Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
5
Favori
91.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzhn

Arkadaşım laptop gayet güzel şuan ben kullanıyorum mostwanted 2012 yi mostwanted deil onun ma 2012 sürümü duymuşsundur high de sıfır ısınma var ama şarj iyi gidio bilmiyorum ilk laptopum belki hepsi öledir ama laptop tek kelimeyle muhteşem kesin alın alcak olanlarda

mw 2012 ciktimi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Beyler acerın sitesinden İntelin Win 8 64 bit için olan intel hd grafiği indirdim ama çalışmadı.İntelin sitesinden indirdim.Kurulumunu yaptım ama hd filmleri oynatırken filmi ileri geri alınca belirbir saniye görüntü mozaikleniyor ve sonra düzeliyor.Normalde böyle bir sorun yoktu.Sanırım yükleiğim driverla alakalı.Bana win 8 x64 için i5-2450m nin VGA driverını bulur musunuz..Bendeki driver sürümü bu;9.17.10.2867.

Yardım edebilecek birisi yok mu.1080p filmleri ileri geri sararken sorun yok.Çok akıcı oynatıyor.Ama kimi 720p ve 360p filmlerde bile ileri geri alırken bir kaç saniye süren mozaiklenme yapıyor.Win8 e geçmeden önce böyle bişey yoktu.Şimdi ben kmplayerla oynatıyorum ve kmplayer intelin ekran kartını kullanıyor.Bu nvdia optimus muhabbeti yüzünden kmplayer için nvidanın kullanılmasını seçemiyorum.Optimus İnspectordan user_editable ı seçmeme rağmen olmuyor.Ama daha öncede kmplayer ve diğer playerlar intelin ekran kartını kullanarak açıyordu ve donma olmuyordu.Şimdi ise oynattığım 1080p ve 720plerde takılma olmuyor ama bazı 720p ve 480p gibi videolarda ileri geri sararken 4-5 saniye mozaiklenme oluyor ve görüntü sonradan düzeliyor.Bunun nedeni ne olabilir.Win7 de yoktu böyle bir sorun ama win8de var..

• nasıl seçim yaptığını bilmiyorum ama yüksek performanslı nvidia işlemcisi ile çalıştır seçeneğini manuel olarak seçerek denedin mi? program için varsayılan olarak da seçebilirsin.
  • Konu ölmüş..
  • yeni mini pci-e ssd alacağımda aspire 5755g ye acaba desteklermi ?
  • arkadaslar bende 1 2 ay önce bu laptopu aldım ama ne yazıkkı w tuşu oyun oynamaktan tutkluk yapmaya basladı tuşları cıkartmaya calıssam cıkarmı yoksa servise mi götürsem ama 2 hafta sonra baska sehire gitmek zorundayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

peki daha önceleri acer windows dvd ve driver dvd gönderiyordur şimdi biz internttenmi indircez indirdik diyelim key veriyormu ?

karedşim bilgisayarlar zaten bilgisyarda gömülüymüş :D FORMAT ATTIRACAĞIN ZAMAN BİLGİSAYARCINA SÖYLE ATARKEN FARKLI BİŞE YAPIOLARMIŞ
  • Ya Arkadaşlar ben win 8 i kurdum 7 nin üstüne şimdi 7 ye geçiş yapıcam hata veriyor. Recovery yapayım diyorum nasıl yapılıyor bilmiyorum bi yardım etseniz çok acil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mose35

Ya Arkadaşlar ben win 8 i kurdum 7 nin üstüne şimdi 7 ye geçiş yapıcam hata veriyor. Recovery yapayım diyorum nasıl yapılıyor bilmiyorum bi yardım etseniz çok acil...

acer yazısı açılışta gelene kadar alt + f10 tuşuna basılı tut bipleme gelince bırak recovery formatı atar.
  • meraba arkadaşlar haziran ayında 5755g aldım kampanya varıd 1300 tl ye aldım core i7 2.2 ghz işelmi turbo boost ile 3.1 gt630m 2gb ekran kartı 8gb ram var.ben bilgisayarımdan memnum değilim sürekli oyunlarda kasma yapıyor fps oranları çok düşük çıkıyor neden olduğunu çok araştırdım acaba dedim ekran kartımı yeteri kadar hızlı değil yoksa hdd demi bir sorun var ve gidip ocz vertex 4 ssd aldım 256gb bilgisayar açılma kapanma hızı olsun dosya aktarım hızı olsun arttı haliyle ama yine oyunlarda yeterl, performansı bir türlü alamadım sonra fark ettimki biligisayarım çok ısınıyor şu an bu yazıyı yazarken birtek chrome programı açık ve 5 sekme var 1 saat önce bir 10 dk gta4 oynadım çok fps 10 9 a kadar düşünce kapaatım şuan bile bilgisayar 70 C de oyun oynarken 90 a kadar çıktı rahat.bu olay sizede oluyomu nasıl üstesinden gelirim valla aldığıma pişman oldum ne oyunumdan zevk alıyorum ne internette dolaşmaktan kalorifer resmen.görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: keymika

meraba arkadaşlar haziran ayında 5755g aldım kampanya varıd 1300 tl ye aldım core i7 2.2 ghz işelmi turbo boost ile 3.1 gt630m 2gb ekran kartı 8gb ram var.ben bilgisayarımdan memnum değilim sürekli oyunlarda kasma yapıyor fps oranları çok düşük çıkıyor neden olduğunu çok araştırdım acaba dedim ekran kartımı yeteri kadar hızlı değil yoksa hdd demi bir sorun var ve gidip ocz vertex 4 ssd aldım 256gb bilgisayar açılma kapanma hızı olsun dosya aktarım hızı olsun arttı haliyle ama yine oyunlarda yeterl, performansı bir türlü alamadım sonra fark ettimki biligisayarım çok ısınıyor şu an bu yazıyı yazarken birtek chrome programı açık ve 5 sekme var 1 saat önce bir 10 dk gta4 oynadım çok fps 10 9 a kadar düşünce kapaatım şuan bile bilgisayar 70 C de oyun oynarken 90 a kadar çıktı rahat.bu olay sizede oluyomu nasıl üstesinden gelirim valla aldığıma pişman oldum ne oyunumdan zevk alıyorum ne internette dolaşmaktan kalorifer resmen.görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

Alta soğutucu almak zorundasın.Zalman 2000 tavsiye ederim.Süpürge ile hava çıkış yerlerini düzenli aralıklarla çek.İşlemci ve ekran kartı olarak senin laptobundan daha düşük olan sony,samsung,toshiba gibi notebooklar oyunlarda belki senin aldığın performansın 2 katını alırlar.Acer f/p oranı olarak her ne kadar iyi gözüksede performansı tam bir hayal kırıklığı.Bundaki en büyük etken kasa kalitesinin iyi olmaması ve bunla beraber gelen ısınma sorunu.Bi notebook üretiyorsan en azından bunun altına adam gibi ızgara koyarsın ki hava geçirgenliği yüksek olsun.Bu laptopların altında ne adam gibi ızgara var nede soğutucu pervanesinin büyüklüğü yeterli.Acerda çok iyi bir indirim olmadığı sürece asla alınmasını tavsiye etmem.200-300 lira daha fazla verip aynı özelliklerdeki daha kaliteli markalara yönelmekte fayda var..

• aynen öyle indirim 300 tl civarındaydıda önemli değil ya isterse 500 tl olsun böyle çalıştığını bilseydim hayatta almazdım.teşekkür ederim bir soğutucu alıyım ben en iyisi
  • Soğutucu şart beyler, almayacaksanız da illa altta ki fan deliğinden süpürge ile bir çekin, resleme sorunu vardı geçti bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Soğutucu şart beyler, almayacaksanız da illa altta ki fan deliğinden süpürge ile bir çekin, resleme sorunu vardı geçti bende

Makine kac derecelere cıkıyorduki res atıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Soğutucu şart beyler, almayacaksanız da illa altta ki fan deliğinden süpürge ile bir çekin, resleme sorunu vardı geçti bende

80-90 arası, ondan sonra da gidiyordu. Şimdi 55'lerde geziyor.
  • quote:

quote:

quote:

normal kullanımdamı 80-90 arası?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Hocam maşallah

Aynı kasa var bende. suan mozilla ve chrome da toplam 8-9 sekme var. müzik ve bir sürü ek program var ama 46C de makine.

Siz dizde, yatakta, koltukta falan cok kullandınız sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

quote:

Orijinalden alıntı: mose35

Ya Arkadaşlar ben win 8 i kurdum 7 nin üstüne şimdi 7 ye geçiş yapıcam hata veriyor. Recovery yapayım diyorum nasıl yapılıyor bilmiyorum bi yardım etseniz çok acil...

acer yazısı açılışta gelene kadar alt + f10 tuşuna basılı tut bipleme gelince bırak recovery formatı atar.

aynen arkadasım yaptım tsk ılgılendıgın ıcın :)
  • bu model sata 3 desteklıyormu ssd almayaı dusunuyorum bu pcye?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.