iyi geceler arkadaşlar acer aspire 5755g model pc'ye Windows 8'i kuran arkadaşlar varmı? Sıkıntı yaratıyor mu? kurmayı düşünüyorum da fikir verebilecek olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.....
quote:
Orijinalden alıntı: necirvan1212
iyi geceler arkadaşlar acer aspire 5755g model pc'ye Windows 8'i kuran arkadaşlar varmı? Sıkıntı yaratıyor mu? kurmayı düşünüyorum da fikir verebilecek olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.....
Win8 kurdum.5 aydır kullanıyorum ve herhangibir stabil sorun yaşamadım.Labtop gayet hızlı çalışıyor.
Arkadaslar yaklasık 1.5 yıldır kullanıyorum laptopumu. Bu ara Pes2013 falan oynarken oyun birden kapanıyor. Isınıyo hemen. Acaba sorun ne olabilir ? (Not: Daha önce saatlerce pes2013 oynadığım oldu.) ( Ekran kartını az önce güncelledim ama yine aynı sorun)
quote:
Orijinalden alıntı: emrekaya17
Arkadaslar yaklasık 1.5 yıldır kullanıyorum laptopumu. Bu ara Pes2013 falan oynarken oyun birden kapanıyor. Isınıyo hemen. Acaba sorun ne olabilir ? (Not: Daha önce saatlerce pes2013 oynadığım oldu.) ( Ekran kartını az önce güncelledim ama yine aynı sorun)
Fan giriş cıkıslarında pislik birikmiş kardesim. Acıp temizlemen lazım. Garantisi varsa yolla yaparlar ücretsiz.
Bilgisayar arada sırada kilitleniyor.Nedeni ne olabilir.Yalnız tek bildiğim şey ısınma ile alakası yok.Orası kesin.Ne sebep oluyor acaba.Win 7de yapıyordu win8de de yapıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
Fan giriş cıkıslarında pislik birikmiş kardesim. Acıp temizlemen lazım. Garantisi varsa yolla yaparlar ücretsiz.
Aynı sıkıntı bende de var fakat şu an temizlemeye gönderecek durumda değilim.Kendim temizlemek istiyorum ama korkuyorum birşey olur diye.Alt panel bir garip bu pcde.Komple sökmek lazım
agustosta aldım pc mi maşallah bi sıkıntı yok şimdilik dokunmatiği dışında onuda kullanmadığım için önemli değil
quote:
Orijinalden alıntı: ByProdigy
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
Aynı sıkıntı bende de var fakat şu an temizlemeye gönderecek durumda değilim.Kendim temizlemek istiyorum ama korkuyorum birşey olur diye.Alt panel bir garip bu pcde.Komple sökmek lazım
Karar senin kardesim.
meraba bende aspire 5755g aldım bir sene daha olmadı ... 1. acer incorportar mı ne oyle bırşeyınde uyumluluk sorunu dıyor. windowsun bu surumu falan dıyor. 2. ben ned for speed run yuklemsıtm ama çok kasılma oldu dıye sıldım arkdasın videoda bahsettgi nvdia grafik kontrollerden ekledıgımde bu sorun kesın çözülürmü bu oyun için ona göre tekrar yuklıcem. 3.call of duty max payne falan o tarz oyunlarıda oynayabılırmıyım en son çıkanlarını ? 4. allah razı olsunn tesekkur ederım smdıdden :D :D
Nvidia 6**,5**
nvidia 2'ci sayi 3 ve daha yukarsi 128 bit.,
2'ci sayi 3'den dusuk olursa 68 bit mi ?
Yok öyle bir durum,mesela nvidia 620m ekran kartı var 128 bit olanı da var 64 bit olanı da.Bit sayısı ona göre belirlenmez.Senin öğrenmek istediğin tam nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
Yok öyle bir durum,mesela nvidia 620m ekran kartı var 128 bit olanı da var 64 bit olanı da.Bit sayısı ona göre belirlenmez.Senin öğrenmek istediğin tam nedir?
peki nasil anlayacagiz 128bit-64bit oldugunu ??
64bit oyunlarda kotuymus
Gpu-z programını kur bütün ekran kartının detaylı bilgisini verir.
Beyler çocuklar kurcalamış bilgisayar açılmıyor. Mavi ekran geliyor: crash dump, pysical memory vs yazıyor. Masaüstüne ulaşamıyorum. C'de fotoğraflar vs var. Onları almam lazım. Nasıl yapabilirim fikri olan?
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Beyler çocuklar kurcalamış bilgisayar açılmıyor. Mavi ekran geliyor: crash dump, pysical memory vs yazıyor. Masaüstüne ulaşamıyorum. C'de fotoğraflar vs var. Onları almam lazım. Nasıl yapabilirim fikri olan?
açılısta f2 ile biosa girmeyi dene ardından load default setup olması lazım ona gir ve kaydet ve çık.Açılırsa sorun yok açılmaz ise tekrar açılışta f8 sürekli bas ardından güvenli kipte aç açılırsa resimleri kurtarırsın...Ardından sistem geri yüklemeden açılır bir tarihe sistemi yükleyebilirsin...Başlat sistem araçlarında olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ***redbull***
quote:
açılısta f2 ile biosa girmeyi dene ardından load default setup olması lazım ona gir ve kaydet ve çık.Açılırsa sorun yok açılmaz ise tekrar açılışta f8 sürekli bas ardından güvenli kipte aç açılırsa resimleri kurtarırsın...Ardından sistem geri yüklemeden açılır bir tarihe sistemi yükleyebilirsin...Başlat sistem araçlarında olması lazım.
Default yaptım olmadı. F8 yapınca Onarma ile başlat - normal başlat seçeneği geliyor. İkisi de işe yaramıyor masaüstü gelmeden tekrar başa atıyor. Güvenli mod gelmedi nedense.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ***redbull***
quote:
Default yaptım olmadı. F8 yapınca Onarma ile başlat - normal başlat seçeneği geliyor. İkisi de işe yaramıyor masaüstü gelmeden tekrar başa atıyor. Güvenli mod gelmedi nedense.
sanal işletim sistemi ile masa üstü verilerini vs al ve yedekle sonrada bas formatı...
Arkadaşlar acer servisleri menteşe sorunlarını garanti kapsamında gideriyor mu bilgisi olan var mı?
Menteşe sorunu tabiki garanti kapsamında ama darbe veya düşme neticesi gibi şeylere bağlarlarsa garantili olarak yapmayabilirler
Tabii ki dedin ama hp sağolsun zamanında bana öyle demedi. O yüzden sordum. O cihazda da bırak düşmeyi sıfır gibi bişeydi. Cevap için teşekkürler. Servisten bilgi almak en sağlamı sanırım.