Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (638. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.307
Cevap
47
Favori
978.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarj kablom bozuldu orjinal elinde olan varsa uygun fiyata alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim alet hala.canavar suna win 8 yukleyen varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: killersontheroad

benim laptop mefta oldu beyler :/ ekran 1 yıldır karıncalanıyordu çizgi çizgi oluyordu en son geçen gün ölü pikseller olmaya başladı daha sonra ekran çatladı (kendiliğinden olması ayrı bi durum) ve ekran tamamen gitti. şimdi tamire verdim ve 415 lira dediler panel değişimi için. ben de yeni laptop almaya karar verdim ama senin gibisi gelmez 6930g. güle güle arkadaşım :(

Sarj kablosu orginalse uygn fiyata alabilrm kardesm

• Arkadaşlar nasıl bozuyorsunuz şu 6930'u anlamıyorum odadan odaya, yazlıktan eve her gün seyahat ediyor, her türlü işkenceyi çekiyor tık yok yine de. Ama şu yukarıdaki gibi bir açıp fanını temizlemek veya değiştirmek isterdim ben ara sıra içini açıp emdiriyorum ama iyi olmuyor.

Surface masaüstü işlemci ile çıksın alıcam ama 6930'un kalbimdeki yeri başkadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali554

quote:

Orijinalden alıntı: prodigy.ozgur

Ekran kartından bu sorunu alıyorum acaba neden olabilr bilgisi olan varmı ?[simage][/simage]

aynı sorun bende de var kardeşim oyun oynayamıyorum ayrıca ram 4gb iken 2gb oldu sorunu nedir?

Sorun ana kartın üstündeki ekran çipinin aşırı ısınma sırasında belki bir darbe veya tamamen şans eseri lehimlerinden birinde veya birkaçında çatlama olması. Ütü benzeri bir cihazla yeniden kaynak yapabiliyorlar ama eskisi gibi olmaz çünkü zor bir işlemdir ve tekrarlama ihtimali fazladır. 200-300 TL civarında yaparlar yazıcıoğlunda.
  • Hala bi adaptor bulamadim

• Laptopunda sorun yaşayanlar için üzüldüm. Ben üçüncü senemi bitirdim. Win7 kurulu olmasına rağmen linux mint 13 ile yoluma devam ediyorum. Soğutma performansını çok beğeniyorum ve çok güzel sessiz çalışıyor. Hele ses sisteminin sesini açınca mest oluyorum. İşlemci P7450 (2.13GHz) idi, uygun fiyatlı bulunca P8700 (2.53GHz) ile değiştirdim, daha bir canavar oldu. SSD fiyatları makul fiyatlara inerse ikinci bölüme bir SSD düşünüyorum. İşletim sistemini oraya taşımak istiyorum. İkinci yılın sonunda işlemci değişimi için makineyi parçaladığımda temizliğini de yapmıştım, gerçi pek toz da çıkmamıştı, gayet temizdi. Yalnız işlemci değişimi düşünenlere hatırlatayım servis kitapçığına bakarsanız neredeyse en son sökülen parça işlemcidir. Benim yarım günden fazla vaktimi aldı. Daha kolay yolu da var ama riskli biraz. Soğutucuyu söküp yukarı biraz zorluyorsunuz ve işlemciye erişmeye çalışıyorsunuz.
    Halen kullanmaya devam edenlere de hayırlısıyla kullanımlara devam etmelerini diliyorum.
  • Arkadaslar cok önemli bir sorum var cevap veren olursa sevinirim.

Benim ram ler DDR2 .. önceki sayfalara baktıgımda DDR3 ram i ana kart derstekliyor falan yazmışlar.Gercekten bizim bilgisayara DDR3 ram takılıyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_75

Laptopunda sorun yaşayanlar için üzüldüm. Ben üçüncü senemi bitirdim. Win7 kurulu olmasına rağmen linux mint 13 ile yoluma devam ediyorum. Soğutma performansını çok beğeniyorum ve çok güzel sessiz çalışıyor. Hele ses sisteminin sesini açınca mest oluyorum. İşlemci P7450 (2.13GHz) idi, uygun fiyatlı bulunca P8700 (2.53GHz) ile değiştirdim, daha bir canavar oldu. SSD fiyatları makul fiyatlara inerse ikinci bölüme bir SSD düşünüyorum. İşletim sistemini oraya taşımak istiyorum. İkinci yılın sonunda işlemci değişimi için makineyi parçaladığımda temizliğini de yapmıştım, gerçi pek toz da çıkmamıştı, gayet temizdi. Yalnız işlemci değişimi düşünenlere hatırlatayım servis kitapçığına bakarsanız neredeyse en son sökülen parça işlemcidir. Benim yarım günden fazla vaktimi aldı. Daha kolay yolu da var ama riskli biraz. Soğutucuyu söküp yukarı biraz zorluyorsunuz ve işlemciye erişmeye çalışıyorsunuz.
    Halen kullanmaya devam edenlere de hayırlısıyla kullanımlara devam etmelerini diliyorum.

win 7 ultimate kullanıyorum. Wubi yükledim ve ubuntu son sürüm de kullanıyorum ona da 30GB otomatik ayırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar cok önemli bir sorum var cevap veren olursa sevinirim.

Benim ram ler DDR2 .. önceki sayfalara baktıgımda DDR3 ram i ana kart derstekliyor falan yazmışlar.Gercekten bizim bilgisayara DDR3 ram takılıyor mu ??

Anakart destekliyor da ram yuvası desteklemiyor. DDR2 ram üzerindeki oyuk yer ile DDR3 ram üzerideki oyuk yer aynı yerde değil. Eğer anakartımızda DDR3 rame göre yuva bulunsaydı, takınca çalışırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_75

quote:

Arkadaslar cok önemli bir sorum var cevap veren olursa sevinirim.

Anakart destekliyor da ram yuvası desteklemiyor. DDR2 ram üzerindeki oyuk yer ile DDR3 ram üzerideki oyuk yer aynı yerde değil. Eğer anakartımızda DDR3 rame göre yuva bulunsaydı, takınca çalışırdı.

eyw kardeşim
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.

2 gün önce ekran kartımı güncelledim.

Hydragrid denen bir programda var onuda yükledim. Hiç sıkıntı yok.

Ancak pc yi acınca Hydragrid durduruldu hatasıyla karşılaşıyorum.Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen var mı ?

Ati readon 4650 ekran kartı modelim.

Şimdiden yardım edenlere cok tesekkür ediyorum
  • selamlar makine tamirden geldi win 7 yüklü eskidende oleydi kamera calısmıyor ancak simdi aygıt yonetıcısınden kamerayı görüyor düzgün calısıyor diyor yardımcı programı kuruyuorm kurulmuyor skype fln da kamerayı görmüyor yüklerken not found hatası veriyor

win7 64 bit

bu arada serviste 2 ay kaldı bizim makinenn orjinal hdd ne kadardı ya 320 500 mü 320 gibi hatırlıyorm ama 500 gözüküyo suan da :D
  • arkadaşlar merhaba bende aralık 2009 da almış olduğum acer6930g bilgisayarımı 2 ay önce yeni bir gaming laptop aldığım için arkadaşıma sattım, bilgisayar hakkında bi kaç bişey söylemek istiyorum, bir kere o benim ilk göz ağrımdı ve baya bi zorluklarla almıştım 4.5 sene kullandım amerikaya bile götürdüm ama sağolsun hiç bir problem çıkarmadı bana halen canavar gibi çalışıyordu, bi kere klavyesinde problem yaşamıştı aldıktan 2 sene sonra o da netten sipariş verip kendim değiştim, işlemcisi ekran kartı hiç bi sorun yaşamadım ve en çokta sessiz çalışması ve ısınmaması benim için unutulmazlardandı. şuan aldığım pc de turbo var ve biraz sesli çalışıyor yada acerdan sonra bana sesli geliyor :D
    diyeceğim o ki 10 numara bi laptop tı ve asla unutmayacağım bi laptop olarak kalcak.
  • Arkadaşlar win 8 format atmayı düşünüyorum.Hiç atan deneyen var mı driverler hata veriyormu ? cevap verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar win 8 format atmayı düşünüyorum.Hiç atan deneyen var mı driverler hata veriyormu ? cevap verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...

bence gerek yok, zaten eski bir bilgisayar destekliyeceğini sanmıyorum. win7 ultimate iyi
  • Benim de ekranın sağ alt köşesinde, parlak bir beyazlık gibi bir şey var. Yani görüntüye engel değil, görüntü var ancak farklı biraz nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Parlayan sarı gibi beyaz gibi ten rengi gibi tuhaf bir yuvarlak yapı var, her zaman olmuyor bazen bir bakıyorum hiç görünmüyor bazen de çok görünüyor ve rahatsız ediyor. Bunun bir çözümü var mı ? Garantisi bitti. Onun dışında hiç bir sorun yok, hatta belki 2-3 sene de daha bu cihazı kullanabilirim.
  • P 7450 işlemci 1gb ddr2 9600m gt overclocklu ekran kartıyla Tomb Raider 2013 low settingste 20-30 fps ile oynatıyor.5 yıllık bir cihaz için yeterli bence.
  • 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.