Şimdi Ara

Acer Aspire 5930G Derneği (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.618
Cevap
8
Favori
219.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mashed

Merhaba arkadaslar, bende 5930G kullanıyorum. Aldıgımdan beri çok memnunum yanlız suan vistayı yeniden yüklemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilemiyorum. Bilgisayarı satın alırken içinden hiç Windows Cdsi cıkmadığı için kurulumun bilgisayarın içinde olduğunu duymuştum. Sadece nasıl yapıcagımı bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Buyur arkadaşım senin için arayıp buldum.

quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

İlk Kurulumu Siz Yapıyorsanız;
    Bilgisayar açılırken "ACER" logosu görüldüğü anda "Alt+F10" tuşlarına aynı anda basılır. İlk Kurulum dili kesinlikle "Türkçe" seçilmelidir!

ÖNEMLİ NOT: Vistayı Türkçe olarak kurduktan sonra, ilk olarak sistem, program ve driver yedekleme DVD lerini oluşturmanız tavsiye olunur.(en az 3 boş DVD)

Vista kurulumdan sonra bu iki seçeneği yapınız.
    1. seçenekte 3 dvd
    2. seçenekte 1 dvd gerekli

Başlat-Acer-Acer Empowering Teknology- pogramından yapıyoruz.

SES PROBLEMİ YAŞAYABİLECEK ARKADAŞLAR İÇİN FAYDALI BİLGİ

Realtek 214 sücüsünü yükledikten sonra;
    ftp://66.104.77.130/pc/audio/Vista_R214.zip

3D SoundBack Beta 0.1
    ftp://61.56.69.18/pc/audio/3DSoundBack_Beta0.1.zip

sağ altta hoparlör simgesine sağ tıklıyoruz

buradan kayıttan yürütme aygıtlarını seçiyoruz.
    Yeşil işaretli hoparlörü tek tıklayıp "yapılandır " ı tıklayıp hoparlör kurulumunda stereo yu seçiyoruz.

Bu pencereyi kapatıp tekrar ses sekmesine dönüyoruz.

Ortadaki yeşil işaretli Hoparlörler i çift tıklıyoruz
    Düzeyler kısmından "internal Subwoofer" seviyesini % 30 a getirdim
    Dolby kısmından "Dolby Headphone " veya "sound space enkonder" in yanındaki sekmeyi kaldırıyorum
    Natural Bass sekmesi işaretli duruyor
    Bass Boost seviyesini 1 e düşürüyorum
    Gelişmiş sekmesinde 16 Bit ayarları seçili.

Not: Bilgisayar tekrar açıldığında Dolby headphone kendiliğinden tekrar seçili hale gelebilir dikkat edin( bu cızırtı yaptırıyor)
    Bu ayarları yaptıktan sonra Acer in kendi ses programını tıklarsanız ses yine bozulabiliyor. Bu problem ise ACER in kendi ses programı kaldırıldığında çözülmüş oluyor.

WİNDOWS XP SES KURULUM YÖNTEMİ:

1. Önce ses yamasını kuruyoruz.ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp32501-33000/sp32646.exe
    2. Daha sonra realtek ses kartı driverını normal bir şekilde kuruyoruz.ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_R208.zip
    3. bilgisayarıma sağ tıklıyoruz. Özellikler > donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. EN ALTTA SİSTEM AYGITLARININ ALTINDA sarı ünlem işaretiyle bir pci device göreceksiniz. Sağ tıklıyoruz.
    Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın.

Kod: Tümünü seç
    C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield

Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ses kartınız başarı ile kurulmuştur.

En son olarak aşağıdaki ekran kartı driverini HD Sound işaretli olarak kuruyoruz.
    GÜNCEL NVİDİA 179.28 SÜRÜCÜLERİ BU ADRESTE:
    http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html

ACER 6930 BIOS GÜNCELLEME

KESİNLİKLE CİHAZA ELEKTRİK KABLOSU VE PİL TAKILI OLMALIDIR!!!
    OYUNLARDA KİLİTLENME VE DONMA YAPAN CİHAZLARIN BU SORUNUNU DÜZELTMEKTEDİR.
    Bilgisyarınızda sağ altta gördüğünüz fazlalık programları (virüs programı vb.) kapatsanız iyi olur.

Aşağıdaki adresten "v3121.zip" dosyasını indiriyoruz
    ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_6930/vista/Bios/v3121.zip
    v3121 dosyasını indirdikten sonra masaüstünde boş bir klasörün içine kopyalıyoruz.
    Dosyayı sağ tıklayıp "Buraya çıkar" seçeneğini seçiyoruz.
    Çıkarılan dosyaların içinde "winp1684i1" dosyası üzerine sağ tıklayıp yine "Buraya çıkar" diyoruz.
    "ZK2_3121.WPH" dosyasının ismini "BIOS.WPH" olarak değiştiriyoruz.
    "winp1684i1" Klasörünün içine giriyoruz.
    "WinPhlash" Programını çalıştırıyoruz.

Alttan ikinci "Browse" yi tıklayıp adres olarak ismini "BIOS.WPH" yaptığımız dosyayı gösteriyoruz.

"Flash BIOS" tuşuna basıyoruz.
    Bilgisayar yeni biosu yükleyip kapanıp açılıncaya kadar hiçbir şey yapmadan bekliyoruz.

Hepsi bu kadar, kolay gelsin.

NOT: BİLGİLENDİRME AMAÇLI BU İŞLEM CİHAZINIZA ZARAR VERİRSE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

EKRAN KARTI OVERCLOCK İŞLEMİ

http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html
    Yukarıdaki adresten Nvidia 179.28 sürücüsünü indirip kuruyoruz.

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2100&file=1&evp=0a15ad2f43a48e796ba275f1d57a5f4a
    Yukarıdaki edresten "Nvidia system tools 6.03" programını indirip kuruyorsunuz arkadaşlar , masaüstüne performance diye kısayol koyuyor.

Ben burada
    Çekirdek saatini 650
    Bellek saatini 800
    Gölgeleyici saat 1625 seçtim. Ve uygula diyoruz. Programı kapatırken çıkan uyarıya Tamam diyoruz.

BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. İHTİYACINIZ YOKSA HİÇ UYGULAMAYIN CİHAZINIZ ZARAR GÖREBİLİR. SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

XP CD SİNE SATA DRİVER ENTEGRE ETME İŞLEMİ

http://www.bidunyabilgisayar.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=29&func=view&catid=2&id=&id=24&catid=2
    Sizinde bildiğiniz gibi SATA entegre işlemi yukarıdaki sitede gayet güzel anlatılmış. Fakat burada entegrasyon için kullanacağımız SATA driverler sitede verilenleri değil benim aşağıda verdiğim SATA driverleri kullanacaksınız;
    http://downloadcenter.intel.com/confirm.aspx?httpDown=http://downloadmirror.intel.com/16759/eng/f6flpy32_85.zip&agr=&ProductID=2101&DwnldId=16759&strOSs=&OSFullName=%E2%8C%A9=eng
    Benim vediğim sürücüyü masaüstünde boş bir klasöre kopyalayıp., "buraya aç" diyorsunuz.
    nlite proramında "sürücüler-windows sürücüleri ekler, penceresine geldiğinde
    ekle-birden fazla sürücü klasörü seçeneğini seçip
    adres olarak masaüstüne açtığın sata klasörünü seçiyorsunuz.
    "tümü+ tamam "diyorsun
    TXT sürücülerinin hepsini CTRL ye basıp seçiyorsun.

CTRL tuşu ile sürücülerin hepsini seçin

http://www.acerpanam.com/synapse/forms/Acer_drivers.cfm

vista ve xp için Acer Arcade yazılımı
    BURADAN

32 VEYA 64 BİT ORJİNAL VİSTA KURULUMU

@MAS207 arkadaşımızdan alıntıdır

arkadaşlar öncelikle verecegim adresle kesinlikle bir bağım bi ilgim yoktur. Googleda arama sonucu bulunmuştur. İndirilen dvd orjinal Microsoftun sitesinde yayınlanan yasal dvd dir. Yasa dışı key vermiyoruz, zaten hepimizin orjinal keyi laptoplarımızın altında var.

Diğer bi hususta bu yüklemeden oluşacak sorunlar, veri kayıpları ve uyumsuzluklar gibi sorunlar için mesuliyet kabul etmiyorum. İsteyen arkadaşlar acerin recovery dvdleri ile kurulum yapar. Benim tavsiyem 3gb ramı olanlar x86, 4gb ramı olanlar x64 kursunlar nedeni şu; x64 Vista 2.2gb ekran kartı için ram kullanıyor. 3gb için bence x64 gerek yok. Zaten Microsoft da sitesinde 4gb altı için önermiyormuş.

ilk indirdigimde 34 40 42 çi partlarda açılmama sorunu veriyordu 2. kez indirdim düzeldi hemen pes etmeyin aslında başka bi siteden daha indirmiştim bana kalırsa googledanda yazıp başka alternatif linkler de bulabilirsiniz. Şunu bilin yeter, orjinal sp1 olmalı. Sonradan entegere edilmiş olmamalı.

x86 32 bit
    x64 64 bit
    Vistayı yükledikten sonra telefonla etkinleştir bölümü çıktı ve 50 ye yakın numarayı ücretsiz telefon hattından giridim. Yine Microsoft Türkiye'nin bana verdigi 50 kadar numara ile LİSANSLI 64 BİT SIFIRDAN GICIR GICIR TERTEMİZ VİSTA HAZIR. 4gb ram kullananlar için süper 300 TL verip x64 alan biliyorum.
    Tüm güncelemeler yapılmış şekilde lisanslı 64 bit kullanıyorum herhangi bir sorun yok

VİSTA ÜZERİNE XP KURABİLMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

MASAÜSTÜ NVİDİA SÜRÜCÜLERİNİ LAPTOPA KURABİLMEK İÇİN YÖNTEM (VİSTA İÇİN ANLATILMIŞTIR)
    İndirdiğimiz dosyayı çift tıklıyoruz, hata verene kadar ileri diyoruz. Hata verdikten sonra buradan çıkıyoruz.
    Denetim Masası
    Kişiselleştirme
    Görüntü Ayarları
    Gelişmiş Ayarlar
    Özellikler
    Devam
    Sürücü
    Sürücüyü güncelleştir
    Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara
    Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
    Disketi var
    Gözat
    C:/NVIDIA/WinVista/180.84/English/nv_dsp

Tamam
    Buradan 9600 GT yi seç
    İleri
    Evet
    Kurulum esnasında phisx i de kuruyor

5930 kullanan arkadaşlarımıza faydalı olması dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orijinalden alıntı: takobaba

arkadaşlar merhaba bende acer 5930g kullanıcısıyım 2009dan beri monitör kablosu sorunu yaşıyorum lcd data cable bu sorunu başka yaşayanlar var mı? ve bu yüzden monitörümü satmayı düşünüyorum.

Dostum sen laptop'ı Lcd monitöre bağlamak isterken mi böyle bir sorunla karşılaşıyorsun? Ben HDMI kablo ile plazmama hiç problemsiz bağlanıyorum. Belki kabloda bir problem vardır. Kabloyu değiştirmeyi denedin mi?

hayır be müdür laptopun kendi ekranında bu sorun. whitescreen of death mi ne diyolar hatta
  • Arkadaslar ben 3gb ramını 4 gb yaptım.ama Bilgisayar sag tık ozelliklerde 2.99 goruyor neden olabilir.
    Resim Linkte yardımlalrınızı bekliyor.İyi çalışmalar.
    http://imageshack.us/photo/my-images/820/adszjyg.png/
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.la

Arkadaslar ben 3gb ramını 4 gb yaptım.ama Bilgisayar sag tık ozelliklerde 2.99 goruyor neden olabilir.
    Resim Linkte yardımlalrınızı bekliyor.İyi çalışmalar.
    http://imageshack.us/photo/my-images/820/adszjyg.png/

Dostum ilk aklıma gelen işletim sisteminin 64 bit olmadığından olabilir diye düşündüm ama eklediğin resme bakınca gördüm ki zaten 64 bit. O zaman aklımabir tek BIOS güncellemesini yapıp yapmadığın sorusu geliyor. Belki ondan olabilir. BIOS olarak son güncel sürümü mü kullanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: theram07

2 yıldır 5930g kullanıyorum, uzun süredir de windows 7 , canavar gibi makine, pes2011 fifa2011 sorunsuz oynuyorum.
    8 cell batarya,
    500 sata
    4 gb ram
    1 gb 9600 Gt
    1 gb intel memory
    T9600 @ 2.80 Ghz cpu
    ile upgrade ettim.

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olucak.Bende makinayı upgrade etmek istiyorum 2gb kingston ram aldım 667 mhz hızında 1gb lık rami cıkartıp yerine taktım suan alet 4gb.Bizim makina ram olarak ddr2 667 mhz destekliyor diye biliyorum arkadaşlardan bazıları 800 mhz fln yazmış bir bilgisi olan varmı? Birde @theram07 arkadaşımız makinayı upgrade etmiş.Yukarıda yazılan ürünleri nerden temin edebilirim acaba?
  • 5930g nin 9600 gtm modelinde ekran kartı değiştirme şansımız varmı
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar acer 5930g laptobum var oyun oynarken sıkıntı yaşmaya başladım batllefield 3 de cpu %100 de çalışıyor ve oyun sırasında seslerde cızırtı (oyun içi veya aynı anda skype ta konuşurken ) grafiklerde de bazı takılmalar oluyor. Cpu değiştirmeye karar verdim. Boardum Intel® Cantiga PM45 bu da linki (http://ark.intel.com/products/chipsets/35515 )

2. el cpu olarak Intel® Core™2 Duo Processor P8400 (3M Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB) buldum fiyatı da 150 dolar, bu da linki (http://ark.intel.com/products/37033/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9100-(12M-Cache-2_26-GHz-1066-MHz-FSB) )

size sorum şu ki alırsam uyum sorunu yaşarmıyım voltaj farkı beni düşündürüyor. yeni işlemci 45 w kullanıyo bunun yanında bnm orjinal işlemcim 25w kullanıyo zannedersem. Bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

Orjinal işlemcimin linki --http://ark.intel.com/products/35569/Intel-Core2-Duo-Processor-P8400-(3M-Cache-2_26-GHz-1066-MHz-FSB)

• Merhabalar,
    İlk kere windows 7 ultimate yükledim bugün. Ancak sürücüleri nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Sürücü ve Acer ın programları ( launch manager vb ) nasıl tmein edebilirim Win 7 için ? Kendi sitesinde yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oranos

Merhabalar,
    İlk kere windows 7 ultimate yükledim bugün. Ancak sürücüleri nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Sürücü ve Acer ın programları ( launch manager vb ) nasıl tmein edebilirim Win 7 için ? Kendi sitesinde yok :S

Launch managera gerek yok ki win 7 kendi görüyo çoğu sürücüleri ztn, ben 64 bit win 7 yükledim ekran kartını nvidia dan çektim, ses kartını bulamazsan yollarım başka ne kaldı ?
  • Arkadaşımda acer5930 G modeli var bende acer as5750g modelini aldım yeni arkadaşımla ağdan fifa oynarken arkadaşımın laptopda donmalar oluyor ekran kartı sanırım düşük ondan başka bi nedeni olabilirmi sizce
  • Win 7 kurduktan sonra aklımdaki soru işaretleri şunlar:

Ekran kartı yüklenmedi - NVIDIA sitesinden girip indirdim Geforce 9600M GT için olan sürücüyü. Kurmak istediğimde kurulum sonunda 4 parametreden 1 i yüklendi, gerisi yüklenemedi dedi ( Physx falan filan yüklenemedi ) ama şu an güncel görünüyor, yine de çok emin değilim yüklendi mi yüklenmedi mi :D
    Ses kartı için driver alabilirsem çok makbule geçer.
    Kısa yol tuşları çalışmıyor. O yüzden Launch kurayım dedim ama onunla mı ilgili tam emin değilim. Kısayol tuşlarından kastım klavye solundakiler ve sağ üstteki é tuşu.
    Bir de Windows puanınız nedir yükleme sonunda arkadaşlar. Ekran görüntüsü atabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oranos

Win 7 kurduktan sonra aklımdaki soru işaretleri şunlar:

Ekran kartı yüklenmedi - NVIDIA sitesinden girip indirdim Geforce 9600M GT için olan sürücüyü. Kurmak istediğimde kurulum sonunda 4 parametreden 1 i yüklendi, gerisi yüklenemedi dedi ( Physx falan filan yüklenemedi ) ama şu an güncel görünüyor, yine de çok emin değilim yüklendi mi yüklenmedi mi :D
    Ses kartı için driver alabilirsem çok makbule geçer.
    Kısa yol tuşları çalışmıyor. O yüzden Launch kurayım dedim ama onunla mı ilgili tam emin değilim. Kısayol tuşlarından kastım klavye solundakiler ve sağ üstteki é tuşu.
    Bir de Windows puanınız nedir yükleme sonunda arkadaşlar. Ekran görüntüsü atabilecek olan var mı ?

Dostum bu işini görür mü?

Selamlar...

• Çok teşekkür ettim
  • The Witcher 2, Skyrim, Dead Island oyunlarını oynayabiliyor musunuz ? The Withcher 2 yükledim ama pek oynatmayacak gibi.
  • Dostum henüz daha oynatmadığı oyuna rastlamadım ama dediğin oyunları da denemiş değilim.
  • merhaba arkadaşlar acer 5930g-582g25mn notebook'um var uzun süredir webcam açılmıyordu, internetten onlarca driver indirdim yükledim olmadı windows 7 yi formatladım recovery cd leri ile orjinal yazılımı olan wista home basic 32 bit e geri döndüm webcam yine çalışmadı, Acer Crystal Eye Webcam'a tıklayınca Camera not found! uyarısı veriyor, msn skype gibi uygulamalarda da kamera açılmıyor, aygıt yöneticisinden baktığımda Aer Hd Crystal webcam için

sürücü sağlayıcı : Microsoft
    sürücü tarihi : 21.06.2006
    sürücü sürümü : 6.0.6001.18000 yazıyor. sürücü yazılımını kaldırdığımda sistem klasörlerinden tekrar microsoftun driverını tanıyor acaba webcam mı bozuldu, bu konuda benzer sorunu yaşayan arkadaşlarım yardımcı olursalar sevinirim kafayı yiyeceğim nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinozer

merhaba arkadaşlar acer 5930g-582g25mn notebook'um var uzun süredir webcam açılmıyordu, internetten onlarca driver indirdim yükledim olmadı windows 7 yi formatladım recovery cd leri ile orjinal yazılımı olan wista home basic 32 bit e geri döndüm webcam yine çalışmadı, Acer Crystal Eye Webcam'a tıklayınca Camera not found! uyarısı veriyor, msn skype gibi uygulamalarda da kamera açılmıyor, aygıt yöneticisinden baktığımda Aer Hd Crystal webcam için

sürücü sürümü : 6.0.6001.18000 yazıyor. sürücü yazılımını kaldırdığımda sistem klasörlerinden tekrar microsoftun driverını tanıyor acaba webcam mı bozuldu, bu konuda benzer sorunu yaşayan arkadaşlarım yardımcı olursalar sevinirim kafayı yiyeceğim nerdeyse

Dostum; sorunlu sürücüleri AYGIT YÖNETİCİSİ'nden SÜRÜCÜ GÜNCELLEŞTİR'i kullanarak yükleme ile bir denemeni tavsiye ederim. Söylemiş olduğun problem o kadar ortak karşılaşılan bir problem ki, hatta bir ara benim başıma bile gelmişti. Şimdi tam hatırlamıyorum nasıl çözdüğümü ama kesinlikle sürücü güncellemesi/değişikliği ile çözülebilecek bir sorun. Zaten bu şekilde olmuyorsa internette yaptığım araştırmaya göre malesef servise bile vermen gerekebilir. Ama öncesinde sana yardımcı olması bakımından şunlara bir bakmanı tavsiye ederim.

http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&source=hp&q=Acer+Aspire+5930G+Camera+not+found&pbx=1&oq=Acer+Aspire+5930G+Camera+not+found&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=242097l243431l1l244763l2l2l0l0l0l0l1316l1316l7-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=ccbe2c81f72b61d4&biw=1280&bih=639

http://techrena.net/download-acer-crystal-eye-web-cam-driver-windows-7/

• quote:

Orijinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orijinalden alıntı: sahinozer

merhaba arkadaşlar acer 5930g-582g25mn notebook'um var uzun süredir webcam açılmıyordu, internetten onlarca driver indirdim yükledim olmadı windows 7 yi formatladım recovery cd leri ile orjinal yazılımı olan wista home basic 32 bit e geri döndüm webcam yine çalışmadı, Acer Crystal Eye Webcam'a tıklayınca Camera not found! uyarısı veriyor, msn skype gibi uygulamalarda da kamera açılmıyor, aygıt yöneticisinden baktığımda Aer Hd Crystal webcam için

Dostum; sorunlu sürücüleri AYGIT YÖNETİCİSİ'nden SÜRÜCÜ GÜNCELLEŞTİR'i kullanarak yükleme ile bir denemeni tavsiye ederim. Söylemiş olduğun problem o kadar ortak karşılaşılan bir problem ki, hatta bir ara benim başıma bile gelmişti. Şimdi tam hatırlamıyorum nasıl çözdüğümü ama kesinlikle sürücü güncellemesi/değişikliği ile çözülebilecek bir sorun. Zaten bu şekilde olmuyorsa internette yaptığım araştırmaya göre malesef servise bile vermen gerekebilir. Ama öncesinde sana yardımcı olması bakımından şunlara bir bakmanı tavsiye ederim.

http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&source=hp&q=Acer+Aspire+5930G+Camera+not+found&pbx=1&oq=Acer+Aspire+5930G+Camera+not+found&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=242097l243431l1l244763l2l2l0l0l0l0l1316l1316l7-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=ccbe2c81f72b61d4&biw=1280&bih=639

http://techrena.net/download-acer-crystal-eye-web-cam-driver-windows-7/

maalesef sürücüyü güncelleştiremiyorum mevcut sürücü hem windows update den hemde indirdiğim yazılımlardan versiyon bakımından yuksek olduğu için güncel olduğunu belirtiyor ve yüklemiyor, setup dosyasından da yukleme yaptım ama yine güncellemedi yabancı formlarda da aynı sorunu yaşayan pek çok kişi var ama bu sorunu çozen pek bi kimse yok,
    Bu arada kameranın markası Suyin, program ekle kaldırda öyle gözüküyor,

• web cam sorunu ile bazı ekran görüntülerini yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinozer -- 7 Ocak 2012; 16:27:00 >

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi laptopun kendi ses algılayıcısı var ancak ben kulaklıkla konuşmak istiyorum.Ben kulaklığımı takıp konuşmak istiyorum ancak kulaklığı takınca kulaklıktan ne ses geliyor ne de kulaklığın mikrofonuna ses gidiyor.Nedenini çözemedim ses ayarlarını denedim ama olmadı.
    Paylaş:
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.