Şimdi Ara

Acer Aspire 5920g T7500 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar acer 5920 g t 7500 laptopuma format attım fakat butun drıverlarını kurdum yanlızca ekran kartı drıverını kuramıyorum nvidianın sıtesınden de ındırmeme ragmen kuramıyorum hata verıyo
    ne yapabılrıım 8600 gs 256 mb yardımcı olursanınz sevınırım

• aynı sorun bendede wardı biraz araştırdımhttp://www.laptopvideo2go.com/drivers bu siteden drver buldum kurcala biraz buraya hangisi olcak dersende rastgele gir altlarda modelimiz yasıodur.. kolay gele...
  • Aşağıdaki yöntem ile bütün nvidia ekran kartı kullanan notebooklar için gerekli ekran kartı sürücülerini oluşturabilirsiniz. Hemde bütün işletim sistemleri için.

Bu yöntemin bir diğer avantajı sürücü boyutunun sadece 20 mb civarında olması.

1.http://www.laptopvideo2go.com/drivers adresine girin.
    2. Gelen sayfadaki sürücüler Windows xp içindir. Eğer işletim sisteminiz xp değilse; en sol bölümden işletim sisteminizi tıklayın.
    3. Sayfada version sütununun altındaki ilk numaraya tıklayın. ör: 165.01
    4. Açılan forum sayfasından Resim Driver 'a tıklayarak gerekli driverı indirin ve açın. Ama sakın kurmayın.
    5. Gene aynı sayfada ResimModded INF e tıklayarak inf dosyasını indirin.
    6. İndirdiğiniz inf dosyasını driver'ı açtığınız klasörün içine kopyalayın. Üzerine yazmak isteyecek evet deyin.
    7. Driveri açtığınız klasördeki setup.exe dosyasını çalıştırıp driveri kurun. Oldu da çalışmazsa aygıt yöneticisine girip ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Driverı açtığınız klasörü gösterin.
    8. Yeniden başlatın. Bu kadar :)

bizzat uguladım we werim aldım.. saygılarımla... ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer 6930G Ekran Kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.