktım, *32 bit olarak oynatıyor. şuan windows 7 64x ultimate işletim sistemi kullanıyorum. sıkıntı oyunun bu şekilde çalışması mı ki? diye düşündüm, uyumluluk sorununu gidermek adına XPSP2 ile çalıştırmayı denedim, yine aynı halt. daha sonra aygıt yöneticisine girmemle, olayın rengi değişti. temel sistem aygıtı diye 2 tane dosya var, bu elemanlara tıklayınca sorunlu gözüküyorlar, oyunu kurmadan önce yoktu, daha doğrusu 1-2 ay önce işletim sistemini yeniden kurdum. bütün driver'ları hallettim, böyle sıkıntılar yoktu. şimdi ne oldu da böyle oldu? ve yardım edebilecek birileri var mı?

• o zaman oyun senin bilgisayara başka dosyalarda eklemiş ccleaner ile güzelce bir temizlik yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

o zaman oyun senin bilgisayara başka dosyalarda eklemiş ccleaner ile güzelce bir temizlik yap

Sıkıntı ekran kartının eksik kurulan driver dosyaları (VGA'nın dosyaları) ve Oyunun bozuk dosyalarıymış. Üst üste gelince kombo yapmışlar. Sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narrator.

quote:

o zaman oyun senin bilgisayara başka dosyalarda eklemiş ccleaner ile güzelce bir temizlik yap

Sıkıntı ekran kartının eksik kurulan driver dosyaları (VGA'nın dosyaları) ve Oyunun bozuk dosyalarıymış. Üst üste gelince kombo yapmışlar. Sorun çözüldü

dosyalar demiştim ya :)
  • quote:

quote:

quote:

down' link sağlamdı :) onun için takılmamıştım ama arada çıkıyor işte.. sağolsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

down' link sağlamdı :) onun için takılmamıştım ama arada çıkıyor işte.. sağolsun.

:)) önemli olan sorunu çözmüşsün ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.