Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
5
Favori
91.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sorunu sanırım buldum. Nvidia optimus muhabbetinden sanırım. Nvidia işlemcisini kullanacak oyunları seçiyorum fakat yine de oyunları açtığımda GPU etkinliğinde gözükmüyolar. Sanırım sorun bu, oyunlar onboard işlemciyle açılıyor. Bu olay nasıl düzelticez yardım edin lütfen kafayı yiycem zira :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülücüğe.odaklan -- 22 Ekim 2012; 19:06:14 >
  • Beyler ultimate 64 bit yükleyemeye kadar verdim.
    http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
    Driverlaarı indireceğim ama sorun şurada..TouchPad ve Wireless LAN da 2-3 seçenek var.Bunlardan hangisi kurulacak..Ayrıca İntel için tek bir yazılımın kurulması yeterli değil mi.İntelin ekran kartı için ayrı,işlemcisi için ayrı ayrı mı kurmak gerekir.Onun dışında oradaki tüm driverları kurmak zorunda mıyız.18 tane ayrı ayrı download linki var..
  • Aygıt yöneticisinde lan aygıtının ve t.pad aygıtlarının modeline bakarak kurabilirsin. İntel için bişey kurmana sanırım gerek kalmaz, win7 yükler. İntel adına o/b ekran kartı sürücünü (şayet yüklemez ise) yüklersin.
  • Format atarken Dvddeki cd bozuk diyor.Halbuki doğru yazdırmıştım.Ben en son Biosu güncellemiştim.Sonra default yaptım ayarlarını.Sorum şu.Bu cihazda biostaki sata mode AHCI mı yoksa IDE mi olacak.Bendekinde AHCI yazıyor.Acaba IDE yi mi seçmek lazım..
    Bu hata zaten meşhur.
    A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now.
    Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step.

Olmadı iso dosyasını usbye yazdırıp denerim.
  • Ben dvd olayını çoktan kapadım. Bellek ile daha hızlı hallediyorum ve sürekli yanımda taşıyabiliyorum. Yer kaplamıyor nasılsa.
  • Bu arada win 8 kurmaya karar verdim.Kampanya ile satın aldım.Yalnız sorun şurada.Bende wireless driverı broadcam a ait.Acerin sitesindeki win 8 diriverlarında ise sadece atheros var.Bi sorun yaratır mı..
  • Öncelikle Herkese Hayırlı Bayramlar..

Ne yaptıysam iki soruna çözüm bulamadım 1. sorun Bilgisayar açılışta hoşgeldiniz sayfasından masaüstüne geç geliyor ne yaptıysam çözemedim başlangıçta programları kaldırdım virüs taraması yaptım bir kaç farklı programla ama nafile aynı yine ekran kararıyo sonra hoşgeldiniz sayfası geliyo sonra masaüstü geliyo..
    2. sorunum ise Fifa,Pes oynarken yön tuşlarına basarken 3 bi tuş olarak şut(D) veya pas(S) vermek isteyince olmuyor bunu nasıl düzeltirim.. bu üründe bu sorunları bir tek benmi yaşıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Bu arada win 8 kurmaya karar verdim.Kampanya ile satın aldım.Yalnız sorun şurada.Bende wireless driverı broadcam a ait.Acerin sitesindeki win 8 diriverlarında ise sadece atheros var.Bi sorun yaratır mı..

Win7 sürücüleri 8'e uyumlu olabilir. Daha önce vista'nın sürücüleri win7 için uyumlu olduğu gibi...
  • Açıkçası çok sinirlendim bugün kendime.Ama hata bende değildi.Çünkü win 7 ve 8i kurarken ben mi hata yapıyorum diye kurulumun nasıl olduğunu anlatan bi kaç anlatıma bakmıştım ve onlarda sürücü yükleye basmışlardı.
    quote:

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now.
    Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safEly remove it for this step.

Bu hatayı aldığım için bi türlü bişey kuramıyordum.Halbuki yükleme ekranı gelince yüklenecek yeri seçip ileri demeliymişiz.Sürücü yükleyi değil.Dalgınlığa bak..Farklı farklı usb ve cdlerden denedim,biostan ahcı mode'la oynadım vs.Bi dalgınlık nelere mal oluyormuş..
  • Selamlar

Bilgisayarı ocak 2012 almışım ben şimdi windows8 yükseltmeden yararlanamıyormuyorum :( bilgisi olan
  • Senden daha önce alan yükseltme yapmış. Sanırım sıkıntı olmayacaktır...
  • Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir. uyarısı alıyorum yükseltme yaptırmıyor
  • Kayıt olurken öncelikle internet explorerı kullanın.Sonra kayıdı yaparken 2 hazirandan sonra bir tarih verin.Orada ne zaman windowslu pc aldınız diye soracak.Mesela 20 temmuz yazın.Nereden aldınız vs. gibi bilgilerede kipa,vatancomputer vb. bir ad girin.Aslında burayı komple sallasanızda olur ama mantıklı sallamak en iyisidir.Promosyon kodu gelince satın alma aşamasında promosyon kodunu girip uygula dedikten sonra fiyat 29 tlye düşecek.Sonrada iso dosyası inecek.İster sıfır kurulum yapın isterseniz dosyalarınızı koruyarak format atın.Size kalmış bir şey..
    Onun dışında bende format sonrası usb 3.0 çalışmıyor.Usb 3.0 ın olduğu yere usb 2.0 lı disk takınca çalışıyor ama usb 3.0 olan hdd sokunca bu hdd bozuk hatası alıyorum ama hdd bozuk değil.Çünkü usb 3.0 olan hddyi usb 2.0 olan sokete takınca taş gibi çalışıyor.Bunun driverı mı var.Format sonrası acerın sitesinden card reader yazan uygulamayı kurdum ama usb 3.0 çalışmıyor ne hikmetse.Driverı varsa buraya birisi koyabilir mi.Acerın sitesinde bunu bulamadım.Diğer yaşadığım driver sorunuda intelin grafiği.Pcyi ilk aldığımda intelin grafik kartı için 128 mb yazıyordu.İntelin sitesinden driverını indirdim.Kurulum sonrası bellek için 1780 mb gösteriyor.Normalde 128 mb yazması gerekmez mi.Çalıştıra birisi dxdiag yazıp kontrol edebilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 30 Ekim 2012; 0:22:45 >

• peki daha önceleri acer windows dvd ve driver dvd gönderiyordur şimdi biz internttenmi indircez indirdik diyelim key veriyormu ?
  • 75tl diyor bu bana + dvd için 36,99tl istiyor :S

hani 29 tl idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigor Mortis -- 30 Ekim 2012; 16:39:05 >
  • arkadaşlar bu leptop bendede var bilgisayarın içinde bluetoot var ama açmıyor nasıl açarım acaba?
  • iii günler acer 5755g ürününden aldım memnunum fakat üzerinde bir kurtarma diski yoktu buna nasıl ulaşırım. yardımcı olursanız sevinirim
  • fn ile f3 basık tut bluetooth için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teachear -- 12 Kasım 2012; 18:04:12 >
  • Arkadaşım laptop gayet güzel şuan ben kullanıyorum mostwanted 2012 yi mostwanted deil onun ma 2012 sürümü duymuşsundur high de sıfır ısınma var ama şarj iyi gidio bilmiyorum ilk laptopum belki hepsi öledir ama laptop tek kelimeyle muhteşem kesin alın alcak olanlarda
  • Beyler acerın sitesinden İntelin Win 8 64 bit için olan intel hd grafiği indirdim ama çalışmadı.İntelin sitesinden indirdim.Kurulumunu yaptım ama hd filmleri oynatırken filmi ileri geri alınca belirbir saniye görüntü mozaikleniyor ve sonra düzeliyor.Normalde böyle bir sorun yoktu.Sanırım yükleiğim driverla alakalı.Bana win 8 x64 için i5-2450m nin VGA driverını bulur musunuz..Bendeki driver sürümü bu;9.17.10.2867.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 13 Kasım 2012; 22:01:23 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.